Keukens Oberhausen? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Oberhausen Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

 

Keukens Oberhausen

Oberhausen is een grote bekende stad die ligt in de deelstaat Noordrijn-Westfalen van Duitsland. Oberhausen telt +/- 212.000 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 77,04 m².

In Oberhausen zijn er dan ook meerdere keukenzaken aanwezig. Hieronder vind u een overzicht, met korte beschrijving van de keukenzaken in Oberhausen.

Küchen Horstmann

Küchen Horstmann is een kleine keukenzaak met één vestiging in Oberhausen. Met meer dan 119 jaar ervaring in de keukenbranche kun u daar goed terecht voor het kopen van een keuken.

De vele tevreden klanten zijn hier het bewijs ervan. Hun succes hebben zij dan ook te danken aan hun klantvriendelijkheid, goed advies, het beste keukenmateriaal en de redelijke prijzen. Met 5 eigen monteurs zorgen zij ook voor een goede montage van de nieuwe keuken.

 

MEDA Gute Küchen

Met 19 vestigingen in Duitsland is MEDA Gute Küchen een grote speler binnen de Duitse keukenbranche. In het jaar 1998 openende MEDA hun eerste vestiging in Würselen. De jaren erna groeide de onderneming snel. In 2014 opende MEDA hun vestiging in Oberhausen.

Ze investeren niet alleen in nieuwe vestigingen, maar ze blijven ook investeren in de keukens zelf en in het personeel. Zo kan het personeel de klanten goed blijven adviseren en ondersteunen.

 

Maus Küchen

Maus Küchen is een keukenzaak gevestigd in Oberhausen. In hun grote showroom kunt u hun vele showroommodellen bekijken. Bij Maus Küchen kunt u terecht voor betaalbare keukens van hoge kwaliteit. Hun ervaren personeel is in staat u goed te adviseren en ondersteunen bij de aankoop van een nieuwe keuken.

 

Keuken Oberhausen afstand

Dit waren de keukenzaken in Oberhausen, bent u van plan om naar Oberhausen te gaan om daar uw keuken te kopen? Oberhausen ligt echt net over de grens, Oberhausen is een populaire keukenstad bij de Nederlanders.

Wij hebben hieronder een overzicht van de grote plaatsen in Nederland + de afstand en tijd die nodig is om naar Oberhausen te rijden.

Amsterdam – Oberhausen 219 kilometer (2 uur en 33 minuten rijden)
Den Haag – Oberhausen: 211 kilometer (2 uur en 10 minuten rijden)
Eindhoven – Oberhausen: 126 kilometer (1 uur en 41 minuten rijden)
Enschede – Oberhausen: 106 kilometer (1 uur en 10 minuten rijden)
Maastricht – Oberhausen: 137 kilometer (1 uur en 39 minuten rijden)
Rotterdam – Oberhausen: 203 kilometer (2 uur en 5 minuten rijden)
Venlo – Oberhausen : 58 kilometer (52 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van de keukens in Oberhausen.

Vergelijk Duitse keukenwinkels >>> of ontvang gratis het keukenpakket thuis