Privacy

Contactformulier: Op de plek van de checkbox komt te staan:

[checkbox* checkbox-192 “Ja”], ik wil de brochures ontvangen dus gegevensverwerking is oké.

Onder tabblad ‘Berichten’ bij het
kopje ‘Validatiefouten opgetreden moet staan:

U heeft een of meerdere velden overgeslagen. Zo mogen we uw inzending niet aannemen. Kijkt u even welke?

En bij ‘Er is een veld dat de verzender in moet vullen’:

Dit veld is nodig om uw inzending te mogen verwerken.

Toevoegen in footer (Weergave → Editor → footer.php) vóór

:

privacystatement

Maak een pagina aan die je ‘gegevensverwerking’ (zonder kommaatjes) noemt, plaats daar (no index & links niet volgen):

Wij vinden uw privacy belangrijk en gaan daar verantwoord mee om. Hoe kunt u lezen in ons privacystatement. De bij de brochureaanvraag door u verstrekte gegevens worden doorgegeven aan de betreffende brochureaanbieder(s). De gegevens die u hebt ingevuld zijn uiteraard noodzakelijk voor het aan u toesturen van de brochure. Mogelijk gebruikt de brochureaanbieder uw gegevens daarnaast voor marketingdoeleinden. Wij hebben een overeenkomst met de brochureaanbieder waarin vastgelegd is dat er op wettelijk correcte wijze met uw gegevens word omgegaan.

Wijzigen in de privacyovereenkomst (domein.nl/privacy):
(let op, Script van cookies onderaan laten staan)

Deze website is onderdeel van AWR Media, gevestigd aan Anninksweg 14 7557AG Hengelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://awrmedia.nl/ info@awrmedia.nl
Awr media
Anninksweg 14
7557AG Hengelo

———————————————–

1. Persoonsgegevens die wij verwerken
2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
3. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
4. Geautomatiseerde besluitvorming
5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
6. Delen van persoonsgegevens met derden
7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
10. Cookies

———————————————–

1. Persoonsgegevens die wij verwerken

AWR Media verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij, enkele of allen, verwerken.

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type

Naam, geslacht, adres, telefoonnummer en e-mailadres alleen indien u deze actief aan ons verstrekt, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een invulformulier dat daarom vraagt of door contact met ons op te nemen, om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn en passende aanbiedingen te kunnen doen.

2. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

AWR Media verwerkt van u geen persoonsgegevens uit de bijzondere categorie die bijvoorbeeld informatie geven over ras, godsdienst, gezondheid, politieke of seksuele voorkeuren. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@awrmedia.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

3. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

AWR Media verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Om door te geven aan derden indien u bij die derden een product of dienst aanvraagt (zoals bij een of meer partijen keukenbrochures aanvragen)
– AWR Media analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
– AWR Media volgt uw surfgedrag van onze websites naar Facebook waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
– AWR Media verwerkt uw gegevens op de grondslag toestemming (Er word gevraagd akkoord te gaan met cookies, bij een brochureaanvraag of bij inzending van een contactformulier).
– Derden (zie 6.) kunnen uw gegevens gebruiken voor marketingdoeleinden:

  • het versturen van de aangevraagde producten (brochure)
  • om betrokkene te informeren over lopende en toekomstige activiteiten en aanbiedingen, per post, telefoon of e-mail
  • voor het versturen van nieuwsbrieven, zowel elektronisch als per post
  • verbeteren van dienstverlening en in dit kader ook voor profileringsdoeleinden

4. Geautomatiseerde besluitvorming

AWR Media neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

AWR Media bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categoriën) van persoonsgegevens:

Gewone’ persoonsgegevens

Voor- en achternaam
Tot u zich uitschrijft van de maillijst, indien u zich daarvoor hebt ingeschreven. Anders 1 maand.

Waarom?
Voor het personaliseren van emails en het correct laten bezorgen van aangevraagde brochures. Een keer per maand factureren wij aan onze klanten die de brochureaanvragen van ons afnemen. Om indien nodig te kunnen nagaan welke, en hoeveel, aanvragen er wanneer zijn gedaan bewaren wij de gegevens 1 maand, zodat wij op het moment van factureren indien nodig een nacontrole kunnen uitvoeren.

Geslacht
1 maand

Waarom?
Een keer per maand factureren wij aan onze klanten die de brochureaanvragen van ons afnemen. Om indien nodig te kunnen nagaan welke, en hoeveel, aanvragen er wanneer zijn gedaan bewaren wij de gegevens 1 maand, zodat wij op het moment van factureren indien nodig een nacontrole kunnen uitvoeren.

Adresgegevens
1 maand

Waarom?
Een keer per maand factureren wij aan onze klanten die de brochureaanvragen van ons afnemen. Om indien nodig te kunnen nagaan welke, en hoeveel, aanvragen er wanneer zijn gedaan bewaren wij de gegevens 1 maand, zodat wij op het moment van factureren indien nodig een nacontrole kunnen uitvoeren.

Telefoonnummer
1 maand

Waarom?
Een keer per maand factureren wij aan onze klanten die de brochureaanvragen van ons afnemen. Om indien nodig te kunnen nagaan welke, en hoeveel, aanvragen er wanneer zijn gedaan bewaren wij de gegevens 1 maand, zodat wij op het moment van factureren indien nodig een nacontrole kunnen uitvoeren.

E-mailadres
Tot uitschrijving van maillijst (indien u zich hiervoor hebt ingeschreven).

Waarom?
Voor het personaliseren van emails.

IP-adres
2 jaar

Waarom?
Dit is een automatische termijn van Google Analytics, de software die statistieken bijhoud zoals aantal bezoekers van de website enz. Deze gegevens zijn op zichzelf niet tot een persoon te herleiden.

Overige door u verstrekte gegevens in (email) correspondentie en telefonisch
Tot maximaal 1 maand nadat de correspondentie met u is afgesloten.

Waarom?
Indien er opnieuw contact ontstaat naar aanleiding van een voorgaand contact kunnen wij u hierdoor sneller en efficiënter service verlenen.

Locatiegegevens
2 jaar

Waarom?
Dit is een automatische termijn van Google Analytics, de software die statistieken bijhoud zoals aantal bezoekers van de website enz. Deze gegevens zijn op zichzelf niet tot een persoon te herleiden.

Gegevens over activiteiten op onze website
2 jaar

Waarom?
Dit is een automatische termijn van Google Analytics, de software die statistieken bijhoud zoals aantal bezoekers van de website enz. Deze gegevens zijn op zichzelf niet tot een persoon te herleiden.

Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen
2 jaar

Waarom?
Dit is een automatische termijn van Google Analytics, de software die statistieken bijhoud zoals aantal bezoekers van de website enz. Deze gegevens zijn op zichzelf niet tot een persoon te herleiden.

Internetbrowser en apparaattype
2 jaar

Waarom?
Dit is een automatische termijn van Google Analytics, de software die statistieken bijhoud zoals aantal bezoekers van de website enz. Deze gegevens zijn op zichzelf niet tot een persoon te herleiden.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

AWR Media deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden indien u daar toestemming voor geeft, als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Met derden waaraan wij de gegevens verstrekken ter uitvoering van een overeenkomst (bijvoorbeeld bij het aanvragen van keukenbrochures van die betreffende derden) sluit AWR Media een overeenkomst over welke acties zij met die gegevens ondernemen. Die derde partijen waarvoor op websites van AWR Media brochures worden aangeboden ontvangen:

Gewone persoonsgegevens, namelijk:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

U dient hiervoor toestemming te geven indien u een brochureaanvraag doet via een website van AWR Media.

Deze derden (kunnen) zijn:

  • Uw keukenspeciaalzaak

Jurisdictie: Nederland
https://www.uwkeukenspeciaalzaak.nl/Privacy–Disclaimer.aspx\

  • Grando

Jurisdictie: Nederland
https://www.grando.nl/keukenapparatuur/algemene-voorwaarden

  • SieMatic

Jurisdictie: Nederland
https://www.siematic.com/nl/gegevensbescherming/

  • Kuchendesign Kleve

Jurisdictie: Duitsland
https://www.siematic.com/nl/gegevensbescherming/

    • Superkeukens

    Jurisdictie: Nederland
    https://www.superkeukens.nl/

    • Paul Knip Keukens

    Jurisdictie: Nederland
    https://paulknip.nl/

    • Küchenwelt

    Jurisdictie: Nederland
    http://www.kuchenwelt.nl/privacy-policy/

    Voor de concepten Keukenacties en BesteKeukenPrijs worden beperkt persoonsgegevens verstrekt aan daaraan deelnemende derden. Deze derden ontvangen:

    Gewone persoonsgegevens, namelijk:

    • Naam
    • E-mailadres

    Deze derden zijn:

    • Küchenwelt

    Jurisdictie: Nederland
    http://www.kuchenwelt.nl/privacy-policy/
    Van een aantal derde partijen gebruiken een of meerdere websites van AWR Media de dienstverlening om gegevens te kunnen verwerken of mailings te kunnen sturen.

    Deze derden zijn:

    • Daisycon (voor de verwerking van de gegevens voor Superkeukens)

    Jurisdictie: Nederland
    https://www.daisycon.com/nl/privacy/

    • Drip

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    https://www.drip.com/privacy

    Met deze partijen heeft AWR Media een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

    Als laatste zijn er nog derde partijen waarvan AWR Media de dienstverlening gebruikt voor het optimaliseren van haar websites. Deze ontvangen uitsluitend technische informatie als locatiegegevens, IP adres, browser- en apparaatgegevens.

    • Google Analytics

    Jurisdictie: Verenignde Staten
    https://www.google.com/policies/privacy/

    • Hotjar

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    https://www.hotjar.com/privacy

    • Clickmagick

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    https://www.clickmagick.com/privacy.cgi

    • Thrivethemes

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    https://thrivethemes.com/privacy-policy/

    Ook met deze partijen heeft AWR Media een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

    7. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    AWR Media gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. AWR Media gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

    Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

    Op websites van AWR Media worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

    • Google Analytics

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    Voor het analyseren van bezoekersaantallen en bezoekersgedrag op de websites.

    • Hotjar

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    Voor het analyseren van scroll en click gedrag op specifieke pagina’s op de websites.

    • Clickmagick

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    Voor het registreren van clicks op specifieke links door bezoekers.

    • Facebook

    Jurisdictie: Verenigde Staten
    Voor het retargetten van advertenties op Facebook

    8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door AWR Media en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
    U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@awrmedia.nl.

    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
    AWR Media wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    AWR Media neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. O.a. d.m.v. een veilige webomgeving (https://) en beveiligingssoftware voor de bedrijfscomputers. Bij overdracht van gegevens aan derde partijen maken we gebruik van encryptiesoftware waardoor de gegevens alleen met een wachtwoord toegankelijk kunnen worden gemaakt. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@awrmedia.nl.

    10. Cookies