Keukens Ostrhauderfehn? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Ostrhauderfehn Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Ostrhauderfehn

Ostrhauderfehn is een gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen, het ligt pal naast Rhauderfehn. Het ligt zo’n 40 kilometer van de Nederlandse grens. Je bent binnen een uur in de provincie Groningen. Omdat deze plaats dichtbij Nederland ligt is de kans aanwezig dat er Nederlandse verkopers aanwezig zijn in de keukenwinkels van Ostrhauderfehn.

KBM Küchen

Een nieuwe keuken kopen bij KBM Küchen. Of je nou alleenstaand bent en op zoek bent naar een kleine keuken. Of een groot gezin hebt en op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke keuken. Alles wordt afgestemd op uw voorkeuren. Er is een showroom in Ostrhauderfehn waar je binnen kunt stappen zonder afspraak. Vind je het net iets te ver weg? Dan kun je je ook voorbereiden door op de website rond te kijken in de winkel. Ze hebben een streetview versie van hun keukenwinkel.
Hauptstraße 111
26842 Ostrhauderfehn
Duitsland
04952 – 94 20 73
www.KBM-kuchen.de

 

Keuken Ostrhauderfehn afstand

Dit waren de keukens in Ostrhauderfehn, bent u van plan om naar Ostrhauderfehn te gaan om daar uw keuken te kopen? Ostrhauderfehn ligt iets over de grens bij Groningen, ongeveer 40 kilometer van de Nederlandse grens.

Arnhem – Ostrhauderfehn: 233 kilometer (2 uur en 43 minuten rijden)
Assen – Ostrhauderfehn: 118 kilometer (1 uur en 20 minuten rijden)
Emmen – Ostrhauderfehn: 91 kilometer (1 uur en 15 minuten rijden)
Enschede – Ostrhauderfehn: 153 kilometer (1 uur en 52 minuten rijden)
Groningen – Ostrhauderfehn: 101 kilometer (1 uur en 14 minuten rijden)
Heerenveen – Ostrhauderfehn: 157 kilometer (1 uur en 50 minuten rijden)
Leeuwarden – Ostrhauderfehn: 162 kilometer (1 uur en 57 minuten rijden)
Zwolle – Ostrhauderfehn: 159 kilometer (1 uur en 55 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Ostrhauderfehn. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis