Keukens Aken? Op zoek naar de beste keukenwinkels in Duitsland? De volgende winkels zitten in Aken Duitsland:

Gratis keukenboeken thuis ontvangen?

Ontvang gratis keukenbrochures thuis of bekijk hier de goedkoopste Duitse kwaliteitskeukens.

Keukens Aken

Aken ligt heel dichtbij Maastricht over de grens, daarom is het makkelijk om hier een kijkje te komen nemen. Het is een redelijk grote stad met veel verschillende keukenzaken. Hieronder staat een overzicht van de keukenzaken in Aken.

Wie kopen hier vooral een nieuwe keuken? Mensen uit Limburg en Brabant. En naast ons Nederlanders ook nog wat Vlamingen.

 

Bauhaus küchen Aken

Bauhaus keukens Aken DuitslandOndanks dat Bauhaus geen echte keukenwinkel is maar een bouwmarkt, is het wel actief in het verkopen van keukens. Ze bieden kant en klare, showroomkeukens aan voor een schappelijke prijs. Witte keukens, klassieke keukens, hoekkeukens en L-vorm keukens. Er is meer te vinden dan je denkt.

En de soort keukens is best groot. Ok, allemaal bodemkwaliteit maar toch. Je hebt er gewone keukens rond de 3.000 euro, maar ook Kitchenettes.

Zoek je losse keukenkasten? Die koop je hier ook.

 

 

 

 

Küchendesign Kaufmann & Fischer

Kuechendesign Kaufmann en Fischer Aken DuitslandKaufmann & Fischer verkopen veel diverse soorten keukenstijlen. Welke merken koop je bij Kaufman en Fischer keukens? Next125 als luxe keukenmerk in Duitsland.

Zoek je goedkope Duitse keukens in Duitsland? Dan kan je terecht bij Ballerina keukens en Contur keukens.  Je kan hier ook losse keukenapparatuur in Duitsland kopen. Ze hebben Miele, Siemens en Bora afzuiging kookplaten. Ook verkopen ze hier de minder bekende keukenapparatuur van Berbel, Liebherr en Neff.

Deze Duitse keukenwinkel is niet heel bekend bij Nederlanders. De meeste reviews zijn van Duitsers zelf.

 

Küchenstudio Dederichs Aken

Sinds 1983 verkoopt Kuechenstudio Dederichs prachtige keukens. Ze hebben zeer hoge kwaliteitskeukens met de beste service. Zelfs tot na montage staan ze nog voor u klaar.

 

Kruettgen keukens Aken

Kruettgen bestaat al 80 jaar. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1932. Het motto is ook dan kwaliteit een naam heeft. Ze verkopen veel verschillende merken zoals: Miele, Siemens, Brühl, Jori, Lattoflex, Gaggenau etc.

 

Küchen A&O Aken

Een nieuwe keukenzaak op de markt. Genaamd Küchen A&O in Aken. Er is nog niet zoveel bekend over deze keukenzaak, de website komt binnenkort online. Moderne keukens, inbouwkeukens of een 3D keukenplanning laten maken. Küchen A&O heeft het.

 

Küchen Koch Aken

Küchen Koch bestaat al sinds 1919. Over enkele jaren mogen ze alweer hun 100ste verjaardag vieren. Kwaliteit staat bij Kuechen Koch aan de top en ze zorgen er voor dat alles geregeld wordt. De passie is ook echt keukens.

 

Korber Cohnen keukens Aken (SieMatic dealer)

Korber Cohnen kuechen is een SieMatic dealer. Bij SieMatic kijken ze ook vooral uw leefstijl, dus niet alleen de functie van de keuken. Het kenmerk van een SieMatic is dat ze heel exclusive zijn.

 

POCO kuechen Aken

Bestel goedkopen keukens online bij POCO kuechen in Aken. Ze hebben voor een lage prijs kleine kant en klare keukenblokken te koop. Met een voordelige prijs en daarbovenop nog eens een goede reclamestunt. Moderne keukens, iets klassiekere keukens en hoekkeukens. Bekijk het assortiment van POCO kuechen online.

 

Reddy keukens Aken

Reddy keukens is al meer dan 20 jaar bezig in de Europese markt. Zo hebben ze 65 vestigingen in heel Europa. De vestigingen onder andere te vinden in Nederland, België, Oostenrijk en Spanje. Zo bieden ze u keukens voor een goede kwaliteit voor de beste prijs.

 

Smitmans keukens Aken

Deze Duitse keukenzaak staat ook wel bekend als Smintmans Mobel- und Kuechenmanufaktur. Smitmans verkoopt naast keukens ook meubelen zoals kasten, stoelen en tafels. Ze maken eigen maat keukens, de keukenapparaten die ze daaraan toevoegen zijn van hoge kwaliteit. Zo zijn  de apparaten van Miele, Bora, Naber etc.

 

Porta keukens Aken

Dit bedrijf, ook wel bekend al Porta Kuechen und Möbelhaus. Porta heeft meer dan 20 vestigingen over heel Duitsland. Porta verkoopt goedkope kwaliteits keukens. Daarnaast kun je er terecht voor allemaal verschillende dingen zoals: banken, stoelen, tafels etc.

 

Wallraff keukens Aken

Wallraff kuechen Aken heeft al jaren lange ervaring in de keukenbranche. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van echte maatwerk keukens. Wallraff keukens neemt graag al uw werk uit handen, zo weten zij dat het altijd goed komt.

 

Frauenrath Aken

Frauenrath aken is een keukenapparatuur zaak  gespecialiseerd in het merk Miele. Ze bieden u huishoudelijke apparaten, keukenapparatuur, keukens en Miele professional (was en vaatwasmachines). De keukens komen uit Warendorf, deze zijn gekenmerkt als tijdloze moderne design keukens.

 

Keuken Aken afstand

Dit waren de keukenzaken in Aken, bent u van plan om naar Aken te gaan om daar uw keuken te kopen? Aken ligt echt net over de grens, Aken is niet alleen een populaire keukenstad bij de Nederlanders maar ook bij de Belgen.

Dit komt omdat Aken maar enkele kilometers van de Belgische grens ligt. Kortom Aken is de keukenstad voor de landen België, Duitsland en Nederland. Wij hebben hieronder een overzicht van de grote plaatsen in Nederland + de afstand en tijd die er nodig voor is om naar Aken te rijden.

Amsterdam – Aken: 227 kilometer (2 uur en 24 minuten rijden)
Den Haag – Aken: 247 kilometer (2 uur en 31 minuten rijden)
Maastricht – Aken: 39 kilometer (0 uur en 36 minuten rijden)
Eindhoven – Aken: 104 kilometer (1 uur en 12 minuten rijden)
Venlo – Aken : 92 kilometer (1 uur en 05 minuten rijden)

Als u deze winkels heeft bezocht, heeft u een goed beeld van keukens Aken. Vergelijk Duitse keukenwinkels of ontvang het keukenpakket thuis