Keukens Duisburg? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Duisburg Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Duisburg

Duisburg ligt heel dichtbij de Nederlands- Duitse grens ter hoogte van Venlo. Binnen enkele minuten heeft u Duisburg bereikt. In de showroom staan tal van keuken voorbeelden waardoor u gelijk een goed en duidelijk beeld krijgt van de keukenmogelijkheden.

Alfa keukens Duisburg

Alfa keukens is een keukenzaak met één vestiging,  daarnaast hebben ze wel jaren lange ervaring. Zo hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring in de Duitse keukenwereld.

 

Alma keukens Duisburg

Alma keukens heeft al enkele jaren ervaring in de keukenbranche, zij hebben namelijk de deuren in 1971 geopend. Inmiddels hebben ze 13 vestigingen die vooral aan de Nederlandse grens zitten. Bij Alma kunt u terecht voor elke vorm en stijl keuken.

De vestiging in Duisburg is goed bereikbaar en zowel voor als achter de keukenshowroom zijn parkeer plekken te vinden. Een ander voordeel van Alma is dat ze over het algemeen Nederlands sprekende werknemers hebben.

 

Die Küchenwelt Duisburg

Küchenwelt heeft één vestiging, en dat is in Duisburg. Küchenwelt realiseert uw keuken naar uw wens, wanneer u geen inspiratie heeft voor uw nieuwe keuken kunt u gerust een kijkje nemen in de keukenshowroom. De showroom staat vol met voorbeelden van keukenopstellingen, keukenmaterialen etc.

 

Kersten keukens Duisburg

Kersten keukens is een moderne keukenstudio wat al jarenlange ervaring heeft in de keukenbranche. Het is een relatief klein bedrijf met 4 werknemers wat een eigenlijk een groot voordeel is. Hierdoor staan ze dicht bij de klant waardoor ze uw wensen perfect kunnen toe passen op uw gewenste keuken.

 

Küchen en Co Duisburg

Kuechen en Co heeft meerdere vestigingen in Duitsland. Kuchen en Co heeft namelijk 100 keukenstudio´s verspreid door heel Duitsland. Bij Kuchen en Co heeft u al een keuken vanaf 3000 euro.

 

Kuchentreff Duisburg

Deze keukenzaak is een grote naam in Duitsland, ze hebben namelijk vestigingen verspreid door heel Duitsland. Kuchentreff is een echte prijsvechter en bieden kwaliteitskeukens aan voor een lage prijs. Kuchentreff opent ook steeds meer vestigingen in Nederland.

 

KuchenOase Hallen Duisburg

Deze keukenstudio heeft één vestiging in Duisburg. KuchenOase heeft al vele jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van een keuken. Zoals ze zelf zeggen richten zij zich niet op een grote naam, maar vooral op een goede naam.

 

Reddy keukens Duisburg

Dit is één van de grootste keukenformules in Europa, ze zijn onderdeel van de MHK groep. Zo hebben vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Één van de vele vestigingen is Duisburg.

 

Safak Group Duisburg

Deze keukenketen is opgericht in 2002 en heeft sindsdien al 45 kantoren is niet alleen Duitsland en Nederland maar ook in; Turkije, België, Griekenland, Denemarken en Frankrijk. Ze bieden u de mogelijkheid om al uw wensen en ideeën te verwerken in al uw woon- en keukenprojecten en dit te realiseren.

 

Küchentechnik Duisburg

Deze Duitse keukenwinkel is opgericht in 1993 door Dhr. Stemprock en Dhr. Schönrock. In het begin was Küchentechnik alleen gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten. Na 23 jaar hebben ze besloten om vanaf 5-12-2016 gehele keukens te verkopen.

 

Andico die Küchencompany

Andico Küchencompany is een familiebedrijf die vestigingen hebben in Duisburg en Kempen. Ze geven u graag advies bij het ontwerpen en inrichten van uw nieuwe keuken.

 

Alfa küchen Niederrhein GmbH

Alfa küchen Niederrhein heeft één vestiging in Duisburg en biedt u 30 jaar keukenervaring. Samen met u helpen ze u om uw nieuwe keuken te ontwerpen en realiseren. Ook bieden ze u oplossingen voor al uw opslagproblemen.

 

Möbel Rüsen

Möbel Rüsen bestaat al meer 120 jaar en zijn sindsdien al in de regio Duisburg, Moers, Neukirchen en Vluyn. Door groot in te kopen kan Möbel Rüsen u keukens aan bieden voor een goede prijs. Naast keukens verkopen ze ook verschillende meubels en producten voor uw gehele huis.

Dit waren de keukenzaken in Duisburg (die bij ons bekend zijn), ook in de omgeving van Duisburg zijn meerdere keukenzaken te vinden.

Keuken Duisburg afstand

Dit waren de keukenzaken in Duisburg, bent u van plan om naar Duisburg te gaan om daar uw keuken te kopen? Duisburg ligt echt net over de grens,

Venlo – Duisburg: 45 kilometer (0 uur en 36 minuten rijden)
Amsterdam – Duisburg: 203 kilometer (2 uur en 09 minuten rijden)
Maastricht – Duisburg: 125 kilometer (1 uur en 22 minuten rijden)
Eindhoven – Duisburg: 96 kilometer (1 uur en 08 minuten rijden)
Nijmegen – Duisburg: 95 kilometer (1 uur en 01 minuten rijden)
Enschede – Duisburg: 116 kilometer (1 uur en 24 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Duisburg. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis