Thelen keukens ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Thelen kuechen Nettetal keukens in Duitsland. Deze Duitse keukenwinkel is in Duitsland bekend als Thelen Küchen Nettetal. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Thelen kuechen Nettetal keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Thelen keukens ervaringen – informatie

Thelen keukens is het adres voor hoogwaardige keukens. Ze gebruiken bij Thelen alleen de beste materialen en leveren alleen keukens van bekende beproefde merken als Bulthaup, Poggenpohl, SieMatic, Thelen en Warendorf.

Met hun design-expertise en uitstekende handwerk zijn ze in staat de keuken volledig op uw persoonlijke wensen en behoeften aan te laten sluiten. Voor meer informatie en de actuele openingstijden bezoek de website van Thelen Kuechen Nettetal. Thelen keukens Nettetal ervaringen

Dat is bij Venlo de grens over. Er zijn 4 vestigingen, maar alleen die van Nettetal is dichtbij de grens.

10 gedachten over “Thelen keukens ervaringen

 1. Fam. Geurts Beantwoorden

  NOOIT WEER – AUB – ga niet met deze mensen in zee.

  Het was mijn droom om een mooie keuken te kopen. Via via bij Thelen gekomen. Drama – verkoop alle aandacht. Mijn alarm had moeten afgaan toen we 100 pagina’s aan verkoop contract kregen. Achteraf was de prijs niet fair. Zeldzaam heb ik me in mijn leven zo bedrogen gevoeld. Na 5 jaar laten we een deel van de keuken vervangen. Problemen werden niet opgelost. We zijn niet gewezen op verlengde garantie van Miele waardoor we al 800eur hebben moeten besteden aan reparaties die anders onder garantie vallen.

  Het is mij een raadsel dat deze mensen nog steeds in business zijn. Voor mij eens maar nooit weer.

 2. joanne Beantwoorden

  Ook een hele slechte ervaring en het is nog niet opgelost. de deur van de afwasmachine is niet meegeleverd. Magnetron is er ook niet (maar daar nog wel wat begrip voor). kraan op volkomen verkeerde plek geplaatst waardoor de tweede wasbak er voor niets zit. Geen kitrand onder het aanrecht. al 6 weken probeer ik contact te krijgen. geen reactie op de mails of op telefoontjes. En zitten dus met een half afgemaakte keuken. NIET HIER JE KEUKEN BESTELLEN

 3. Fam van Deijck Beantwoorden

  Eens en nooit meer!

  Om potentiele klanten van informatie te voorzien over dit bedrijf willen wij onze ervaring graag delen.

  Fouten in installatieplan, na aanbetaling zeer moeizaam contact (6 weken moeten wachten op een reactie bij vragen over de installatie van de keuken) en afspraken worden niet nagekomen.

  De wijze waarop onze klachten zijn afgehandeld zijn echt betreurenswaardig. Het binnen halen van klanten bij dit bedrijf is blijkbaar belangrijker dan het na komen van afspraken en het leveren van kwaliteit en service.

  • Fam van Deijck

   Aanvullend op de bovenstaande review:

   Na meerdere contacten met het bedrijf wat de montage heeft verricht (en waarbij de wijze van hun communicatie ook enige verbetering behoeft), zijn de (meeste) punten adequaat opgepakt en aangepast. Uiteindelijk een mooi resultaat, de weg er naar toe had beter kunnen gaan.

  • Marion Wiertz

   Onze ervaring is hetzelfde! We krijgen geen contact, worden niet terug gebeld na diverse verzoeken.

 4. Fredy Beantwoorden

  Vreselijke slechte ervaring. Leek in eerste instantie mooi, maar prijs/kwaliteit veel te duur. Begon met slecht ingemeten en slechte montage. Probeerden voor al hun fouten extra geld te vangen. Allerbelabbertste kwaliteit. Na nog geen jaar gaat er van alles kapot en Thelen geeft niet thuis.

 5. Fam. Van Gerven Beantwoorden

  Onlangs een prachtige 🤩 keuken gekocht bij Thelen in Nettetal Duitsland. Net over de grens bij Roermond.
  Uiterst vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door Fabian Thelen. We kijken al uit naar de plaatsing maar dat duurt nog eventjes. Wordt vervolgd. Volgende review na plaatsing.

  • Mark

   Wij hebben ook een keuken laten plaatsen door Thelen, bij verkoop vertelden ze ons dat de plint dezelfde kleur zou zijn als de kastjes. Bij plaatsing was de plint wit i.p.v. polarwit zoals de kastjes zijn. Bij navraag bij firma Thelen bestond er geen plint in polarwit 🤔, dus nu is het geen mooi geheel qua kleur.
   Ook hadden ze bij de Bora afzuiging een flexibele afvoerslang gemonteerd i.p.v. de lucht afvoer buizen die Bora voorschrijft. Bij navraag bij Bora bleek dat als het zo gemonteerd wordt je dan geen garantie hebt als de Bora kapot gaat 🤔. Deze hebben ze na mijn aandringen wel later komen vervangen.
   Ik hoop voor jullie dat het wel goed gaat, en goed oplet bij de montage.

  • Familie Krosse

   Ook wij hebben geen goede ervaring met het bedrijf Thelen in Thelen & Drift in Nettetal-Leuth.
   Het begin was goed, er
   werd op een hele fijne manier meegedacht met hoe we zaken het beste konden inrichten, verschillende opties werden in alle rust en met aandacht besproken. Het voortraject was goed, de plaatsing van de keuken ook. Echter na enige tijd kwamen er helaas een paar kleine gebreken aan de keuken, die eenvoudig op te lossen zijn, maar waar het in de praktijk heel moeilijk lijkt te zijn om de firma Thelen te motiveren om ze naar behoren op te pakken. Wij hebben nog steeds de stille hoop dat het alsnog goed opgelost wordt. We wachten ondertussen al bijna jaar. To be continued….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *