Ervaringen Hoppe keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Hoppe keukens in Duitsland. Hoppe keukens is in Duitsland bekend als Hoppe Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Hoppe keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Hoppe keukens

 

Hoppe keukens is al bijna 40 jaar uw specialist in droomkeukens. In hun glazen keukenshowroom gelegen in Leer, presenteren zij hoge kwaliteit keukens. Bij Hoppe helpen ze u met veel plezier bij het creëren van uw perfecte keuken. Ze verzorgen alles wat tijdens het aankopen van uw nieuwe keuken en er omheen zelf. Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

 

 

3 gedachten over “Ervaringen keukens Duitsland Hoppe

 1. balanskids Beantwoorden

  Goede ervaring tot nu toe. Begint echter totaal anders dan de andere keukenzaken, omdat hij eerst met de apparatuur begint en daarover veel vragen heeft waarom je iets wil.
  Dan pas verder waardoor we in eerste gesprek eigenlijk niet zo veel toekwamen aan de uitstraling

 2. Jul Beantwoorden

  Van te voren een afspraak gemaakt op de site, want om nou meerdere keren naar Duitsland te rijden zagen we niet zitten. Blij met deze beslissing want het was een goed gesprek. Veel advies gekregen, samen zitten puzzelen om de perfecte keuken samen te stellen en gelijk maar besteld. Niet onder druk gezet om mn handtekening te zetten, maar ik was zo overtuigd dat deze keuken perfect zal gaan staan in mijn woning, dat ik toch gelijk getekend heb. De prijs was nog geen 9000 euro dus daar kan je zeker wel voor op en neer naar Leer rijden.

 3. Kim Beantwoorden

  Vanaf Nederland simpel te bereiken. Vele opstellingen gezien met daarbij goede tips van de verkoper die op onze eigen ruimte slaan. We nemen de tips ten harte en komen wellicht terug als we de financiering rond kunnen krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *