Hoppe keukens ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Hoppe keukens in Leer, Duitsland. Hoppe keukens is in Duitsland bekend als Hoppe Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Hoppe keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Hoppe keukens informatie

Hoppe keukens is opgericht in 1914 door Friedrich Hoppe. Toen der tijd was het nog geen keukenzaak, maar een winkel voor elektrische installaties en apparatuur. Later in 1975 ging Hoppe ook keukens verkopen.Hoppe keukens Leer ervaringen

Inmiddels zit het bedrijf al bijna 50 jaar in de keukenbranche. Door deze tientallen jaren ervaring kunt u er vanuit gaan dat u in zee gaat met ervaren experts.

In het “glazen keukenhuis” kunt u verschillende keukenopstellingen/stijlen bekijken en inspiratie opdoen. De keukens kunnen helemaal naar uw smaak en wensen worden aangepast.

Hoppe keukens verzorgt alles in het proces: van ontwerp tot installatie helpen zij u bij het realiseren van uw droomkeuken. Ook helpen zij met het water toevoer en afvoer en andere leidingen verplaatsen. Daarnaast kan ook het tegelwerk en schilderwerk gedaan worden door het vakkundige personeel van Hoppe keukens.

Bezoek hier de website van Hoppe keukens om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Hoppe keukens vestigingen

Hoppe keukens heeft momenteel 1 vestiging in Leer. Het volledige adres is: Mühlenstraße 33, 26789 Leer.
Leer is het makkelijkst te bereiken via Winschoten, Groningen.

6 gedachten over “Hoppe keukens ervaringen

 1. Helga Hoogendoorn Beantwoorden

  Wij zijn uiterst tevreden over het bedrijf. Prijs en kwaliteit fantastisch. Uitstekend advies van ervaren dame met veel goede tips en ideeën. Zeer aan te bevelen. Alles op tijd geleverd volgens afspraak. Dikke 9.

 2. Edwin Beantwoorden

  Onze keuken van Hoppe Kuchen is op 13 en 14 februari van dit jaar geplaatst (in Groningen). Vanaf ontwerp tot het plaatsen van de keuken goed geholpen. Veel opties bekeken en afgewogen met voor- en nadelen en uiteindelijk tot een echt mooie keuken gekomen.
  Dan komen ze plaatsen, deze mensen werken heel secuur en brengen een hoop gezelligheid mee tijdens hun werkzaamheden. Eindresultaat is een mooie strak geplaatste keuken waar we nog lang plezier aan gaan beleven.

 3. Carla Kugel Beantwoorden

  Wij krijgen 13 December onze keuken. Verheugen ons erop. Ontvangst in de zaak door M. was erg goed. Een vakvrouw. Komen al hun afspraken na. Tot nu toe zeer tevreden. De foto,s volgen volgende week.
  Familie Kugel
  Delfzijl

 4. balanskids Beantwoorden

  Goede ervaring tot nu toe. Begint echter totaal anders dan de andere keukenzaken, omdat hij eerst met de apparatuur begint en daarover veel vragen heeft waarom je iets wil.
  Dan pas verder waardoor we in eerste gesprek eigenlijk niet zo veel toekwamen aan de uitstraling

 5. Jul Beantwoorden

  Van te voren een afspraak gemaakt op de site, want om nou meerdere keren naar Duitsland te rijden zagen we niet zitten. Blij met deze beslissing want het was een goed gesprek. Veel advies gekregen, samen zitten puzzelen om de perfecte keuken samen te stellen en gelijk maar besteld. Niet onder druk gezet om mn handtekening te zetten, maar ik was zo overtuigd dat deze keuken perfect zal gaan staan in mijn woning, dat ik toch gelijk getekend heb. De prijs was nog geen 9000 euro dus daar kan je zeker wel voor op en neer naar Leer rijden.

 6. Kim Beantwoorden

  Vanaf Nederland simpel te bereiken. Vele opstellingen gezien met daarbij goede tips van de verkoper die op onze eigen ruimte slaan. We nemen de tips ten harte en komen wellicht terug als we de financiering rond kunnen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *