Keukens Bocholt? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels bevinden zich in Bocholt Duitsland.

Gratis keukenboeken thuis ontvangen? 

Ontvang gratis keukenboeken thuis of bekijk hier >>> de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Bocholt

Bocholt ligt dicht bij de Nederlands-Duitse grens ter hoogte van Dinxperlo en Aalten. Hier kunt u in een redelijk korte tijd heenrijden. In de showrooms staan allerlei soorten en maten keukens voor alle prijsklassen. Bij een bezoek aan deze showrooms krijgt u snel een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Maar welke keukenzaken zitten er in Bocholt? We benoemen ze allemaal.

Küchenzentrum Keiten-Schmitz

Kuechenzentrum Keiten Schmitz Bocholt DuitslandKüchenzentrum Keiten Smitz is een keukenzaak die sinds 1970 actief is in de keukenbranche. De showroom heeft maar lief 70 keukens staan. Daarmee is dit best een grote keukenzaak in Duitsland.

Je kan hier terecht voor de Duitse keukenmerken Hacker keukens en Nolte keukens. Beiden zijn midden segment keukenzaken. Echt goedkope keukens zijn het niet – je moet toch wel denken aan een budget van minimaal 11.000 euro.

De website geeft niet veel informatie weer. Er staan een paar keukens op. Het is duidelijk dat ook deze keukenzaak niet echt voor Nederlanders is.

En hoe bekend zijn ze bij Nederlanders?  Ondanks dat er veel keukenwinkels in Bocholt zijn, is deze winkel niet enorm bekend.

Bezoek de website >>>

 

Büink kuechen

Bueink kuechen Bocholt DuitslandBueink keukens in Duitsland? Al meer dan 90 jaar een timmerbedrijf. En sinds 1970 zijn ze echt gespecialiseerd in keukens. Het is een showroom die wat lijkt op een boerderij. Vrijstaand midden in de natuur aan de rand van Bocholt.

Ze hebben een eigen timmerplaats aan de showroom. Zo kunnen ze dus ook keukens op maat maken in Duitsland. Hier kan je niet alleen terecht voor een nieuwe keuken.

Ook keukenrenovatie kan in Duitsland. Omdat het van oorsprong een timmerbedrijf is, kan je hier ook meubilair op maat laten maken. Als laatste maken ze interieurs voor bedrijven. Ook verkopen ze de apparatuur merken Bora, Siemens en Miele. Ook deze winkel is meer voor Duitsers zelf.

Bezoek de website >>>

Küchenhaus Tebroke

Kuechenhaus Tebroke bocholt DuitslandMooi pand, ietsje bekender bij Nederlanders. Küchenhaus Tebroke is een familie keukenzaak sinds 1993 de formule die door Küchenhaus Tebroke word gehanteerd staat voor advies en service.

Ze verkopen de Duitse keukenmerken Hacker en Nobilia. Dit zijn samen de breedste collectie aan keukens. Wel zijn ze in het midden segment. Deze keukenwinkel specialiseert zichzelf in moderne keukens, landhuiskeukens en klassieke keukens in Duitsland.

Bezoek de website >>>

Niehaus Küchen

Niehaus is een keukenzaak die zich al meer als 55 jaar laat zien in de keukenwereld, Niehaus is een winkel die alles doet om de wens van de klant te realiseren daarnaast bieden zij Duitse kwaliteit keukens voor een goede prijs. het motto luid: ´wij zijn pas tevreden als u dat bent.

De website is offline. Er staat wel binnenkort weer online. We adviseren om deze winkel tijdelijk niet te bezoeken.

 

Fahnenbruck

Fahnenbruck keukens Bocholt DuitslandFahnenbruck is in 1950 opgericht als een grote woonwinkel. Daarmee doet de keukenzaak denken aan XXXLutz keukens, die in een grote woonmall in Duitsland zit. Dit bedrijf  heeft een ruim assortiment meubels en keukens en doet alles voor de beste service. Omdat het een woonwinkel betreft, vind je er vaak een afdeling met keukens.

Welke keukens verkoopt Fahnenbruck? Ze verkopen de minder bekende Duitse keukenmerken Contur en Global Kuechen. Ook hebben ze bekende merken. Schuller keukens en Next125 zijn er te koop.

Er is weinig informatie beschikbaar. Je kan een online keukenontwerp in 3D laten maken bij een afspraak. Ook monteren ze de keuken.

Bezoek de site >>>

Bulthaup am ring

Bulthaup keukens Bocholt DuitslandBulthaup am ring is een keukenzaak in Bocholt die puur Bulthaup dealer is. Dit zijn keukens in het top segment. De service en de keukens zijn erg goed maar daar betaal je ook voor.

Voor meer informatie over Bulthaup keukens verwijzen we je naar dit artikel. Zijn Bulthaup keukens in Duitsland goedkoper? Meestal wel ietsje, maar dit zal niet veel schelen. Alles hangt af van de deal die je krijgt. Wil je een Bulthaup keuken kopen in Duitsland? Dan neem je minimaal 30.000 euro mee.

Mooi alternatief voor Bulthaup keukens? Dan zijn Siematic keukens een super alternatief. Meestal net ietsje goedkoper en topkwaliteit Duitse keukens.

Bezoek de website >>>

 

 

Kleinemeier

Kleinemeier is een familiebedrijf dat zich nu al meer als 30 jaar in de keuken en woningbranche bevindt. Kleinemeier is een klein bedrijf met maar één vestiging die zich dus in Bocholt bevind. Kleinemeier verkoop naast keuken ook nog badkamers.

Alma küchen

Alma küchen is een bedrijf met 13 vestigingen sinds het in 1971 werd opgericht in Ahaus. Al de vestigingen van Alma küchen bevinden zich in het westen van Duitsland, en dus dichtbij de Nederlandse grens. Alma küchen is een bedrijf dat erg innovatief en flexibel daarnaast bieden ze een goede kwaliteit keukens. De montage bezorging word gedaan door alma´s eigen werknemers. De prijsklasse van de keukens die alma bied ligt ongeveer tussen de 4.000 en 16.000 Euro.

Die Küchenwelt GmbH Bocholt

Die Küchenwelt GmbH Bocholt is opgericht in 1998 en is een van de vestigingen die ze hebben. Het hoofdkantoor ligt in Duisburg. Bij die Küchenwelt bieden ze u meer dan alleen maar keuken met kasten, spoelbakken en apparaten. Ze helpen u bij het realiseren van uw perfecte keuken.

Helleweg Baumakt

Helleweg Baumarkt is een winkel waar u alles kunt vinden voor uw bouwprojecten. Onder andere ook keukens. Ze bieden u keukens die tussen de 500 en 2000 euro liggen. Ook hebben ze keukenapparaten en keukenkasten.

 

Afstand

Dit waren alle keukenzaken in Bocholt, als u van plan bent om naar Bocholt te gaan voor uw keuken dan heeft u misschien iets aan de onderstaande afstanden en tijden (snelste route)

Amsterdam-Bocholt: 158 kilometer (1 uur en 56 minuten)
Groningen-Bocholt: 239 kilometer (2 uur en 20 minuten)
Maastricht-Bocholt: 183 kilometer (2 uur en 7 minuten)
Eindhoven-Bocholt: 147 kilometer (1 uur en 39 minuten)
Nijmegen-Bocholt: 82 kilometer (1 uur en 14 minuten)
Enschede-Bocholt: 57 kilometer (1 uur en 06 minuten)

Heeft u één van de bovenstaande winkels bezocht? Laat dan uw ervaring achter.