Keukens Borken? Op zoek naar een geschikte, passende keukenzaak in Duitsland met goede kwaliteit keukens? De volgende keukenzaken zijn te vinden in Borken.

Thuis de gratis keukenbrochures ontvangen?

Ontvang de gratis keukenbrochures binnen een paar dagen thuis of bekijk hier >>> direct de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Borken

Borken is stad in Duitsland gelegen in de deelstaat Noordrijn Westfalen. Borken ligt vlak over de grens bij Aalten en Winterswijk . Aangezien Borken zo dicht aan Nederlandse grens ligt, zijn er regelmatig Nederlandse consumenten die naar Borken gaan om daar verschillende showrooms te bezoeken. D

e kans is hierdoor groot dat er Nederlands spreken personeel aanwezig is. Hieronder ziet u de verschillende keukenzaken die te vinden zijn in Borken.

Möbel Kerkfeld

Möbel Krefeld is een aanbieder in meubels en keukens. De tevredenheid van de klant staat bij Möbel Kerkfeld dan ook centraal. Ze zetten zich dan ook elke dag flink in om meubels en keukens van hoogwaardige kwaliteit te leveren.
www.moebel-kerkfeld.de

Küchen Meis

Küchen Meis is een keukenzaak wat zich sinds 1980 bezig houdt met de verkoop van keukens. Bij Küchen Meis nemen ze uitgebreid de tijd voor u als klant. Ze hebben dan ook hetzelfde doel als u en dat is het vinden van de ideale droomkeuken.

Volgens Küchen Meis is het namelijk zeer belangrijk dat de keuken past bij de persoonlijkheid van de klant. Dus bent u op zoek naar een bijzondere en speciale keuken? Dan kunt u bij Küchen Meis goed terecht!
www.kuechen-meis.de

Klocke Interieur

Klocke interieur is opgericht in 1988 door Dhr. B.Klocke. De keukenzaak is sindsdien al bezig met het verkopen van niet alleen moderne keukensystemen, maar ook badkamermeubels en algemene interieur oplossingen.

Dit zijn tevens de punten waar Klock interieur zich op focused. Samen met een creatieve planningsteam van interieurontwerpers en interieurontwerpers zullen ze u helpen bij al uw interieurproblemen.
www.klocke-kuechen.de

Küchenhaus Tebroke GmbH

Küchenhaus Tebroke is opgericht in 1993. Het bedrijf is een klassiek familiebedrijf. Ze werken samen met ervaren professionals op verschillende gebieden om u te helpen als het gaat om het ontwerpen of renoveren van een keuken, een garderobekast of een sauna.

Möbel Siebelt

Deze meubelzaak verkopen ook keukens. Möbel Siebelt is gevestigd in Borken. Bij Möbel Siebelt staat kwaliteit boven aan. Möbel Siebelt biedt al jaren kwalitatieve en creatieve oplossingen voor de woonkamer en de keuken.

Met hun 7-koppige team zullen ze bij alle facetten bij staan. Vanaf het ontwerpen tot aan de installatie; bij Möbel Siebelt staat u er niet alleen voor! ->>> momenteel is deze keukenwinkel gesloten helaas.

 

Afstand

Amsterdam – Borken: 174 kilometer (2 uur en 5 minuten rijden)
Arnhem – Borken: 81 kilometer (1 uur en 2 minuten rijden)
Den Haag – Borken: 195 kilometer (2 uur en 5 minuten rijden)
Eindhoven – Borken: 163 kilometer (1 uur en 42 minuten rijden)
Enschede – Borken: 70 kilometer (51 minuten rijden)
Maastricht – Borken: 187 kilometer (2 uur en 9 minuten rijden)
Rotterdam – Borken: 187 kilometer (2 uur en 2 minuten rijden)
Venlo – Borken : 107 kilometer (1 uur en 20 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van de keukens die in Borken te vinden zijn.

Vergelijk Duitse keukenwinkels >>> of krijg gratis het keukenpakket thuis.