Aehlen keukens Duitsland ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Aehlen keukens in Duitsland. Aehlen keukens is in Duitsland bekend als Aehlen Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Aehlen keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Aehlen keukens ervaringen

De naam Aehlen staat voor meer dan dertig jaar voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Aehlen keukens werkt samen met gerenommeerde interieur bedrijven om advies te geven en offertes te maken. Het bedrijf is opgestart in 1978 en is begonnen met het produceren van aanbouw keukens.

Kuchenland Aehlen

Met meester-meubelmaker Hans Gerd Aehlen als bedrijfseigenaar ligt hun kracht in het ontwerpen en monteren van keukens. Ook leveren ze kwaliteitsapparaten zoals; Bosch, Miele, AEG en nog vele meer. Bij Aehlen keukens kunt u exclusiviteit kwaliteit keukens aanschaffen voor een betaalbare prijs. Hun slogan is dan ook niet voor niets; alles uit één hand!

De keukenmerken die Aehlen kuechen verkopen zijn: Nolte, Nobilia en Beeck keukens. Volgens de site zijn er meer keukenmerken te verkrijgen. Op de site staat dat de bezichtiging in Bad Bentheim is, maar de winkel ligt in Nordhorn. De site ziet er vrij inactief uit.

 

Aehlen keukens vestigingen

Aehlen kuchen heeft één vestiging in het westen van Duitsland; Bad Bentheim. De keukenwinkel ligt vlak aan de Nederlandse grens bij Oldenzaal. Bezoek hier de website voor meer informatie, tips en de openingstijden. Bezoek de website  >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *