Keukens Lingen? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Lingen Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Lingen

Lingen ligt echt tegen de Nederlandse grens aan, hierdoor is het een populaire stad voor Nederlanders om daar hun gewenste keuken te halen.  Alle onderstaande winkels hebben waarschijnlijk Nederlands sprekende adviseurs in dienst.

 

Möbel Berning

Een nieuwe keuken aanschaffen is een lange-termijn investering en dat moet goed gebeuren. Bij Möbel Berning staan de juiste mensen voor u klaar om samen met u de perfecte keuken samen te stellen.

In de showroom in Lingen kunt u veel inspiratie opdoen uit de vele keukenopstellingen die al samen zijn gesteld.

 

BVL Lingen

Deze Duitse keukenzaak is een familiebedrijf in de tweede generatie. BVL ontwikkeld samen met u uw keuken precies volgens uw wensen en ideeën. U kunt bij BVL voor alles terecht van het plan van de vloer tot het monteren van de keuken.

 

Ekelhoff keukens

Ekelhoff keukens bestaat al sinds 1901 en biedt u daarom ook meer dan 115 jaar de beste service aan. Het familiebedrijf nodigt u in hun showroom om meer dan honderden keukens te bekijken van verschillende stijlen en designs.

Het team van Ekelhoff staat daarom ook altijd voor u klaar. U hoeft u geen zorgen om de taalverschillen,  want bij Ekelhoff  keukens zijn alle medewerkers niet alleen Duits maar ook Nederlandstalig.

 

OBI Keukens

Obi keukens is een bouwwinkel waar u verschillende producten kunt halen waaronder ook keukens en mini keukens. Ze bieden u keukens en minikeukens aan waarvan de prijs al begint bij 289,99 euro. Ook bieden ze u keukenapparatuur en werkbladen aan voor in uw keuken.

 

Keukens Lingen afstand

Bent u van plan om binnenkort naar Lingen te rijden om daar uw  nieuwe keuken te kopen? Lingen ligt net achter de Duitse plaats Nordhorn. Deze twee steden liggen net 15 kilometer van elkaar af.

Hier onder hebben we een overzicht met een aantal Nederlandse steden + de afstand en tijd die u nodig hebt om naar Lingen te reizen.

Amsterdam -Lingen : 281 kilometer (2 uur en 19 minuten rijden)
Enschede -Lingen: 53 kilometer (0 uur en 53 minuten rijden)
Arnhem -Lingen : 155 kilometer (1 uur en 41 minuten rijden)
Apeldoorn -Lingen : 131 kilometer (1 uur en 24 minuten rijden)
Utrecht -Lingen : 195 kilometer (2 uur en 0 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Lingen. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis.