Ervaringen Keukencowboys keukens lezen? Bij Keukencowboys kunt u terecht in Duitsland, Nederland en België. Lees en plaats ervaringen met Keukencowboys keukens. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Keukencowboys? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Keukencowboys bestaat niet meer.

 

Gratis keukenboeken?keukenbrochures-aanvragen Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Keukencowboys informatie.

Het assortiment van de Keukencowboys garandeert 100% slagingskans, dat wil zeggen dat u altijd qua smaak bij de Keukencowboys kan slagen binnen het uitgebreide assortiment. Keukencowboys levert Duitse kwaliteit keukens voor de laagste prijs met snelle levertijden.

 

21 gedachten over “Ervaringen Keukencowboys

 1. Wim en Yindee Beantwoorden

  Ontvangst in de showroom was hartelijk en goed. Joop heeft er voor gezorgd dat de keuken echt de keuken van onze dromen is geworden. Naderhand is hij nog een keer langs geweest om te komen kijken hoe de keuken staat. Hij heeft hierbij ook nog een cadeau meegenomen. Dat verdiend zeker een goede recensie

  mhg

  Wim en Yindee

 2. A.S. Beantwoorden

  Wij kregen een offerte toegestuurd die 950 onder de offerte van superkeukens zat. echt een enorm verschil, zaterdag gaan we langs. t.b.c

 3. Peter Blaauw Beantwoorden

  Onze keuken is net geleverd..en ziet er mooi uit!
  wat wij waardeerden was de extra informatie die de monteur ons nog gaf.
  Gerben, je hebt het mooi afgerond.

 4. J.P. Bierdrager Beantwoorden

  Een ruim assortiment en een concurrerende prijs bij cowboys heerhugowaard. Vermoedelijk door transportage 2-tal kasten beschadigd. Dit euvel werd snel verholpen.

 5. marja Beantwoorden

  hoopvol! wij gaan binnenkort de knoop doorhakken en kregen als enige de offerte gewoon toegestuurd, elders werd vrij moeilijk gedaan??? je kan toch gewoon een offerte opsturen!
  tot zover nog het goedkoopst (vergeleken met 3), binnenkort als laatste nog even vergelijken met ikea. we komen nu uit op 5.500 euro.

 6. Geslaagd! Beantwoorden

  Winkel Kleve:
  Deze keukenboer ging meteen aan de slag met onze wensen. Ook hier werd naar budget gevraagd, dat geven wij uit principe nooit. Dat aftasten en filteren gebeurd overal door verkopers en maakte ons wat kriebelig.
  Bovenal is het ontwerp prachtig geworden en de prijs kon nog wat onderhandeld worden. Het resultaat is prachtig. Wij zijn enorm trots op onze keuken!

 7. Stef en Lindsey Beantwoorden

  Waarschijnlijk puur uit nieuwsgierigheid afgesproken en inmiddels zijn wij in een vergevorderd stadium. Alles verloopt naar wens
  P.s. Gewaagd dat je als bedrijf zo een naam durft te nemen.

 8. M Swinkels Beantwoorden

  Een goede ervaring.

  Eerst zijn we gebeld voor een afspraak. Dit verliep zeer netjes en de uitleg was duidelijk. De eerste gesprekken liepen uit op een aantal mooie mogelijkheden in onze ruimte, ook kwam de adviseur aan met hele mooie oplossingen en goede ideeën.

  Naast koffie en gebak was het enthousiasme aanstekelijk. Het plan vergde nog wel een aantal vervolgafspraken, maar deze waren net zo goed opgezet als het eerste gesprek.

  Vervolgens werd er ingemeten, iets dat een veilig gevoel gaf.

  De monteurs waren in twee dagen klaar. Daarnaast werd uitleg gegeven over de werkwijze van de apparatuur. De keuken werd stofvrij opgeleverd.

  Jammer dat wij hier geen sterren kunnen toekennen aan dit bedrijf, want in onze ogen ZEKER 5 sterren waard.

 9. Bart Beantwoorden

  Fijne sfeer in de showroom. Goed ontwerp gemaakt samen met verkoper Marco. De prijs viel gunstiger uit dan bij de lokale keukenzaak waar we eerder een offerte hebben laten maken.

 10. Maartje Beantwoorden

  Ondanks fout snel opgelost!
  Keuken werd snel geleverd. Daar waren we blij verrast over. Helaas blijkt maar weer, haastige spoed is zelden goed, want er ontbraken maarliefst 2 keukenfronten. Voor zover ze konden hebben de monteurs de rest van de keuken wel geplaatst. De monteurs gaven aan dat zij er niets aan konden veranderen en dat we contact op moesten nemen met het hoofdkantoor. De angst voor het bekende verhaal over van het kastje naar de muur keek ons tegemoet. Gelukkig bleef het bij één belletje waarin de adviseur de fout toegaf en het gelijk ging oplossen. Nog geen twee weken later kwam er opnieuw een monteur langs om de frontjes te plaatsen. Jammer dat het niet in één keer goed kan, maar toch fijn dat het vriendelijk en redelijk snel werd opgelost.

 11. fam pluim Beantwoorden

  Ideaal die mogelijkheid om een keukenadviseur bij je thuis langs te laten komen! Toch meer zekerheid dat de keuken ook daadwerkelijk gaat passen en hij goed bij de rest van het huis past. Prettig dat de keukenadviseur nu daadwerkelijk een gepast advies aan ons kon geven. In de showroom uiteindelijk alle ins en outs van de keuken vast gesteld en snel tot een prima offerte prijs gekomen. Nu in afwachting tot de keuken komt.

 12. Johanna Koppers Beantwoorden

  Yes! Onze nieuwe keuken is geplaatst. Hebben een korte en prettige zoektocht gehad. De ervaringen die we op het internet lazen maakten ons wel wat huiverig voor de onderhandelingen en het plaatsen. Je leest toc dat hier veel mis mee gaat. Hier hebben wij echter geen last van gehad. Het eerste ontwerp voldeed zo aan onze wensen dat we eigenlijk direct de onderhandelingen aan konden gaan. Over de prijs werd goed mee gedacht en er is ons een mooie korting gegeven zodat het binnen ons budget paste. Plaatsen werd gedaan door gezellige vakmannen die de kopjes koffie en de worstenbroodjes erg konden waarderen. We zijn er blij mee! Bedankt KeukenCowboys!

 13. BP, Amersfoort Beantwoorden

  De lange levertijd bij veel winkels was voor ons een flink struikelblok. Mede door korte levertijden bij deze winkel uitgekomen. Het ontwerp lag er snel gezien onze ´kleine´ keukenhoek. Tussen de gezelligheid door kwam in vervolgafspraak de prijs op tafel. Deze lag gelukkig onder ons budget. Samen een weekend over alles nagedacht en besloten de keuken te nemen. Doorslaggevend waren de korte levertijden, geen verkoopdruk en de lage prijs

 14. Nicole van Veen Beantwoorden

  Laatst heb ik bij de Keukencowboys een nieuwe keuken gekocht. Voor het uitzoeken ben ik langs veel keukenleveranciers geweest, op aanraden van kennis ben ik naar Duitsland gereden omdat dat veel geld zou moeten schelen.
  De grap is dat ik de offerte die ik in Nederland heb gekregen mee heb genomen naar de Keukencowboys en ze me daar dezelfde keuken uiteindelijk nog 1000 euro goedkoper konden leveren ! Het is een hoogglans keuken geworden, echt een plaatje.

 15. Hannelore Beantwoorden

  Kortgeleden hebben wij een nieuwe keuken bij deze winkel aangeschaft. Wij hebben er veel plezier van en zijn zeer tevreden. Onlangs is er een beschadiging op het werkblad ontstaan. Na contact opgenomen te hebben werd op korte termijn hun natuursteenleverancier langsgestuurd en die kon het perfect bijwerken. Wat een service!
  Wij zijn heel tevreden en vinden het goed geregeld door het bedrijf.

 16. Marleen Beantwoorden

  We zijn van plan om rond het pinksterweekend verschillende keukenwinkels af te gaan voor onze nieuwe keuken. We hebben lang getwijfeld, maar door een financiële meevaller lijkt het erop dat we onze droomkeuken eindelijk kunnen verwezenlijken. We hebben al een lijstje gemaakt met keukenzaken in de buurt, waaronder de keukencowboys. Voor ons een onbekende naam, maar ’t ziet eruit als een professionele zaak. Keurige website met veel mogelijkheden. Met een glaasje wijn hebben we ’s avonds al zo veel mogelijk onze keuken ontworpen. Ontzettend leuk om te doen en heel handig dat we op voorhand weten wat we willen en in welke prijsklasse we zitten. We nemen het ontwerp mee naar de KeukenCowboys. Anderen ervaring mee?

 17. Betty Beantwoorden

  Wij hebben vandaag onze handtekening gezet voor onze nieuwe keuken. Lang getwijfeld of we voor nieuw of renovatie gingen. Bij Keukencowboys Kleeve binnen gestapt. Verkoper Marco nam alle tijd en tekende onze wensen uit. Uiteindelijk voor bijna hetzelfde bedrag een gloed- nieuwe keuken. Wij zijn zeer te vreden!

 18. Van Klaveren - Tilburg Beantwoorden

  Wij hebben meerdere winkels bezocht waaronder dit voor ons onbekende bedrijf. Kies je voor een naam die al lang bestaat of koop je bij een nieuwe winkel??
  In het begin waren wij hierdoor wat argwanend, maar inmiddels een tweede gesprek gehad met een zeer enthousiaste adviseur. Financieel gezien heeft de zaak ons zeker verrast!

 19. P Mulder Beantwoorden

  Gebeld voor een afspraak en op bezoek geweest bij Keukencowboys. Zeer vakkundig geadviseerd en prachtig keukenontwerp meegekregen. Veel winkels geven het ontwerp niet mee, dus dit was een groot pluspunt. Zaterdag hebben wij een vervolgafspraak om ons plan nog verder vorm te geven. Gezien de korte levertijden is de kans groot dat wij hier gaan kopen.

 20. M Bos Beantwoorden

  Enige tijd geleden bij deze zaak informatie aangevraagd. Na aanleiding daarvan hebben we een afspraak gemaakt om de mogelijkheden te bespreken. De verkoper heeft ons prima alles uitgelegd en na een tijdje kwamen onze ideeën goed op papier. Daarna hebben we akkoord gegeven voor een digitale schets. Erg goed gevoel over de zaak! We gaan waarschijnlijk een tweede afspraak maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *