Keukens Düsseldorf? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Düsseldorf Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Düsseldorf

Düsseldorf ligt ongeveer bij Venlo over de grens, het is vanuit hier niet moeilijk om een kijkje te nemen in Düsseldorf. Het is een hele grote stad en heeft een groot vliegveld. Ook bevat Düsseldorf een aantal keukenzaken. Hieronder staat een overzicht van de keukenwinkels in Düsseldorf.

Alma keukens

In 1971 werd Alma keukens opgestart en heeft op het moment 13 keukenzaken in Noordrijn-Westfalen. Het heeft in totaal 170 werknemers aan het werk in de verkoop, productie en de montage van keukens. Ze verkopen keukens in veel verschillende stijlen zoals; modern, design, klassiek en country.

 

KüchenTreff Daniela Aehling

Bij KüchtenTreff Daniela Aehling in Düsseldorf kan je prachtige keukens kopen in de stijlen modern, klassiek en landelijk. KüchtenTreff verzekerd u 5 jaar garantie op een nieuwe keuken en 2 jaar garantie op keukenapparatuur.

 

Thelen Düsseldorf

Deze keukenzaak ligt centraal in de stad Düsseldorf. In het jaar 2015 hebben ze een grote verbouwing en opening gehad. Ze verkopen keukens in verschillende merken als; AEG, Atag Dynamics, Siemens, Quooker, Pelgrim etc. De keukenzaak heeft al 280 jaar zijn naam Thelen. Ze openden in 2015 een keukenzaak in Düsseldorf.

 

Küchen Baron GmbH

Küchen Baron biedt al 20 jaar keukens aan. Ze hebben een showroom van ongeveer 200 m² met daarin zo ongeveer 30 keukens. Ze verkopen klassieke, eigentijdse, moderne, landelijke en hoffelijke keukens. Ook wanneer u een gezin met kinderen heeft kunt u hier een keuken kiezen die het beste bij u past.

 

Küchenstudio Marquardt

Heel centraal gelegen in Düsseldorf is Marquardt Düsseldorf gevestigd. Het is een heel moderne keukenstudio. U kunt een keuken kopen voor een fabrieksprijs en u hoeft geen aanbetaling te doen. Marquardt vindt het het belangrijkst dat de klanten tevreden zijn.

 

Poggenpohl

Poggenpohl is opgericht in 1892 door mijnheer Poggenpohl. Dit was dan ook een van de eerste Duitse keukenmerk die er was. Het doel dat ze hebben is ‘Betere keukens maken’. Dit geldt momenteel nog steeds.

Zo hebben ze bij Poggenpohl keukens die net zo uniek zijn als de klanten. Samen met designers ontwerpen ze samen met u een keuken speciaal en uniek voor u.

 

Team 7 Düsseldorf

Team 7 is opgericht in 1965. Het bedrijf is sindsdien al bezig met het maken van keukens, eetkamer, woon- en slaapkamers en kinderkamers. Als kenmerk van Team 7 is dat de meubelen en keukens die ze maken, gemaakt worden van 100% stevig hout en de beste kwaliteit. Het is dan ook dan Team 7 een eigen plantage hebben voor de bomen waarvan ze het hout van gebruiken.

 

Afstand

Dit waren de keukenzaken in Düsseldorf, bent u van plan om naar Düsseldorf te gaan om daar uw keuken te kopen? Düsseldorf ligt niet heel ver over de grens, Düsseldorf heeft niet alleen een groot vliegveld maar ook een grote (keuken)stad.

Wij hebben hieronder een overzicht van de grote plaatsen in Nederland + de afstand en tijd die er nodig voor is om naar Düsseldorf te rijden.

Amsterdam – Düsseldorf: 226 kilometer (2 uur en 31 minuten rijden)
Den Haag – Düsseldorf: 247 kilometer (2 uur en 36 minuten rijden)
Maastricht – Düsseldorf: 110 kilometer (1 uur en 13 minuten rijden)
Eindhoven – Düsseldorf: 114 kilometer (1 uur en 21 minuten rijden)
Venlo – Düsseldorf: 60 kilometer (0 uur en 47 minuten rijden)
Enschede – Düsseldorf: 142 kilometer (1 uur en 42 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Düsseldorf.

Vergelijk Duitse keukenwinkels >>> of ontvang het keukenpakket thuis