Rennings keukens ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Rennings keukens in Duitsland. Deze Duitse keukenzaak is bekend als Rennings Küchen & Wohnen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Rennings keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland  >>>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, Ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Rennings keukens ervaringen – informatie

Rennings keukens is opgericht in de het jaar 1884 door Heinrich Rennings, een volleerd timmerman en wagenmaker. Met Al meer dan 130 jaar ervaring staat Rennings keukens altijd klaar voor hun klanten. Dat maakt deze keukenwinkel wel bijzonder. Het is een van de oudste keukenzaken in Duitsland.

Welke keukens kun je kopen bij Rennings Küchen ? Vooral moderne keukens, designkeukens en Industriële keukens vind je hier. Onder andere van het merk Next125.

U vindt de winkel bij Venlo over de grens.

 

 

Rennings keukens is gespecialiseerd in inbouwkeukens. Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.Rennings keukens ervaringen

 

 

21 gedachten over “Rennings keukens ervaringen

 1. Bouten Beantwoorden

  Via Rennings Kuchen in wetten een NEXT gekocht. Fronten zijn van glas. Als je van de zijkant over de fronten kijkt is het een golfplaat. Volgens Rennings is dit de standaard voor NEXT. Deze zaak loopt verder nog maar ze willen er goedkoop van af komen

 2. Marleen: Nijmegen Beantwoorden

  Voordeel is dat het vanaf Nijmegen zo’n 40 minuten rijden is. Twee keer voor een afspraak terug moeten rijden naar Kevelaar. Alles keurig op papier gezet en de deal in gang laten zetten.

 3. Brenda Beantwoorden

  Deze winkel komt snel ter zake wat het bezoek niet onnodig langdradig maakt zoals elders zo vaak meegemaakt (het is immers een flink stuk rijden) In het ontwerp van de keuken is er ook daadkrachtig gehandeld. Over de prijs waren we het snel eens. Nu terugkijkend is het hele proces eigenlijk best wel soepel verlopen. Een aanbeveling waard!

 4. JL Beantwoorden

  Na een poosje in de showroom te hebben rondgeslenterd, zijn we aangesproken en hebben we aan tafel gezeten. Goed gesprek, nog geen resultaat. M.a.w. we nemen niet direct een beslissing over dergelijke bedragen.

 5. Olde Kalter Beantwoorden

  Wij gebruiken onze nieuwe siematic keuken al een tijdje met veel plezier. Rennings is volgens ons een gezellig maar professioneel bedrijf. Ze ontzorgen door goede sturing te geven bij het kopen van de keuken. De service is er ook nog na aankoop, dat hebben wij zelf ervaren met de spoelbak die deels los liet van het werkblad. Een monteur van hun servicedienstteam kwam de spoelbak opnieuw bevestigen.

 6. Ralph Beantwoorden

  Direct een goede scherpe prijs, geen gedoe met afdingen. Levering zoals afgesproken. Plaatsing en service perfect. Geen op/aanmerkingen. Zou een volgende keuken weer daar kopen.

 7. Hermans Beantwoorden

  Wij zijn in onderhandeling met Rennings keukens. Omdat wij medio volgend jaar een nieuwe keuken willen aanschaffen, zijn wij na oriëntatie in Nederland bij keukenspecialisten (negatieve ervaringen bij diverse bedrijven) in Duitsland bij Rennings terechtgekomen, op advies van kennissen.
  Wij gaan binnenkort de 3de afspraak “beleven”, benieuwd of we er samen uitkomen.
  Tot nu toe 2 offertes gehad, beide echt heel ruim boven het door ons aangegeven budget, dus zal een pittig gesprek worden. Hierover hebben we al mailcontact gehad en e.e.a. aangegeven bij “onze” adviseur van Rennings Keukens. Ook onze vraagtekens bij de niet-gespecificeerde offertes waarin alleen de materialen, apparatuur e.d. genoemd worden en geen afzonderlijke prijzen, alleen de 2 totaaloffertes. Dit vinden wij wel vreemd, dus we gaan het gesprek binnenkort aan. Zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen….

 8. Jan en Anne Beantwoorden

  Op onze weg naar de Primark in Essen bij Rennings gekeken ivm een eventuele keukenkoop. Prettig te woord gestaan en in tegenstelling tot een aantal keukenwinkels in Nederland was het een stuk vrijblijvender. Wij zijn nog niet direct van plan een keuken te kopen namelijk. Natuurlijk willen ze de mogelijkheden op het budget afstemmen. We denken dat we een goede Duitse kwaliteitskeuken kunnen kopen voor 10.000. We willen onze ogen nog verder in Nederland goed de kosten geven.

 9. Gert Gerritsen Beantwoorden

  We zijn er nu 2 keer geweest bij rennings kevelaer. Verkoper heeft al 4 uur in ons geïnvesteerd. Goed advies en geen opdringerigheid. Eerste offerte gehad. even geschrokken van de prijs. We gaan een derde keer om de puntjes op de i te zetten en te onderhandelen over de prijs.

 10. D.G. Beantwoorden

  Een keuken kopen is niet zomaar je brood halen. Bij keukens wil iedereen het natuurlijk perfect hebben zoals gewenst, zodat ze er lang van kunnen genieten. Daarom zijn wij naar Duitsland gegaan om daar op zoek te gaan naar onze perfecte keuken. Hier in Nederland is dat bij ons niet echt gelukt we waren het maar steeds niet eens met elkaar. We zijn vlak over de grens naar Rennings gegaan. We hadden direct een goed gevoel bij Rennings keukens. Ze hebben onze ideeën gebruikt en voor alles een oplossing gevonden!

 11. Hanneke Westerik Beantwoorden

  Keuken gekocht bij Rennings jaren geleden, ging toen niet vlekkeloos, maar de service om de problemen op te lossen was geweldig. Nu weer een keuken gekocht bij Rennings en de verbetering is duidelijk zichtbaar. Pluimpje!

 12. Hallo Beantwoorden

  Ook onze nieuwe keuken komt bij Rennings vandaan. Hoewel we heel tevreden zijn met de keuken, had het niet veel gescheeld of we hadden hem niet bij Rennings gekocht. We hadden op de een of andere manier totaal geen klik met de verkoper en daardoor waren we in het begin niet zo enthousiast over de keuken. Pas toen we het er met vrienden en de buren over hadden gehad, en hun enthousiaste reacties hoorden, zagen we het een stuk zonniger in. Zoals gezegd zijn we helemaal tevreden nu, maar of wij Rennings aan zouden raden?

 13. HenT Beantwoorden

  Voor ons eerste koophuisje zochten we een mooie strakke keuken. Na aanschaf van de woning en een paar kleine verbouwinkjes hadden we niet meer zo’n heel groot budget, maar we zijn toch eens rond gaan kijken of het toch niet mogelijk was er meteen een nieuwe keuken in te zetten die het plaatje af zou maken. Bij rennings hadden ze niet alleen de dure merken (siemantic enzo) maar gelukkig ook eigen merk keukens die een stuk betaalbaarder zijn. Hierdoor paste het allemaal precies binnen budget en hebben wij straks een huisje dat helemaal naar onze wens is 😀 Voor ons volgende huisje zouden we zo weer naar rennings gaan, we zijn er erg fijn geholpen en ze hebben hele mooie keukens. Top!

 14. Herman en Dinie Beantwoorden

  Leuk familiebedrijf en warme ontvangst (op afspraak, want dat is wel handig) en naar huis gegaan met een mooie ballerina keuken. Zelf voor de montage gezorgd, gezien de vele negatieve verhalen op internet over montage uit Duitsland. Minpuntje: waarom de site niet in het Nederlands? Verder is het hele keukentraject goed verlopen.

 15. 1978 Beantwoorden

  In het begin hadden we wat moeite met de opdringerigheid bij rennings keukens , maar vrij snel beseften wij ons dat we toch een keer aan tafel moesten, willen we verder komen met onze keukenplannen. Maanden voor we ook maar een showroom hadden bezocht zijn we zelf op internet onze keuken gaan ontwerpen en met dat plan eindelijk eens naar een adviseur. Na de rit van twee en half uur zijn we dus als eerste bij rennings uitgekomen (daarna pallen keukens). Meteen toen de adviseur het ontwerp zag, was hij eerlijk en noemde een aantal minpunten aan het ontwerp en kwam met zeer goede verbeteringen. Deze basis heeft ervoor gezorgd dat we bij rennings gekocht hebben. Al met al ons goed bevallen.

 16. Erica Beantwoorden

  Wow!! Dikke pluim voor Rennings keukens. We hadden het niet verwacht, maar onze keuken is door Rennings bijna geheel foutloos geleverd! Dat is ons in de twee keer daarvoor nog nooit overkomen (Bij Almat en Keukenpartners) Ze hebben een mooi ontwerp gemaakt en durfden kritisch te zijn en commentaar te geven. Gelukkig geen adviseur die alles mooi vond wat wij mooi vonden en met alle winden waait. Een bezoekje aan deze showroom is het waard.

 17. daphne Beantwoorden

  Daar waar we in Nederland vervelende en arrogante verkopers aan tafel hadden, kregen we in Duitsland een lauw onthaal. Gelukkig geen gladde verkopers maar voor ons gevoel ook niet echt geïnteresseerde keukenadviseurs bij Rennings keukens in Duitsland. Na deze dag bij Rennings gingen we ons afvragen waar we nog wel een vriendelijke en enthousiaste verkoper konden vinden. Juist omdat er geen enthousiasme was gingen we heel erg twijfelen aan het ontwerp. Dit ontwerp hebben we naar een keukenadvies site gemaild (izaa) en daar kregen we er een goed antwoord op. We zijn op dit advies terug gegaan naar Rennings en het tweede gesprek bleek inderdaad veel beter. Uiteindelijk bij Rennings een handtekening gezet en nu met spanning en plezier wachten op onze nieuwe keuken

 18. - Beantwoorden

  Wij hebben een negatieve ervaring met Rennings keukens. voor ons geen rennings keuken meer. Alles wat mis kon gaan liep ook mis. Achteraf bleek dat een aantal dingen voor onze verantwoording waren terwijl wij er nooit over gesproken hebben. Communicatieproblemen vanaf het begin al, de offerte was ons niet duidelijk, daar hadden we dan ook meer vragen over moeten stellen. Werkblad lengte die niet klopte. We voelden ons een beetje in de steek gelaten. Een groot deel van deze ervaring is aan ons zelf te wijten. Slecht voorbereid de keukenwereld ingegaan. Zo zie je maar weer, wil je in duitsland een keuken kopen, bereid je dan heel goed voor.

 19. irma Beantwoorden

  Rennings keukens is ons goed bevallen, maar het begon helemaal verkeerd. Alsof het voorbestemd was kregen mijn man en ik autopech net over de grens in Duitsland. Daardoor liepen we wat vertraging op en hadden we wat minder tijd. Een behulpzame adviseur van Rennings keukens had gelukkig in de middag ook nog tijd om voor ons een keukenontwerp te maken. De offerte echter zouden wij opgestuurd krijgen. Intussen toch wat offertes in Nederland laten maken. Ik zie het verschil zelf niet, maar mijn man is er wat kundiger in. Na lange overweging en goed rondvragen toch besloten om met Rennings in zee te gaan. Hij is inmiddels geleverd, maar niet geheel zonder problemen. Ook de prijs en de korting waren vrij ondoorzichtig. We hopen dat alles goed afkomt.

 20. natas Beantwoorden

  Goede ervaring met rennings keukens. mooie showroom en net over de grens. Verkoper die redelijk meedacht en er is altijd wel iemand die nederlands spreekt. Na een flinke onderhandeling gekocht en naar tevredenheid geleverd. Je mag hier wel echt afdingen. Plaatsing hebben we laten doen door een ander bedrijf.

 21. Sander Beantwoorden

  Via via gehoord van keukenzaak Rennings in Duitsland. Met name goede verhalen over service en betrouwbaarheid. Dus afspraak gemaakt. Geholpen door nederlands sprekende verkoper. Deze nam alle tijd om de keuken samen te stellen. Via mail inmiddels de 3d tekeningen ontvangen. Gedetailleerde offerte moet nog volgen. Inmiddels wel via telefoon een indicatie van het totaalbedrag gehoord. Boven budget, echter toch vervolgafspraak gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *