Keukens Oldenburg? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Oldenburg:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Oldenburg

Oldenburg ligt een klein uurtje rijden van de Nederlandse grens, wanneer u bij Winschoten (Groningen) de grens overgaat bent u er zo. Hierdoor is het een populaire stad voor Nederlanders om daar hun gewenste keuken te halen.  Alle onderstaande winkels kunt u bekijken voor uw gewenste keuken.

Küche&Co

Uw keuken tot leven laten komen? Dan bent u bij Küche&Co op het goede adres. Het kopen van een keuken is een kwestie van vertrouwen. Küche&Co is gespecialiseerd in persoonlijk advies en ondersteuning. U kunt bij Küche&Co terecht voor moderne keukens, design keukens, landhuis keukens en trendy keukens.

Küchen Meyer

Küchen Meyer beschikt over goed opgeleide keukenadviseurs die u graag alle planning- en apparatuuropties voor uw nieuwe keuken tonen. De nieuwste fronten en de nieuwste hoogtepunten uit de apparatenindustrie.

Küchen Meyer beschikt over allerlei soorten keukens met verschillende opties, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit: rechte keukens, hoek keukens, U-keukens of open space-planning. Ook uw werkblad kunt u in allerlei soorten vinden bij Küchen Meyer, neem bijvoorbeeld: natuursteen, kunststeen, hout, kunststof of fronten van kunststof, echte verf, hoogglansfolie, glas of hout. Bij Küchen Meyer is er niks te kort, alle wensen worden vervuld.

KüchenTreff Oldenburg

Keukens bekijken, dat kan bij elke keukenzaak wel. Bij KüchenTreff kunt u de keuken niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren. Wanneer u de showroom binnenloopt treft u gelijk een adembenemende keukenatmosfeer. Het is zekers de moeite waard om even een kijkje te nemen. U kunt voor elk soort keuken terecht bij KüchenTreff in Oldenburg.

Möbel Weirauch

Deze keukenzaak met groot meubelhuis, heeft een keukenafdeling gevestigd in Oldenburg. Möbel Weirauch is een moderne, klantgerichte meubelzaak die eigenlijk wel elk soort meubel in de showroom heeft staan.

Het al sinds 1958 bestaande meubelhuis biedt u talloze keukens en meubels aan in hun showroom die maar liefst over iets meer dan 20.000 vierkante meter beschikt.

Küchenstudio Elektro2000

Küchenstudio Oldenburg zorgt voor de droomkeuken die op basis van uw levensstijl is gecreëerd. Uw keuken wordt ontworpen op de computer in het 3D-keukenontwerpprogramma van Küchenstudio.

De keukens zijn “Made in Germany” en van hoogwaardig en modern huidig design. De getrainde keukenplanners plannen uw droomkeuken als een blok, hoek, eiland of U-keuken.

Afstand informatie

Bent u van plan om binnenkort naar Oldenburg te rijden om daar uw nieuwe keuken te kopen? Oldenburg ligt dichtbij de Nederlandse grens, vlakbij de stad Winschoten. Deze twee steden liggen net 97 kilometer van elkaar af. Hier onder hebben we een overzicht met een aantal Nederlandse steden + de afstand en tijd die u nodig hebt om naar Oldenburg te reizen.

Amsterdam – Oldenburg: 308 kilometer (3 uur en 08 minuten rijden)
Enschede – Oldenburg: 193 kilometer (2 uur en 08 minuten rijden)
Arnhem – Oldenburg: 279 kilometer (2 uur en 58 minuten rijden)
Apeldoorn – Oldenburg: 256 kilometer (2 uur en 43 minuten rijden)
Utrecht – Oldenburg: 307 kilometer (3 uur en 08 minuten rijden)
Groningen – Oldenburg: 131 kilometer (1 uur en 27 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Oldenburg. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis.