Keukens Rastede? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Rastede:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Rastede

Rastede ligt een klein uurtje rijden van de Nederlandse grens, wanneer u bij Winschoten (Groningen) de grens overgaat bent u er zo. Hierdoor is het een populaire stad voor Nederlanders om daar hun gewenste keuken te halen.  Alle onderstaande winkels kunt u bekijken voor uw gewenste keuken.

Küchen Tenne

Küchen Tenne staat bekend om zijn meer dan 35 jaar ervaring in keukens. Bij Küchen Tenne kunt u terecht voor: klassieke keukens, landhuis keukens en moderne keukens. Küchen Tenne merkt dat het moeilijk is om een keuze te maken wanneer u een keuken wilt kopen.

Daarom dat Tenne maar voor 3 verschillende soorten keukens heeft gekozen, hierin hebben ze dan wel een breed assortiment.

Afstand informatie

Bent u van plan om binnenkort naar Rastede te rijden om daar uw nieuwe keuken te kopen? Rastede ligt dichtbij de Nederlandse grens, vlakbij de stad Winschoten. Deze twee steden liggen net 98 kilometer van elkaar af.

Hier onder hebben we een overzicht met een aantal Nederlandse steden + de afstand en tijd die u nodig hebt om naar Rastede te reizen.

Amsterdam – Rastede: 309 kilometer (3 uur en 08 minuten rijden)
Enschede – Rastede: 205 kilometer (2 uur en 09 minuten rijden)
Arnhem – Rastede: 286 kilometer (2 uur en 59 minuten rijden)
Apeldoorn – Rastede: 257 kilometer (2 uur en 45 minuten rijden)
Utrecht – Rastede: 307 kilometer (3 uur en 09 minuten rijden)
Groningen – Rastede: 132 kilometer (1 uur en 29 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Rastede. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis.