Störmer keukens Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Störmer keukens in Duitsland. Störmer keukens is in Duitsland bekend als Störmer Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Störmer keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>


keukenbrochures-aanvragen
Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Störmer keukens ervaringen – informatie

Sinds 1958 ontwerpt en bouwt Störmer moderne, hoogwaardige en state-of-the-art ingerichte keukens. Störmer gebruikt constant de nieuwste productietechnologie voor elke levensstijl. Hun roosterplanner verandert keukenplanners in architecten.

Dit Duitse keukemerk vormt de basis voor diverse, individuele en verleidelijke keukens voor elke ruimte en elke vereiste, of u nu wilt dat uw keuken elegant, tijdloos of designgericht is.

Zij wisselen ideeën en informatie uit met hun handelspartners en betrekken hen bij hun ontwikkelingsactiviteiten. Bij Störmer wordt partnerschap sterk gewaardeerd en het omarmen van diversiteit vormt de basis voor een constante bron van nieuwe ideeën. We passen alles in onze roosterplanner.

Ruimte. Voor ontwerp, individualiteit en partnerschap.

Grid. Als basis, module en mogelijkheid voor individuele keukens.

Relatie. Tussen vereiste en oplossing, en ervaring en innovatie.Stormer keukens Duitsland

 

Störmer keukens vestigingen

Störmer kuchen heeft één vestiging in Duitsland; Rödinghausen. De keukenwinkel ligt vlak bij Osnabrück. Bezoek hier de website voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Bezoek de website  >>

1 gedachte over “Ervaringen keukens Duitsland Störmer

  1. Ivar Van Velzen Beantwoorden

    We hebben de keuken nu bijna 6 jaar en is compleet aan het verkleuren van wit naar crème dit tot grote ergernis. Het schijnt te zijn dat hij niet een behandeling heeft gehad tegen verkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *