Ervaringen Woonexpress keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Woonexpress keukens. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Woonexpress? Ook dan zijn we benieuwd aan al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst. Woonexpress is een woonwarenhuis uit Nederland die Duitse keukens tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbiedt. Bekijk ook de website.

 

 

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen met Duitse keukens?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Gratis aanvragen

 

 

Al bij een Duitse keukenzaak geweest? Help ons en ontvang:

Wij zijn continue op zoek naar uw ervaringen met Duitse keukenzaken. Schrijf een korte recensie over uw ervaring met een Duitse keukenzaak. Dit kan onderaan elke pagina. Als dank ontvangt u  van ons binnen 24 uur een e-mail met belangrijk advies over een keuken kopen van een keukenexpert. Wij zijn u zeer dankbaar voor elke ervaring.

9 gedachten over “Ervaringen Woonexpress keukens

 1. Bibianne r Beantwoorden

  Dankzij een mooie aktie bij deze keukenwinkel onze duitse keuken gekocht. onze keuken was 5 meter bij 4 meter en het verbaasde ons dat de keuken uiteindelijk zo goedkoop gekocht kon worden. Top.

 2. Jelle en Niels Beantwoorden

  Dit is hem geworden voor ons. Op internet struinend naar goedkope keukens voor ons eerste koopappartement viel mijn oog ergens op keukens van Ikea. Mijn vriend echter wilde naar Woonexpress vanwege een aktie die hij had gezien. Wij hadden een kleine keuken nodig, Ikea leek voor mij de meest logische optie. Mijn vriend had echter geen goed gevoel over de waarde die Ikea zou bieden. Keukenconcurrent hadden wij paar weken geleden ook bezocht maar dat vonden we beiden GEEN prettige ervaring, veel teveel druk op de ketel!!! Woonexpress was ook een warenhuis (ik kende het niet) Woonexpress werd het gezien de korte levertijd, de kortingsbon en omdat daar in de showroom gewoon de mooiste keuken stond, exact zoals wij hem wilden. Hij is supersimpel, maar wij zijn er blij mee!

 3. Koster/Van der Laan Beantwoorden

  Door de verbouwing hielden wij in verhouding minder geld over voor de keuken dan gepland. Dat was even schrikken. Via internet kwamen wij bij Woonexpress keukens uit. Gezien onze slechte ervaringen met andere keukenwinkels en de druk die er bij het zetten van een handtekening word uitgevoerd, gingen wij vooral voor goed advies. Bij Woonexpress zat er tot onze opluchting geen druk op de ketel. Onze keuken moest voor de zomervakantie geplaatst worden. Woonexpress kon dit realiseren. Met de waardecheque hielden wij nog meer geld over en daar zijn we van uit eten geweest savonds na het zetten van de handtekening. Een ding begrijp ik niet, waarom geen keukens op de site?

 4. H+F Beantwoorden

  Vanuit Arnhem kun je alle kanten op voor een nieuwe keuken: in de stad zelf is natuurlijk al volop keus aan keukenwinkels, dus daar zijn we begonnen met zoeken. We hebben onder andere bij Keukenconcurrent en Brugman gekeken, maar daar stond of de verkoper ons niet aan of we twijfelden over het ontwerp of de duurzaamheid van de keukens.

  Toen dachten we: Duitsland is ook niet ver weg! Dus we zijn vlak over de grens wezen kijken, maar ook dit was het niet helemaal voor ons. Toen zijn we via internet verder gaan zoeken naar keukenwinkels bij ons in de buurt. Daar kwamen we Woonexpress in Duiven tegen. Hoewel we eerst wel twijfelden hebben we toch doorgepakt en ik ben blij dat we dat hebben gedaan! We werden wel een beetje lafjes ontvangen, maar toen we duidelijk maakten wat we zochten kwam het gesprek goed op gang.

  De verkoper was bekwaam en heeft ons een eigenzinnig ontwerp voorgespiegeld dat goed aansluit bij de fijne sfeer in ons huisje. Aanrader dus voor iedereen uit omgeving Arnhem!

 5. GolfIV Beantwoorden

  Als je het mij vraagt is woonexpres dik orde! Wij zijn iig goed geslaagd en de keuken staat perfect!

 6. Marja van Nuenen Beantwoorden

  Doet qua prijs en degelijkheid niets onder van de keukens die je over de grens haalt. En die waardecheque die we bij de keuken kregen is natuurlijk ook niet mis 😉 Bij de levering verliep niet alles vlekkeloos, iets met de leidingen o.i.d., maar nu de keuken staat rest ons niets anders dan genieten!

 7. schimpie Beantwoorden

  Niets op aan te merken. Betrouwbare keukens voor een schappelijke prijs. En je zal het niet verwachten voor die prijs, maar het advies was ook nog eens dik in orde.

 8. Fokalien Beantwoorden

  Is woonexpress een nieuwe naam op de markt? Ik kende het in ieder geval niet, totdat ik ze op deze website zag staan. Na wat rondlezen over de winkel ben ik toch enthousiast geworden en ben ik hier in Amsterdam bij het filiaal wezen kijken. De keukens zien er goed uit en ogen stevig, heel netjes allemaal. Over advies kan ik nog niet oordelen, want er waren geen verkopers beschikbaar toen ik er was (wellicht te verwachten op koopzondag, maar toch). Voor het volgende bezoek maak ik een afspraak, dan weet ik zeker dat ik voldoende aandacht krijg.

 9. P. Zoet Beantwoorden

  Woonexpress heeft echt goeie Duitse keukens voor een echte Duitse prijs! Hiervoor kun je echt niet naar Duitsland rijden hoor, helemaal top! En met de waardebon die we bij de keuken kregen hebben we ook nog een nieuwe tafel kunnen kopen. Kortom, goedkoop, dichtbij, goeie service, goeie keuken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *