Keukens Rhauderfehn? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Rhauderfehn Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Rhauderfehn

Rhauderfehn is een gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen, dit ligt zo’n 40 km van de Nederlandse grens bij Groningen. Rhauderfehn kent een aantal keukenzaken in de buurt. Omdat het zo dicht bij de grens ligt, is er een grote kans dat ze de Nederlandse taal beheersen in de keukenwinkels. Er zijn meerdere showrooms te vinden, je kunt ze bezoeken zonder een afspraak te maken.

Küche&Co

Al 30 jaar ervaring bij Küche&Co in de keukendetailhandel. Ze hebben een groot team van zelfstandige keukenexperts. Samen met wat franchisepartners vormen ze een groot team in Duitsland. Het assortiment is vrij groot. Van goedkope instapvarianten tot wat duurdere designkeukens en van klassieke keukens tot moderne keukens.
Schmiedestraße 8
26817 Rhauderfehn
Duitsland
www.kueche-co.de

Küchenland Pohl

Houten keuken van de timmerman, landelijke keukens, ingerichte inbouw keukens of moderne keukens. Je vind het allemaal bij Küchenland Pohl. De kracht van hen is de individuele keukens op maat. Deze keukens worden geproduceerd door een team van gekwalificeerde medewerkers. Zij hebben ruime kennis en ervaring.
Rajen 101
26817 Rhauderfehn
Duitsland
www.kuechenland-pohl.de

Fehntjer Küchenhaus GmbH & Co. KG

De keukenstudio van Fehntjer Küchenhaus is gelegen in Rhauderfehn, tussen Leer en Papenburg. Stap de studio eens in en laat je verrassen, ze bieden landhuis keukens, klassieke keukens en moderne keukens. Met een moderne software kunnen ze jouw droomkeuken mooi realiseren.
Rosmarinheide 46C
26817 Rhauderfehn
Duitsland
www.fehntjer-kuechenhaus.de

Keuken Rhauderfehn afstand

Dit waren de keukens in Rhauderfehn, bent u van plan om naar Rhauderfehn te gaan om daar uw keuken te kopen? Rhauderfehn ligt iets over de grens bij Groningen, 40 kilometer van de Nederlandse grens.

Arnhem – Rhauderfehn: 232 kilometer (2 uur en 40 minuten rijden)
Assen – Rhauderfehn: 105 kilometer (1 uur en 24 minuten rijden)
Emmen – Rhauderfehn: 85 kilometer (1 uur en 12 minuten rijden)
Enschede – Rhauderfehn: 152 kilometer (1 uur en 50 minuten rijden)
Groningen – Rhauderfehn: 87 kilometer (1 uur en 15 minuten rijden)
Heerenveen – Rhauderfehn: 144 kilometer (1 uur en 50 minuten rijden)
Leeuwarden – Rhauderfehn: 149 kilometer (1 uur en 57 minuten rijden)
Zwolle – Rhauderfehn: 158 kilometer (1 uur en 52 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Rhauderfehn. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis