Keukens Kleve? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Kleve Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

 

Keukens Kleve

Kleve is een prachtige stad met een rijke historie. We kunnen gerust zeggen een van de mooiste steden net over de grens. Daarom kan een bezoek aan Kleve ook interessant zijn voor het bezoek aan keukenwinkels.

De woonplaats wint aan populariteit – er komen steeds meer Duitse keukenzaken bij. Inmiddels heeft Kleve 8 keukenwinkels. Die gaan we hieronder doornemen.

ligt heel dichtbij Nijmegen over de grens, daarom is het makkelijk om hier een kijkje te komen nemen. Het is een redelijk grote stad met veel verschillende keuken showrooms die u kunt bezoeken om inspiratie op te doen.

Wie komen hier vooral een keuken kopen? Mensen uit de regio Arnhem, Nijmegen, en verder Zuid Nederland.

Goed, de keukenwinkels in Duitsland:

Alma Küchen Kleve

Bij Alma Kuechen groeit redelijk door, met inmiddels 14 Duitse vestigingen. De zaak is bekend, waardoor ze ook een Nederlandse website hebben gemaakt.

Alma keukens Kleve DuitslandZe maken vooral reclame dat je een Duitse keuken rechtstreeks uit de fabriek kan kopen. Dus zonder tussenpersonen. Dit is natuurlijk een beetje een wassen neus. Overal kan je zo keukens kopen.

De medewerkers hebben jarenlange ervaring in de keukenbranche. Welke keukens verkoopt Alma keukens in Duitsland? Je vind hier klassieke keukens, zoals landhuiskeukens en boerenkeukens.

Ook vind je hier moderne keukens, zoals strakke designkeukens – of greeploze keukens.

Net als bij alle andere keukenboeren in Duitsland, kan je hier alles vinden. Alma heeft nog meer vestigingen. Voor ons zijn er maar een paar belangrijk, want we willen niet diep Duitsland in rijden om je keuken te kopen..

Voor ons interessant (afhankelijk van je locatie) Onder andere in Bocholt, Ahaus en Krefeld.

Nu is het vooral interessant om te weten: hoe goedkoop is een keuken in Duitsland? Stuur ons daarom tijdelijk je offerte toe, dan kijken wij even met je mee. Omdat een Duitse keukenofferte vergelijken tijdrovend is, maken we alleen een korte scan.

Bezoek de website >>>

 

Küchen Design Kleve

Kuchen design Kleve, is een ervaren keukenzaak die meer dan 25 jaar ervaring heeft. Ze geven eerlijk advies, een eerlijke kwaliteit en eerlijke prijzenKüchen design Kleve Duitsland voor de keukens. Ook hebben ze een eigen keuken montage dienst. Daarmee ontzorgen ze je compleet bij het kopen van een nieuwe keuken.

De eigenaar, Marco, is ook een Nederlander. De winkel is relatief klein – en ligt midden in het mooie Kleve. Wil je een bezoek brengen aan de keukenwinkel? Dan is het maken van een afspraak absoluut aan te raden.

Bezoek de website >>>

 

Meda Küchen Kleve

Meda Kuchen is een van de grotere keukenzaken in Duitsland, met al meer dan 27 vestigingen. Samen met jou ontwerpen de experts de perfecteMeda keukens Kleve Duitsland keuken.

Voor ons Nederlanders, zijn er maar 3 winkels interessant. Deze in Kleve, iets hoger, in Krefeld en Wurselen (Naast Aken). Alleen deze winkels liggen net bij de grens. Sommige mensen houden wel van een dagje winkelen. Die reizen dan een stuk verder naar Oberhausen. Daar zit een enorme shopping mall, maar ook Meda keukens zit daar.

Welke keukens verkoopt Meda keukens? Echte houten keukens. Ietsje goedkoper natuurlijk ook de kunststof hout variant. Complete tijdloze keukens, maar ook moderne keukens. Wil je extreem modern? Dan zijn er de designkeukens en de minimalistische keukens.

Bezoek de website >>>

 

Küchen studio Peter Boekesteijn Kleve

Küchenstudio Peter Boekesteijn is een bijzondere. Ze hebben namelijk niet alleen een showroom in Duitsland, maar ook in Nederland. Eigenlijk liggen de showrooms redelijk dicht bij elkaar. De Nederlandse showroom ligt in Westervoort.

Dat doet een beetje denken aan Marquardt keukens, die ook vanuit Duitsland flink doorgegroeid zijn met winkels in Nederland.

Boekesteijn keukens is een echt familiebedrijf. Een keukenzaak waar je verzekerd bent van een creatief en deskundig advies. De keukens die worden verkocht bij deKeukenstudio Peter Boekesteijn Kleve duitsland keukenzaak zijn keuken van Duitse A- merk keukens en redelijk geprijsd.

Voor welke keukens ga je naar Peter Boekesteijn keukens? Je vind hier moderne keukens, designkeukens en strakke keukens.

Wil je ze iets ouder hebben? Dan vind je hier ook steenlook keukens en industriële keukens. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor je romantische klassieke keuken in Duitsland.

Maar ook de veel voorkomende houten keukens en greeploze keukens zijn hier te vinden.

Ook zijn er erkende monteurs en werknemers die Nederlands spreken.

Bezoek de website >>>

 

KüchenTreff Kleve

Kuechentreff Kleve DuitslandIn de showroom bij KüchenTreff Kleve vindt u merknaam keukens in elke vorm, kleur en prijs klasse. Laat u inspireren door de keuken tentoonstelling in de showroom. De nadruk in deze winkel ligt in voordelige Duitse keukens.

Welke keukens kan je bij Küchentreff Kleve kopen? Roestvrijstaal look keukens, moderne keukens, designkeukens en industriële keukens. Klassieke keukens hebben ze ook.

Dit bedrijf heeft ook veel kleine vestigingen, maar net over de grens in Kevelaar en Ahaus.

Let op: deze winkel is zaterdag alleen op afspraak open. En dan tot 13:00 uur. De winkel is ook  bekend als Kuchentreff  Niederrhein.

Bezoek de website >>>

 

Ihr kuchenprofi

Kleine keukenzaak in Duitland. Wat jammer is, is dat ze vooral 3D tekeningen van keukens op de site hebben staan. Ze werken samen met bovenstaande keukenwinkel Kuchentreff. Dus wij vermoeden dat dit dezelfde keukenzaak is.

Bezoek de website >>>

 

Kleinmanns GmbH Kleve

Kleinmanns keukens Kleve DuitslandKleinmanns is opgericht in 1926 door Dhr. G. Kleinmanns. Het is van oorsprong een complete meubelzaak. Daarnaast verkopen ze ook keukens. Ook al staat er veel informatie en voorbeelden op de website, de site oogt wat onduidelijk.

Wat wel weer fijn is… ze zijn dealers in Duitsland van Nobilia keukens, Hacker keukens, Livo keukens en Ballerina keukens. Daarmee hebben ze een vrij brede keukencollectie in het laag – midden segment.

Ook qua werkbladen hebben ze bijna alles: graniet, composiet en zelfs keramieken werkbladen komen hier terug.

Ze beloven u een service waar u tevreden over zal blijven. Ook bieden ze u keukens in verschillende maten en stijlen aan.

Bezoek de website >>>

Pfaffengut

Paffengut keukens Kleve DuitslandDeze laatste winkel hoort eigenlijk net niet bij Kleve. De winkel ligt net naast deze plaats, in Bedburg-Hau.  Toch gaan hier wel Nederlanders heen, dus nemen we deze winkel mee op deze pagina.

Ze verkopen keukens van het merk Hacker. Wat fijn is: ze hebben lekker veel voorbeeldkeukens op de site. Zo kan je de mooiste keukens in Duitsland eerder vinden, aangezien de meeste Duitse keukenzaken weinig keukens op sites hebben staan.

Deze winkel heeft nog iets anders bijzonders: ze verkopen buitenkeukens. Zo ver wij weten het enige adres voor buitenkeukens in Duitsland.

Bezoek de website >>>

 

 

Keuken Kleve afstand

Dit waren de keukenzaken in Kleve, bent u van plan om naar Kleve te gaan om daar je keuken te kopen? Kleve ligt echt net over de grens, Kleve is niet alleen een populaire keukenstad bij de Nederlanders.

Wij hebben hieronder een overzicht van de grote plaatsen in Nederland + de afstand en tijd die er nodig voor is om naar Kleve te rijden.

Amsterdam – Kleve: 140 kilometer (1 uur en 45 minuten rijden)
Arnhem – Kleve: 39 kilometer (39 minuten rijden)
Den Haag – Kleve: 158 kilometer (1 uur en 51 minuten rijden)
Maastricht – Kleve: 142 kilometer (1 uur en 35 minuten rijden)
Nijmegen – Kleve: 25 kilometer (27 minuten rijden)
Eindhoven – Kleve: 104 kilometer (1 uur en 1 minuten rijden)
Groningen – Kleve: 209 kilometer (2 uur en 33 minuten rijden)
Rotterdam – Kleve: 153 kilometer (2 uur en 6 minuten rijden)
Utrecht – Kleve: 106 kilometer (1 uur en 25 minuten rijden)
Venlo – Kleve: 85,6 kilometer (1 uur en 13 minuten rijden)
Enschede – Kleve: 88,5 kilometer (1 uur en 37 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Kleve. Vergelijk Duitse keukenwinkels >>>