Keukens Krefeld? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Krefeld Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Krefeld

Krefeld is een stad in de Duitse provincie Noordrijn-Westfalen. De stad heeft ruim boven de 200.000 inwoners en is daarmee een van de grootste steden langs de Nederlandse grens (25 km van de grens).

Krefeld telt in totaal 12 keukenzaken en is daardoor uitermate geschikt om uw nieuwe Duitse keuken te kopen. Hieronder staat een overzicht van de keukenzaken in Krefeld.

Küchen Aktuell

Küchen Aktuell heeft 16 vestigingen verspreid door heel Duitsland. Zij werken sinds 1996 onder het motto: ´Service! Service! Service!´. Dit bewijst maar weer dat Küchen Aktuell de service hoog in het vaandel heeft staan. Zo regelen zij alles van A tot Z en heeft u tien jaar garantie.

 

Meda Küchen

Meda Küchen heeft 19 vestigingen in Duitsland. En is daarmee een grote speler in de Duitse keukenwereld. Meda verkoopt keukens van uitstekende kwaliteit. Daarnaast hebben ze keukens van de grote merken opgenomen in hun assortiment, dit zijn de merken zoals: Alno, Ballerina, Häcker, Nolte en Nobilia.

 

Alma Küchen

Alma Küchen heeft 14 vestigingen in Duitsland, al deze vestigingen liggen langs de Nederlandse grens. Zo richten zij zich erg op de Nederlandse consumenten, daarnaast is er altijd wel een verkoper die de Nederlandse taal spreekt. Bij Alma Küchen krijgt u maar liefst tien jaar garantie.

 

Küchen Palast

Küchen Palast is een wat kleinere keukenzaak met drie vestigingen. Deze vestigingen liggen allemaal langs de Nederlandse grens, Gelsenkirchen, Wuppertal en Krefeld. Küchen Palast biedt keukens aan in elke stijl en prijsklasse.

 

Dassbach Küchen

Dassbach Küchen is een Duitse keukenzaak die 7 vestigingen heeft. Bijna alle vestigingen liggen aan de Nederlandse grens. Dassbach Küchen verkoopt al sinds 1952 keukens. Dassbach staat bekend om hun creatieve advies en hoge kwaliteit van de geproduceerde keukens.

 

Hoster Küchen

Deze Duitse keukenwinkel – ook wel bekend als Hoster Kuechen + Einrichtungen GmbH – heeft één vestiging in Duitsland. Zij richten zich niet volledig op de keukenmarkt. Hoster heeft naast de standaard ´einrichtung´ onderdelen de keukens opgenomen in hun assortiment. Wanneer u een keuken bij Hoster koopt krijgt u maximaal vijf jaar garantie.

 

Küchen en Co

Küchen en Co is een zeer grote naam in de Duitse keukenwereld. Zij hebben maar liefst 100 küchenstudios door heel Nederland. Zij verkopen hoge kwaliteits keukens met het beste apparatuur zoals AEG, Siemens, Bosch etc. Wanneer u een keuken koopt bij Küchen en Co krijgt u vijf jaar garantie.

 

Kuechenstudio Meyer

Deze Duitse keukenzaak is een wat kleinere keukenzaak met één vestiging. Kuechenstudio Meyer verkoopt sinds 1980 keukens. Het bedrijf heeft service hoog in het vaandel.

 

Seyro Küchen

Seyro Küchen is een wat kleinere keukenzaak met één vestiging. De jarenlange ervaring, expertise en creativiteit maakt Seyro Küchen zo speciaal. Daarnaast bieden ze keukens aan van hoge kwaliteit en bieden ze uitstekende service aan.

 

Eschrich Küchen

Eschrich Küchen staat ook wel bekend als EschrichDesign Küchen & Betten. Zij hebben al jarenlange ervaring, zo leveren ze sinds 1972 keukens en bedden van de hoogste kwaliteit.

 

Schmidt Küchen

Schmidt Küchen heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche en vele vestigingen verspreid door heel België, Nederland en Duitsland. Naast keukens verkopen zij ook stoelen, tafels, badkamers etc.

 

Korte Kuechen

Korte Kuechen ook wel bekend als Klaus Korte Küchen. Dit is een kleine eenmanszaak in Krefeld met meer dan 36 jaar ervaring in de keukenbranche. In het assortiment van Klaus Korte Küchen komen onder andere de bekende merken voor zoals Häcker, Nolte en Siemens.

 

Afstand

Dit waren de keukenzaken in Krefeld, bent u van plan om naar Krefeld te gaan om daar uw keuken te kopen? Krefeld ligt echt net over de grens (25 kilometer), Krefeld is zeer populaire stad voor de Nederlanders om daar hun keuken te kopen.

Dit komt door de diversieteit van de keukenzaken. Hieronder staan vijf steden (waar veel mensen vandaan komen die naar Krefeld afreizen om daar hun keuken te kopen) in Nederland + de afstand en de tijd die het kost om naar krefeld af te reizen.

Arnhem – Krefeld: 132 kilometer (1 uur en 21 minuten rijden)
Roermond – Krefeld: 54 kilometer (0 uur en 47 minuten rijden)
Maastricht – Krefeld: 101 kilometer (1 uur en 13 minuten rijden)
Eindhoven – Krefeld: 99 kilometer (1 uur en 11 minuten rijden)
Venlo – Krefeld: 47 kilometer (0 uur en 39 minuten rijden)
Enschede – Krefeld: 138 kilometer (1 uur en 41 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Krefeld. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis