Gerwens keukens ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Gerwens küchen keukens in Gronau. Deze keukenzaak is in Duitsland bekend als Gerwens küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenzaak? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Klik hier – vergelijk goedkope Duitse keukenwinkels >>>

 

Gerwens küchen informatie

Gerwens keukens is een keukenzaak gevestigd in Gronau. Het is de speciaalzaak voor hoogwaardige keukens. U kan bij Gerwens terecht om een nieuwe keuken te kopen, uw oude keuken te vernieuwen of om inspiratie op te doen.

Alhoewel de meeste kopers naar Nordhorn gaan, gaat ook een flink deel naar het naarbij gelegen Gronau. Daar vind u deze keukenzaak. Gerwens heeft al meer als 40 jaar ervaring in de keukenbranche.

Het bedrijf focust vooral op tevreden klanten. Met deze enorme showroom van 1300 m2, heeft u genoeg keuze om inspiratie op te doen. Ook vind u hier de nieuwste trends. Welke keukens verkopen ze bij Gerwens? Moderne keukens, design keukens, landhuis keukens en woonkeukens.

Het team van Gerwens keukens, bestaande uit 18 werknemers, staat elke dag voor u klaar om u te ondersteunen in de zoektocht naar uw nieuwe keuken. Gerwens verkoopt, tevens als Ardland, ook veel keukens internationaal.

Gerwens verkoopt de volgende keukenmerken: Elementa, Rational, Siematic, Systemat, Naber, Ballerina en Rotpunkt kuchen. De keukens verschillen van erg modern tot klassiek en alle materialen zijn hier verkrijgbaar.

Openingstijden

Gerwens küchen keukens in Gronau is op de volgende dagen open:

Maandag:      09
Dinsdag:        09
Woensdag:    09
Donderdag:    09
Vrijdag:          09
Zaterdag:      10:00 – 17:00
Zondag:         

Of maak een afspraak en bespreek samen een datum en tijd.
Adres:
Otto-Hahn-Str. 10
48599 Gronau
Duitsland
+49 (0)2562-8163-0
www.gerwens-kuechen.de

Lees hieronder de ervaringen met Gerwens küchen keukens in Gronau.

22 gedachten over “Gerwens keukens ervaringen

 1. Monica Beantwoorden

  We hebben voor de derde keer een nieuwe keuken bij gerwens keukens gekocht een hele mooie keuken maar na anderhalf jaar hebben we vocht kringen aan de boven kant van onze boven kastje dit hebben we gemeld maar het antwoord van gerwens was dan moet je de afzuig kap harder aanzetten maar deze gaat als er minder stoom kom zelf zachter zuigen.
  Ook zit er een kras op de boven kant van de rolluik deze schade komt van binnen volgens een monteur van gerwens wij kunnen hem niet open maken maar ook daar word niks aan gedaan .wij zijn helemaal niet moeilijk maar na 2x super tevreden te zijn geweest is deze keuken wel de laatst die we bij Gerwens keukens hebben besteld ook zal ik vrienden en kennissen Gerwens keukens niet meer aanraden.

 2. Liesbeth Beantwoorden

  In 2012 een keuken gekocht bij Gerwens. We hebben ons ook op andere Duitse leveranciers georiënteerd. Gerwens kwam qua service, maatwerk en prijs het beste uit de bus. Iedere dag veel plezier. Ook de nazorg/ after sales is fantastisch. Een keer keukendeur vervangen na waterschade, geen kleurverschil! En nu een heel klein issue wordt 9 jaar later gratis opgelost! Een nadeel? De keuken is zo goed en mooi dat we voorlopig nog lang geen nieuwe gaan bestellen😜! Ook familie heeft besteld, zeer tevreden! De prijs kwaliteit is echt veel beter dan in Nederland.

 3. Alonso Beantwoorden

  Dit is de tweede keer dat ik bij Gerwens een keuken heb gekocht.

  1. advies van Herr Werner Braun was uistekend
  2. De heren die mijn keuken hebben geplaats Super werk verricht. Nogmaals heel veel dank.

  Een zeer tevreden klant.

 4. Nieuwegein Beantwoorden

  e 4de keuken bij Gerwens besteld en laten plaatsen. Zeer goede service, als er al iets is altijd oplossingsgericht en snel geregeld, ook al moeten ze daarvoor vanuit Duitsland rijden.

  Vriendelijk, praten/verstaan Nederlands, prima werklui (Joachim is een topper!) en keurig op tijd.

  Vele van onze vrienden hebben ook een keuken bij hen gekocht op ons advies en zij zijn absoluut allen tevreden.
  En de prijs, daar hoef je het zeker niet voor te laten!

 5. Roy Beantwoorden

  Via de snelweg/autoweg is het bedrijf vrij lastig te bereiken momenteel. Het heeft ons een uur extra reistijd gekost. Uiteindelijk wel een goed gesprek gehad met een open eind. De bal ligt nu bij ons.

 6. J.C. de Jager Beantwoorden

  Wij hebben in het verleden onze Symatickeuken bij u gekocht en laten plaatsen. Nu werkt de apothekerskast niet goed meer. Kan die kast door uw bedrijf worden gerepareerd? Als dit niet mogelijk is kan u dan vermelden welk bedrijf in Nederland de reparatie uitvoert?

 7. Vos Beantwoorden

  Riante winkelruimte met ervaren specialisten. Zij hebben een ontvankelijke houding en dachten actief mee met ons. Met een modern programma werd een 3D ontwerp gemaakt wat een duidelijk beeld geeft van de toekomstige keuken. De keuken is netjes bezorgd aan ons adres in NL. Wij wonen vlakbij de grens van Duitsland, maar waarschijnlijk leveren ze ook op meer plekken in NL. Het plaatsen ging door professionele monteurs met jaren lange ervaring.

 8. Maria Beantwoorden

  Bij Gerwens keuken was behoorlijk druk in de winkel. Viel ons echt op hoe veel Nederlanders hier zaten voor een keukenofferte. Verscheidene opstellingen bekeken en kort mogelijkheden besproken. Ondanks dat we net over de grens wonen, zit er wel een belemmering in ons gevoel voor een eventuele aankoop. Graag ontvang ik jullie keukentips.

 9. Frederik Beantwoorden

  Wij zijn prima voor de tweede keer geslaagd bij Gerwens keukens. Nieuwbouwhuis gekocht, dus hadden we snel een nieuwe keuken nodig. Dit keer was het wel even wikken en wegen met het keukenontwerp omdat wij een groter huis hebben dan de vorige keer. Daar zijn wij uiteindelijk met een prima oplossing uitgekomen. Met weer een scherpe prijs en een goede adviseur kom je heel ver. Onze keuken is foutloos geplaatst.

 10. verweij Beantwoorden

  We zitten vlak aan de grens en zijn gestuurd door onze vrienden die ervaring hebben met Gerwens küchen, we zijn opzoek naar een mooie keuken. het is af en toe hoog boven ons budget maar dat maakt voor de kwaliteit niet veel uit. ze zijn dan wel in Duitsland gevestigd maar Nederlands word er ook gewoon gesproken.

 11. Marle Beantwoorden

  Prettige winkel met een ongedwongen sfeer. Bij het eerste bezoek zagen we al snel een Ballerina keuken en was vrijwel direct duidelijk dat we hem hier wilden kopen. In de volgende bezoeken hebben specifieker naar de keukenelementen gekeken en ook de apparatuur. Hierbij was de adviseur zeer open en eerlijk en ik denk dat we nu een keuken hebben gekozen die ons nog heel veel plezier zal geven de komende jaren. Levering en montage zijn ook zo goed als foutloos verlopen. Zoals gezegd: een prettige ervaring.

 12. van driessen Beantwoorden

  Ja en nee. Onze keuken van gerwens keukens is alweer jaren oud. Inmiddels zijn wij op zoek naar een nieuwe keuken. Wat toen zeer bijzonder was aan gerwens keukens, was dat de gehele keuken in een keer foutloos geleverd was. Het ontwerp, de gesprekken, de prijs: alles is eigenlijk vrij goed bevallen. Minpunt: de communicatie ten tijde van productie en levering. Dat verliep niet geweldig en bezorgde mijn vrouw en mij behoorlijk wat stress toen. Ondanks onze tevredenheid over de keukenwinkel, gaan we hier niet nog een keer kopen.

 13. X Beantwoorden

  Onze zoektocht naar een nieuwe Bulthaup keuken heeft ons langs vele keukenzaken geleid en uiteindelijk zijn we geslaagd bij Gerwens in Gronau. Het is niet zo dat zij per sé meer of mooiere modellen hebben staan dan andere winkels (absoluut niet zelfs) maar voor ons klopte het totaalplaatje gewoon beter. Een keuken is natuurlijk geen waterkoker of fruitmand, we zijn dus zeker niet over één nacht ijs gegaan en we hebben rustig de tijd genomen om ons te oriënteren. Gerwens gaf ons dus dat juiste gevoel bij de keuken, onder meer door de prettige gesprekken en gemoedelijke sfeer. Wij hadden bovendien echt het gevoel dat er naar onze wensen werd geluisterd en dat de adviseur (ik spreek bewust niet over verkoper) met ons begaan was en daardoor zelf ook met aandachtspunten kon komen. Als ik iets negatiefs zou moeten noemen dan is dat de prijs van keuken, in Nederland kan je voordeliger slagen, maar zoals gezegd was voor ons het totaalplaatje het belangrijkst. Het wachten op de keuken is nu voor ons begonnen, ik heb er alle vertrouwen in dat ook de levering en installatie probleemloos zullen verlopen.

 14. Jan Koop Beantwoorden

  Na veel zoeken ook in NL hebben we een keuken gekocht Gerwens in Duitsland omwille van de prijs. Vriendelijke verkoper, maar zag ook wel eens dingen over het hoofd. Op de montage was het eea aan te merken, maar de fouten werden wel zonder lange discussies hersteld. Tot nog toe bevalt de keuken prima.

 15. geraldine Beantwoorden

  Langs geweest bij gerwens keukens, akzent keukens en (wat mooi op de route lag) een nederlandse keukenzaak. Deze rit hebben wij twee keer gemaakt en bij gerwens keukens veruit het beste gevoel gekregen. Het is lastig om te zien wat de exacte prijsverschillen zijn bij de keukenwinkels in duitsland. Ook de nederlandse keukenwinkel kwam qua prijs bijna hetzelfde uit. Thuis de offertes nog eens goed nalezen. en hopelijk begin januari een handtekening zetten.

 16. Muna Beantwoorden

  Na ampele overweging is de beslissing gevallen op Gerwens keukens in Duitsland. Het bedrag ten opzichte van twee nederlandse keukenoffertes scheelde behoorlijk en het gevoel was goed. Het onderhandelen en meteen de laagste prijs beviel ons niet zo, hier missen we toch wat openheid in van keukenland. We hebben er al met al er een lekker dagje uit van gemaakt…

 17. Heuvel Beantwoorden

  Op aanraden van kennissen keuken bij Gerwens gekocht. Zeer goed bevallen en we zijn nergens in teleurgesteld. Prijs voor Siematic keuken was aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Hele proces prima en met duitse ”gründlichkeit” gelopen. Onze stoomoven moest omgewisseld voor een ander model (was onze eigen schuld; verkeerde typenummer doorgegeven) en dat werd binnen een week geregeld zodat wij er mee aan de slag konden. Monteur is op ons verzoek nog een keer teruggeweest om spatlijst te plaatsen en alle eerder geplaatste kasten en lades werden keurig nog even gechecked of alles nog goed liep en mooi ”hing”. Echt heel erg tevreden over onze duitse vrienden en absoluut een aanrader.

 18. dv/almelo Beantwoorden

  de service van gerwens was goed, je kan hier meerdere merken kopen waaronder siematic keukens en daar gingen wij dus ook voor. de verkoper die ons hielp was kundig en kon nederlands praten. Na het ontwerp, toen de offerte gemaakt zou worden, konden we ergens lekker een hapje eten. Kortom: alles was helemaal goed voorbereid. Het is ook een mooie showroom om rond te kijken en deze keukenzaak is zeker aan te raden om een keer te bezoeken. Wel schrokken we een beetje van de prijs van de duitse keuken. Uiteindelijk is er nog wat afgegaan, maar we zijn zeker tevreden over de kwaliteit van siematic en de service tot nu toe.

 19. gerwenskoper Beantwoorden

  Gerwens keuken is redelijk geleverd. Aantal fouten en mindere communicatie met de klantenservice. Voelde toch vrij onzeker allemaal. Geen tweede keer gerwens voor ons.

 20. tichelaar Beantwoorden

  Wij stonden op het punt om onze keukens bij Gerwens keukens te kopen, gezien de ervaringen in de familie. (Verhalen van hoge kortingen etc) We bedachten ons echter voor welk bedrag we overstag zouden gaan. het is nogal een risico om een keuken in duitsland te kopen. Ontvangst bij gerwens was ok, maar zeker niet zoals ik het in nederland heb ervaren. Meer afstand. Zoals bij elke keukenboer word er soms een bedrag bij op gezet en is het niet duidelijk of je uiteindelijk nou goedkoper uit bent. zolang we dit niet weten, hebben we toch besloten om in Nederland te gaan kopen. Als je in nederland een keuken koopt zit je in ieder geval een stuk veiliger dan in duitsland. Uiteindelijk hebben we ons niet laten verblinden door de korting bij gerwens keukens. Een aanbetaling hoeft er niet, maar ook dat was voor ons niet doorslaggevend.

 21. jo Beantwoorden

  gerwens keukens in duitsland is echt gericht op nederlanders en ik denk dat ze meer keukens aan nederland verkopen dan aan duitsers zelf. gerwens nog flink boven ons budget.(10.000 euro voor de keuken) Ondanks dat er flink korting van de keuken afging, moesten we teleurgesteld terug naar nederland. We hadden te weinig budget en te veel eisen!

 22. jacques Beantwoorden

  onze ervaring met gerwens keukens in duitsland was goed. Het zijn geen gladde verkopers maar meer goede adviseurs. Zonder onderhandelen kregen wij meteen de beste prijs voor de keuken. Wel hadden we problemen met de koelkast die het niet deed. Het heeft best lang geduurd voordat ze dat probleem opgelost hadden. Toch hebben wij het gevoel de goede prijs te hebben betaald voor deze keuken. ze zitten trouwens in gronau, net over de grens bij enschede, dus het rijden nog wel de moeite waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *