Keukens Leer? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Leer Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Leer

Leer ligt echt tegen de Nederlandse grens aan, hierdoor is het een populaire stad voor Nederlanders om daar hun gewenste keuken te halen.  Alle onderstaande winkels hebben waarschijnlijk Nederlands sprekende adviseurs in dienst.

 

Küchen Ruberg GmbH&Co.KG

Kücjen Ruberg GmbH & Co.KG is een keukenzaak die u de mogelijkheid biedt om samen met het team van keukenontwerpers met jarenlange ervaring, staan ze altijd voor u klaar. Ze bieden ook moderne ontwerpen aan met onder andere greeploos en hoogglans keuken. Bij Küchen Ruberg is de kwaliteit van de keukens en montage van groot belang. Ook financieel zijn ze flexibel en kunt u altijd praten over de financiële mogelijkheden.
Diechstraße 26
26789 Leer
0491- 997 56 40
www.keuchen-ruberg.de

 

HOPPE Küchen-Technik GmbH

Deze Duitse keukenzaak is opgericht in 1914 door Dhr. Hoppe. Echter verkocht Hoppe keukens tot  aan 1975 geen keuken. In 1975 zijn ze begonnen met het verkopen van keukens, inbouwapparatuur en keukenrenovaties.

Met meer dan 40 jaar ervaring bieden ze u de kans om uw perfecte keuken te realiseren. Bij Hoppe keukens doen ze alles van A tot Z zelf. Zo hebben ze voor alles ervaren monteurs die altijd voor u klaar staan.
Ostersteg 28
26789 Leer
0491 92 82 00
HOPPE-Küchen-Technik-GmbH.de

 

Einrichtungszentrum KONKEN GmbH & Co. KG

Einrichtungszentrum Konken is opgericht in 1945 door het echtpaar Konken. Sinds dien zijn ze al bezig met het ontwerpen en realiseren van keukens en keukenmeubelen. Met een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding en een all inclusive diensten bieden ze u de kans om uw perfecte keuken te realiseren. Samen met het team van specialisten staan ze klaar voor u voor, tijden en na uw aankoop bij Einrichtungszentrum Konken.
Logabirumer Straße 80
26789 Leer – Logabirum
0491 96 06 79 84
www.konen.info.de

 

Küchen Galerie Leer (permanent gesloten)

Bij Küchen Galarie Leer bieden ze u een fantasierijk apparatuur en individuele ontwerpen en de mogelijkheid om uw perfecte keuken te realiseren. U kunt kiezen uit verschillende keukenstijlen van Modern tot landelijke stijlen, Küchen Galarie heeft ze allemaal. Ook staan ze samen met hun team altijd voor u klaar. Ook na uw aankoop bent u van harte welkom en staat het team klaar voor al uw vragen en verzoeken.
Bremer Strasse 21
26789 Leer (Ostfriesland)
0491-21 37 76 25

 

Keukens Leer afstand

Bent u van plan om binnenkort naar Leer te rijden om daar uw  nieuwe keuken te kopen? Leer ligt tegen de Nederlandse grens aan bij de stad Delfzijl. Hier onder hebben we een overzicht met een aantal Nederlandse steden + de afstand en tijd die u nodig hebt om naar Leer te reizen.

Amsterdam – Leer: 253 kilometer (2 uur en 34 minuten rijden)
Enschede – Leer: 148 kilometer (1 uur en 31 minuten rijden)
Arnhem – Leer: 228 kilometer (2 uur en 18 minuten rijden)
Apeldoorn – Leer: 202 kilometer (1 uur en 59 minuten rijden)
Utrecht – Leer : 249 kilometer (2 uur en 16 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Leer. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis.