Ervaringen Thelen kuechen Nettetal keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Thelen kuechen Nettetal keukens in Duitsland. Thelen kuechen Nettetal keukens is in Duitsland bekend als Thelen Küchen Nettetal. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Thelen kuechen Nettetal keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Thelen keukens informatie

Thelen keukens is het adres voor hoogwaardige keukens. Ze gebruiken bij Thelen alleen de beste materialen en leveren alleen keukens van bekende beproefde merken als Bulthaup, Poggenpohl, SieMatic, Thelen en Warendorf. Met hun design-expertise en uitstekende handwerk zijn ze in staat de keuken volledig op uw persoonlijke wensen en behoeften aan te laten sluiten. Voor meer informatie en de actuele openingstijden bezoek de website van Thelen Kuechen Nettetal.

 

2 reviews over “Ervaringen keukens Duitsland Thelen kuechen Nettetal

  1. Fam. Van Gerven Beantwoorden

    Onlangs een prachtige 🤩 keuken gekocht bij Thelen in Nettetal Duitsland. Net over de grens bij Roermond.
    Uiterst vriendelijk en zeer vakkundig geholpen door Fabian Thelen. We kijken al uit naar de plaatsing maar dat duurt nog eventjes. Wordt vervolgd. Volgende review na plaatsing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *