Keukens Haren? Op zoek naar goede keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zijn gevestigd in Haren Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Haren

In Haren zijn enkele keukenzaken te vinden waar u goed terecht kunt voor het kopen van een keuken. Deze onderstaande keukenzaken zijn te vinden in Haren waar u goede kwaliteit keukens kan kopen.

 

Wösten Küchendiele

Wösten Küchendiele is een keukenzaak gelegen in Haren. In hun showroom van 600 m² kunt u in alle rust hun vele showroommodellen bekijken. In samenwerking met bekende fabrikanten zorgen zij er voor dat u de perfecte keuken in huis krijgt.

 

Küchengalerie am Dom

Wat voor wensen u ook heeft, bij Küchengalerie am Dom zorgen zij er voor dat de keuken precies op uw wensen en behoeften aansluit. Niet alleen kunt u hun showroom een bezoekje brengen, maar komen ze ook graag bij u thuis om te kijken wat er perfect in uw huis past.

 

Albers Ideenhaus

Albers Ideenhaus is een winkel die niet alleen keukens maar ook badkamers, tegels, parket en haarden en kachels verkoopt. Met meer dan 30 jaar ervaring als inbouwkeuken dealer bieden ze u planningservaringen, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijke orderverwerkingen. Ze bieden u ook verschillende keukenstijlen van modern tot burgerlijke keukens.

 

Keukens Haren afstand

Bent u van plan uw keuken te gaan kopen in Haren? Haren ligt net bij Emmer-Compascuum over de grens. In haren kunt u goed terecht voor het kopen van een keuken. Ook ligt haren vlak bij Meppen. Ook daar zijn weer veel keukenzaken te vinden.

Hieronder hebben wij een afstandentabel vanaf een aantal plekken in Nederland om de afstand naar Haren aan te geven.

Amsterdam – Haren: 212 kilometer (2 uur en 12 minuten rijden)
Den Haag – Haren: 254 kilometer (2 uur en 34 minuten rijden)
Den Helder – Haren: 220 kilometer (2 uur en 16 minuten rijden)
Zwolle – Haren: 101 kilometer (1 uur rijden)
Rotterdam – Haren: 247 kilometer (2 uur en 26 minuten rijden)
Utrecht – Haren : 190 kilometer (1 uur en 56 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van de keukens die u in Haren kan vinden. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang binnen een paar dagen het keukenpakket thuis