Keukens Kassel? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Kassel Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Kassel

Kassel ligt midden in Duitsland, daarom is het makkelijk om hier een kijkje te komen nemen. Het is een redelijk grote stad met veel verschillende keukenzaken. Hieronder staat een overzicht van de keukenzaken in Kassel.

Verhaegen Keukens

Verhaegen keukens is een zelfstandige keuken speciaal zaak en een echt familie bedrijf. U kunt er terecht voor de hele begeleiding voor het aanschaffen van een keuken. Van het 3D ontwerpen tot het monteren van de keuken.

Als een nieuwe keuken niet nodig is maar u wilt u keuken toch even een boost geven dan kunt u er ook terecht voor het renoveren van uw keuken.

 

Küchen Haus Winter: Bulthaup Küchen

Küchen Haus Winter: Bulthaup Küchen is al meer dan 45 jaar actief in de keuken wereld. De showroom in Kassel bestaat ook al 45 jaar. De keukens die Küchen Haus Winter: Bulthaup Küchen verkoopt zijn met creatief ontworpen, precies gepland en competent uitgevoerd.

 

Keuken Kassel afstand

Dit waren de keukenzaken in Kassel, bent u van plan om naar Kassel te gaan om daar uw keuken te kopen? Kassel ligt ongeveer in het midden van Duitsland, Kassel is niet alleen een populaire keukenstad bij de Nederlanders maar ook bij de Belgen.

Dit omdat Kassel ook makkelijk te bereiken is vanuit België Kortom Kassel is de keukenstad voor de landen België, Duitsland en Nederland. Wij hebben hieronder een overzicht van de grote plaatsen in Nederland + de afstand en tijd die er nodig voor is om naar Kassel te rijden.

Amsterdam – Kassel: 398 kilometer (4 uur en 29 minuten rijden)
Den Haag –  Kassel: 427 kilometer (4 uur en 56 minuten rijden)
Maastricht – Kassel: 337 kilometer (3 uur en 49 minuten rijden)
Eindhoven – Kassel: 311 kilometer (3 uur en 49 minuten rijden)
Venlo – Kassel: 259 kilometer (3uur en 10 minuten rijden)
Enschede – Kassel: 259 kilometer (3 uur en 10 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Kassel. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis