Keukens Bocholt? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels bevinden zich in Bocholt Duitsland.

Gratis keukenboeken thuis ontvangen? 

Ontvang gratis keukenboeken thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Bocholt

Bocholt ligt dicht bij de Nederlands-Duitse grens ter hoogte van Dinxperlo en Aalten. Hier kunt u in een redelijk korte tijd heenrijden. In de showrooms staan allerlei soorten en maten keukens voor alle prijsklassen. Bij een bezoek aan deze showrooms krijgt u snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Küchenzentrum Keiten-Schmitz

Küchenzentrum Keiten Smitz is een keukenzaak die sinds 1970 actief is in de keukenbranche met met een showroom waar maar liefst 70 keukens staan opgebouwd, Küchenzentrum Keiten Schmitz is gespecialiseerd om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor haar klanten te realiseren zo bieden zij echte Duits kwaliteitskeukens tegen een scherpe prijs. Daarnaast leveren en monteren zij de keukens ook in Nederland, dit doen zij met eigen personeel.

Büink kuechen

Al meer dan 90 jaar een timmerbedrijf. En sinds 1970 zijn ze echt gespecialiseerd in keukens. Dat zie je ook bij de showroom. Ze hebben een eigen timmerplaats om elke nieuwe keuken op maat te maken. Hier kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe keuken. Ook keukenrenovatie kan in Duitsland. Omdat het van oorsprong een timmerbedrijf is, kunt u hier ook meubilair op maat laten maken. Als laatste maken ze interieurs voor bedrijven. Ook verkopen ze de apparatuur merken Bora, Siemens en Miele.

Küchenhaus Tebroke

Küchenhaus Tebroke is een familie keukenzaak sinds 1993 de formule die door Küchenhaus Tebroke word gehanteerd staat voor advies en service.

Niehaus Küchen

Niehaus is een keukenzaak die zich al meer als 55 jaar laat zien in de keukenwereld, Niehaus is een winkel die alles doet om de wens van de klant te realiseren daarnaast bieden zij Duitse kwaliteit keukens voor een goede prijs. het motto luid: ´wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Fahnenbruck

Fahnenbruck is in 1950 opgericht door meneer en mevrouw Fahnenbruck. Het bedrijf is sinds die tijd telkens overgenomen door een familielid. Fahnenbruck heeft een ruim assortiment meubels en keukens en doet alles voor de beste service. Fahnenbruck is erg gericht op persoonlijkheid en geven individueel advies waar vooral u de vruchten van plukt. Daarnaast zijn ze ook bereid speciale en ongewone wensen te vervullen.

Bulthaup am ring

Bulthaup am ring is een bedrijf dat zich specialiseert in duurdere keukens en focust zich ook op consumenten met een hoger inkomen. De service en de keukens zijn erg goed maar daar betaal je ook voor.

Kleinemeier

Kleinemeier is een familiebedrijf dat zich nu al meer als 30 jaar in de keuken en woningbranche bevindt. Kleinemeier is een klein bedrijf met maar één vestiging die zich dus in Bocholt bevind. Kleinemeier verkoop naast keuken ook nog badkamers.

Alma küchen

Alma küchen is een bedrijf met 13 vestigingen sinds het in 1971 werd opgericht in Ahaus. Al de vestigingen van Alma küchen bevinden zich in het westen van Duitsland, en dus dichtbij de Nederlandse grens. Alma küchen is een bedrijf dat erg innovatief en flexibel daarnaast bieden ze een goede kwaliteit keukens. De montage bezorging word gedaan door alma´s eigen werknemers. De prijsklasse van de keukens die alma bied ligt ongeveer tussen de 4.000 en 16.000 Euro.

Die Küchenwelt GmbH Bocholt

Die Küchenwelt GmbH Bocholt is opgericht in 1998 en is een van de vestigingen die ze hebben. Het hoofdkantoor ligt in Duisburg. Bij die Küchenwelt bieden ze u meer dan alleen maar keuken met kasten, spoelbakken en apparaten. Ze helpen u bij het realiseren van uw perfecte keuken.

Helleweg Baumakt

Helleweg Baumarkt is een winkel waar u alles kunt vinden voor uw bouwprojecten. Onder andere ook keukens. Ze bieden u keukens die tussen de 500 en 2000 euro liggen. Ook hebben ze keukenapparaten en keukenkasten.

 

Keuken Bocholt afstand

Dit waren alle keukenzaken in Bocholt, als u van plan bent om naar Bocholt te gaan voor uw keuken dan heeft u misschien iets aan de onderstaande afstanden en tijden (snelste route)

Amsterdam-Bocholt: 158 kilometer (1 uur en 56 minuten)
Groningen-Bocholt: 239 kilometer (2 uur en 20 minuten)
Maastricht-Bocholt: 183 kilometer (2 uur en 7 minuten)
Eindhoven-Bocholt: 147 kilometer (1 uur en 39 minuten)
Nijmegen-Bocholt: 82 kilometer (1 uur en 14 minuten)
Enschede-Bocholt: 57 kilometer (1 uur en 06 minuten)

Heeft u één van de bovenstaande winkels bezocht? Laat dan uw ervaring achter.