Keukens Gronau? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Gronau Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Gronau

Gronau is een echte aanrader als je de keuken wil kopen in Duitsland. Het ligt net over de grens, maar ook vlakbij keukenwinkels in Nordhorn, waar de meeste keukenwinkels zijn. Wil je naar Gronau? Dan is het zeker ook interessant om even de keukenzaken in Nordhorn te bekijken. De afstand tussen deze woonplaatsen is maar 30 minuten.

In deze woonplaats zitten 7 Duitse keukenzaken. Bijna alle keukenverkopers in Gronau spreken Nederlands.

We kijken eens naar de keukenwinkels:

Gerwens keukens

Gerwens keukens Gronau DuitslandGerwens keukens is de keukenspeciaalzaak van Gronau, Gerwens keukens verkoopt niet alleen nieuwe keukens maar u kunt er ook terecht voor keukenrenovatie. De showroom van Gerwens is maar liefst 1.300 m2, dus u kunt er uitstekend terecht voor elk soort keuken.

Ze vallen ook onder de populaire keukenzaken in Duitsland. Deze winkel heeft al een flinke reputatie opgebouwd. Ze verkopen niet alleen keukens aan Nederlanders, maar ook aan mensen in Engeland en Zwitserland.

Gerwens keukens heeft service hoog in het vaandel, dus wilt u een keuken van hoge kwaliteit en een zaak met goede service? Dan bent u bij Gerwens aan het goede adres.

Helaas staan er verrassend weinig keukens op de site van Gerwens keukens. Wel is het gelijk duidelijk dat ze Ballerina keukens verkopen, naar ook Hacker keukens en Siematic keukens net over de grens.

Bezoek Gerwens keukens >>>

 

Küchen Plaza Gronau

Deze Duitse keukenzaak zit sinds 2013 in Gronau. De eigenaar is een Nederlander, die samen met een compleet verkoopteam bezig is om keukens te verkopen. Vooral aan Nederlanders.

Keukens Gronau - Küchenplaza Gronau DuitslandKüchenplaza heeft ook nog een tweede vestiging in Rheine, maar die ligt te ver in Duitsland. Daarom vermoeden we ook dat hier minder Nederlanders naar toe gaan, dan hier in Gronau.

Ook hier staan weinig keukens op de site. Het is duidelijk de bedoeling om langs te komen. Net als bij Gerwens küchen, staan hier duidelijk de keukenmerken op de website.

Küchenplaza Gronau verkoopt merken als Artego, Schüller, Pronorm en Rotpunkt keukens.

U geeft de kleur, stijl, materialen en keukenapparaten door en Küchen Plaza maakt de perfecte keuken voor je. Naast de maatkeukens kan je ook een showroom keuken kopen van Küchen Plaza.

Bezoek Küchenplaza Gronau >>>

 

Melke & Tekampe keukens

Melke Tekampe keukens Gronau DuitslandMelke en Tekampe keukens Gronau is vooral werkzaam in Gronau, Munster, Hengelo en Enschede. Die hoek. Deze Duitse keukenwinkel bestaat uit twee mannen. Samen hebben ze al 22 jaar ervaring in de keukenbranche – echt ervaren dus. Met de ervaring die ze hebben stellen ze de mooiste keukenontwerpen samen.

Ze bieden keukens en inbouwapparatuur aan van de volgende merken: Impuls, Nobilia keukens, Nolte keukens en Juno. Ook weer een compleet ander aanbod dan Gerwens en Küchenplaza.

Als je op de site kijkt, zie je dat deze niet is geoptimaliseerd voor Nederlanders. Er is geen vertaling te vinden.

Bezoek de site van Melke Tekampe keukens >>>

 

Stall keukens Gronau

Stall keukens is een Duitse prijsvechter. Met 2 mooie grote winkels net over de grens hebben ze een stevige positie – en marktaandeel in Duitse keukens.

Stall treffpunkt Küche zoals ze ook bekend zijn heeft twee flinke vestigingen. Een keukenzaak in Gronau en een keukenwinkel in Coesfeld. Dat ligt bij Winterswijk over de grens.

Je zou kunnen zeggen dat Stall keukens speciaal ontstaan is voor Nederlanders, gezien de ligging. Mensen uit de regio Nijmegen, Arnhem en Brabant en Limburg zullen eerder Coesfeld bezoeken.

Stall keukens Gronau heeft een enorme showroom met meer dan 300 keukenopstellingen. Deze keukenwinkel heeft als een van de weinigen wel prijzen op de site staan. Althans, een paar prijzen. Ook is het mogelijk om een keukenplanner te starten, zodat je gelijk je keuken online kan ontwerpen.

De showroom van Stall is maar liefst 8.500 m2 groot. Dat betekend dat het een van de grootste keukenwinkels in Duitsland is. Ze zijn dus een grote concurrent van Ekelhoff keukens.

Dat zegt alleen niet gelijk dat het goedkope keukens in Duitsland zijn. Dit hangt enorm af van de aanbieding die je krijgt. Mogen we eens meekijken met je offerte? Stuur ons je Duitse keuken offerte op. Dan kijken wij mee naar de prijs. Dit geldt overigens voor alle keukenwinkels in Gronau.

Bezoek Stall keukens >>>

 

 

Roller Furniture keukens Gronau

Roller keukens Gronau DuitslandRoller is een meubelwinkel waar ze verschillende meubels verkopen voor in uw woonkamer. Daarnaast heeft de meubelwinkel in Duitsland een keukenafdeling. Genoeg Duitse keukens dus! Bij Rollen koop je voordelige keukens.. Je kan ook een keuken laten ontwerpen naar je wensen.

Ze verkopen de merken Nobilia keukens, Nolte keukens en het super goedkope Pino keukens.

Het bedrijf is te groot en te veel op Duitsers gericht om een Nederlandse vertaling te hebben. Wat dat betreft lijkt deze keukenwinkel een beetje op XXX Lutz keukens. Hier vind je dus de zeer goedkope keukens in Duitsland. De kwaliteit? Kwestie van vergelijken.

Bezoek Roller keukens Gronau >>>

 

Küchenzentrum Gronau

Een vrij nieuwe keukenzaak in Gronau. Ook wel bekend als Küchen en Fliesen centrum Gronau. Hier vind je nog een officiële Nolte keukens dealer in Duitsland.

Bezoek Kuchenzentrum Gronau >>>

 

Küchengluck Visschedyk en Uesbeck keukens

Een vrij nieuwe keukenwinkel in Duitsland. Ze bestaan pas sinds 2021. Welke keukens kan je hier kopen? Nobilia keukens, Linea keukens en Burger keukens kopen kan. Natuurlijk kan je hier terecht voor allerlei Duitse keukens. Landhuis keukens, Klassieke keukens en Designkeukens in Duitsland.

Hier kan je een vrijblijvende afspraak voor een nieuwe keuken in Duitsland regelen. Wil je liever een huisbezoek? Dat is ook mogelijk. Wat je ook afneemt, deze Duitse keukenzaak regelt alles voor je. Van demontage van je oude keuken, tot montage van de nieuwe keuken.

Bezoek de website van Kuchengluck Visschedyk Uesbeck >>>

Afstand

Dit waren de keukenzaken in Gronau. ben je van plan om naar deze woonplaats te gaan om daar je keuken te kopen? Deze stad ligt echt net over de grens, enkele kilometers van Glanerbrug, Overdinkel en natuurlijk Enschede.

Veel Nederlanders bezoeken daarom ook deze stad – omdat hij zo dicht bij de grens licht. Hieronder zie je een overzicht van de afstanden van de plaatsen wat verder in Nederland.

Almelo- Gronau: 43 kilometer (36 minuten)
Amersfoort – Gronau: 128 kilometer (1 uur en 29 minuten rijden)
Amsterdam – Gronau: 171 kilometer (1 uur en 49 minuten rijden)
Arnhem – Gronau: 110 kilometer (1 uur en 23 minuten rijden)
Den Haag – Gronau: 214 kilometer (2 uur en 12 minuten rijden)
Den Helder – Gronau: 257 kilometer (2 uur en 38 minuten rijden)
Deventer – Gronau: 74 kilometer (50 minuten rijden)
Eindhoven – Gronau: 199 kilometer (2 uur en 22 minuten rijden)
Enschede – Gronau: 15,4 kilometer (0 uur en 23 minuten rijden)
Groningen – Gronau: 159 kilometer (1 uur en 50 minuten rijden)
Leeuwarden – Gronau: 183 kilometer (2 uur en 11 minuten rijden)
Nijmegen – Gronau: 121 kilometer (1 uur en 36 minuten rijden)
Rotterdam – Gronau: 205 kilometer (2 uur en 01 minuten rijden)
Utrecht – Gronau: 148 kilometer (1 uur en 31 minuten rijden)
Venlo – Gronau: 148 kilometer (1 uur en 41 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Gronau. Vergelijk Duitse keukenwinkels >>>

Zuidelijker kijken?

Bekijk keukenwinkels in Coesfeld.