Keukens Melle? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Melle:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Melle

Melle ligt vlakbij Osnabrück. Melle is ongeveer een klein uurtje rijden van de Nederlandse grens, wanneer u bij Enschede (Overijssel) de grens overgaat bent u er zo. Hierdoor is het een populaire stad voor Nederlanders om daar hun gewenste keuken te halen.  Alle onderstaande winkels kunt u bekijken voor uw gewenste keuken.

Käfer Küchen

Het keukenbedrijf Käfer staat bekend om zijn samenwerking met bekende fabrikanten van keukenapparatuur. In het assortiment van Käfer kunt u onder andere producten vinden van Nobilia, Häcker Küchen, Ballerina en nog veel meer bekende fabrikanten.

Käfer heeft altijd een luisterend oor en zorgt ervoor dat uw droomkeuken voldoet aan al uw wensen.

KH System Möbel

Het in Melle-Bruchmühlen gevestigde KH System Möbel wordt gezien als het centrum van de Duitse keukenmeubelenindustrie. KH System Möbel is een familieonderneming met verplichtingen.

Zij zijn verantwoordelijk voor de keuken die bij u thuis komt en dat laten zij dan merken ook. KH System Möbel laat weten wat de perfecte keuken voor uw is, uit uw wensen creëren zij de keuken die precies bij u past.

Het duurzame succes van KH System Möbel is ontstaan uit de betrouwbaarheid van het bedrijf. Bij KH System Möbel kunt u terecht voor alle soorten keukens, ook kunt u uw werkblad in alle soorten materialen uitzoeken. De website van KH System Möbel is ook in het Nederlands te bekijken!

Afstand informatie

Bent u van plan om binnenkort naar Melle te rijden om daar uw nieuwe keuken te kopen? Melle ligt een klein stukje van de Nederlandse grens af, dichtbij de stad Osnabrück.

Deze twee steden liggen net 27 kilometer van elkaar af. Hier onder hebben we een overzicht met een aantal Nederlandse steden + de afstand en tijd die u nodig hebt om naar Melle te reizen.

Amsterdam – Melle: 261 kilometer (2 uur en 41 minuten rijden)
Enschede – Melle: 114 kilometer (1 uur en 14 minuten rijden)
Arnhem – Melle: 200 kilometer (2 uur en 10 minuten rijden)
Apeldoorn – Melle: 177 kilometer (1 uur en 54 minuten rijden)
Utrecht – Melle: 240 kilometer (2 uur en 30 minuten rijden)
Groningen – Melle: 214 kilometer (2 uur en 22 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Melle. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis.