Keukenofferte Duitsland vergelijken? We willen natuurlijk weten of Keukens in Duitsland echt goedkoper zijn. Zonder deze site ga je daar wel van uit. Maar is het ook echt zo? Daarom vergelijken wij de offertes af en toe.

Dit is een unieke mogelijkheid! We doen het alleen af en toe, om te kijken hoe de Duitse keukenmarkt zich beweegt.

Meedoen? Stuur gauw je offerte op.

Waarom we Duitse keukenoffertes vergelijken

Eens in de zoveel tijd vragen wij onze bezoekers om Duitse keukenoffertes te sturen. Wij kijken dan vrijblijvend naar de prijs. Dat is jouw voordeel. We kijken of de aanbieding scherp is.

Ons voordeel is hiermee dat wij prijzen in Duitsland van Duitse keukens goed kunnen vergelijken. In Nederland kost deze dienst geld. In Duitsland is het tijdelijk gratis. Let op, vergelijken is een tijdrovende klus. Dus af en toe zeggen we: stuur maar op!

We scannen je offerte daarom alleen kort. Als ons iets opvalt, zetten we het er bij. Je moet er wel wat voor doen

Mail ons in het contactformulier, dan zullen wij je de informatie verzenden. Soms vragen we wel extra informatie.

 

Keukenofferte Duitsland vergelijken

Willen we een keuken kopen in Duitsland, dan willen we ook geloven dat ze daar het goedkoopste zijn. We hoeven er niet eens over na te denken. Als we al denken dat we een goede deal hebben is het goed.

Daarom gaan we naar Duitsland. Toch is het interessant om te kijken of je Duitse keuken echt goedkoper is. Bijvoorbeeld goedkoper dan een andere Duitse offerte. Of zelfs een Nederlandse offerte.

Soms zijn Duitse keukenoffertes lastiger te lezen dan Nederlandse. Niet alleen vanwege de taalbarrière, ook omdat ze met een ander programma werken die alles statisch bij elkaar zetten.

Samengevat: een Duitse keukenofferte is niet altijd goed leesbaar. De Nederlandse keukenoffertes juist vaak weer wel. Maar niemand test het. Daarom willen wij het zeker weten.

Je kan natuurlijk eindeloos offertes testen, maar uiteindelijk moet je ook weten wat je vergelijkt. En na 3 offertes besteed je toch 12 uur aan een keuken. Dus de meeste mensen stoppen na 3 keukenzaken met vergelijken.

 

Keukenofferte

Bij een bezoek aan een keukenwinkel moeten veel beslissingen gemaakt worden. Je zit er dus zo 3 uur. Je kiest een keukendeur en een werkblad. Ook apparatuur zal vaak besproken worden. Een keukenadvies gesprek in Nederland, maar ook in Duitsland, zal al gauw uren tijd in beslag nemen.

Normaal besteed iemand een uur of 15 aan het uitzoeken van een nieuwe Duitse keuken. Hierbij is van uitgegaan dat men ook 3 offertes laat maken.

We kunnen tijdelijk met je meekijken. Stuur ons de offerte toe.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Offerte

    Uw bericht


    akkoord met de privacyovereenkomst