Küchentreff Würselen ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Kuchentreff Würselen in Duitsland. Deze Duitse keukenzaak is in Duitsland bekend als Kuchentreff Würselen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuchentreff Würselen? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

 

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Küchentreff keukens ervaringen – informatie

Küchentreff verkoopt al meer dan 90 jaar keukens. Bij Kuchentreff hechten ze veel waarde aan uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken of het moderniseren van uw huidige keuken, Kuchentreff staat altijd klaar om u te helpen met uw wensen.

Welke keukens koop je hier? Vooral moderne keukens en designkeukens.

Ze bieden u goedkope Duitse keukens en goed advies. Ook bieden ze u professionele installatie en natuurlijk meten ze uw keuken ook in. Voor meer informatie bezoek de website.Kuchentreff Wurselen ervaringen

 

2 gedachten over “Küchentreff Würselen ervaringen

  1. Hillie Beantwoorden

    Veel informatie gekregen bij ons eerste bezoekje aan Kuchentreff. We zijn geënthousiasmeerd en van plan een afspraak te maken om onze wensen nader te bespreken.

  2. Marga Jachmann Beantwoorden

    Mijn ervaring is heel positief.zowel de ontvangst inde showroom het vakmanschap van de verkoper en de wijze waarop hij onze wensen in zijn ontwerp verwerktewaren top. Toen hij bij ons thuis de situatie kwam bekijken en de maten op te nemen had hij nog een fantastisch idee om de eethoek met hoekbank ook te laten maken zodat het een eenheid zou worden. Toen eind mei de keuken werd gemonteerd gebeurde dit ook zeer vakkundig en na 2dagen was mijn droomkeuken geplaatst.Nu 7 maanden later nog steeds zeer tevreden met de keuken. Service achteraf ook top we hadden nog een nabestelling extra planken in kastjes. Zo kan het ook. Mvg Marga Jachmann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *