Ervaringen Kuechenstudio Peter Boekesteijn keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Kuechenstudio Peter Boekesteijn keukens in Duitsland. Kuechenstudio Peter Boekesteijn keukens is in Duitsland bekend als Kuechenstudio Peter Boekesteijn Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuechenstudio Peter Boekesteijn keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Küchen Studio Peter Boekestijn informatie

De keuken is het hart van uw huis, daarom is het volgens Kuchen Studio belangrijk dat u een zorgvuldige keuze maakt wanneer u besluit een nieuwe keuken te plaatsen.
Keuken Specialist Peter Boekesteijn weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uiteindelijk tot een weloverwogen keuze te komen. Als u een keuken aanschaft bij Küchenstudio Peter Boekestijn bent uw verzekerd van: creatief en deskundig advies, Duitse A-merk keukens met zeer scherpe prijzen en een goede aftersales service. Ontwerp samen met Peter Boekestijn de keuken die het beste bij u past. Samen met persoonlijke begeleiding, die u begeleid door het gehele proces tijdens uw aankoop, en gedetailleerde installatietekeningen garandeert Küchen Studio Perter Boekestijn dat u een keuken koopt die perfect bij u past. Voor meer informatie bezoek de website van Küchenstudio Peter Boekestijn.

 

 

3 gedachten over “Ervaringen keukens Duitsland Kuechenstudio Peter Boekesteijn

 1. Adrie te Velthuis Beantwoorden

  Adrie
  Wij hebben bijna 2 jaar geleden onze keuken daar gekocht en zijn erg fijn geholpen in Kleef en daarna is de planning en uitvoering ook goed gegaan. Ook voor service daarna aanbeveling!

 2. Marc Beantwoorden

  Doorgestuurd Dior mensen uit Nederland, maar slecht behandeld, beroerd advies en al helemaal geen interesse verder …. afknapper voor ons. Groet

 3. Ab Beantwoorden

  Bezoek gebracht in Kleve. Wij zijn op dit moment nog een beetje aan het oriënteren en willen nog even wachten met het kopen van een keuken. Wel veel ideeën opgedaan bij Boekesteijn en er is ruim de tijd voor ons genomen. Hele mooie zaak en de keukens stralen kwaliteit uit. Begin volgend jaar komen wij terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *