Bulthaup am Ring keukens Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Bulthaup am Ring keukens in Duitsland. Bulthaup am Ring keukens is in Duitsland bekend als Bulthaup am Ring Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht ? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>


keukenbrochures-aanvragen
Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Bulthaup am Ring keukens informatie

Bulthaup am Ring is een officiële dealer van Bulthaup keukens. Ze bieden u keukens die bij uw levensstijl en persoonlijkheid past. Bij Bulthaup werken geen keukenverkopers, maar keukenarchitecten. Deze keukenwinkel ligt in het hogere segment. Vanaf ongeveer 20.000 euro kunt u hier een keuken kopen. De gemiddelde keukenprijs van een Bulthaup keuken zit rond de 50.000 euro.

Bulthaup am Ring keukens vestigingen

Bulthaup am Ring kuchen heeft één vestiging in Bocholt, Noordrijn Westfalen. Bocholt ligt vlak aan de Nederlandse grens bij Aalten. Bezoek website Bulthaup Bocholt >>

4 gedachten over “Ervaringen Bulthaup am ring keukens Duitsland

 1. Maarten V Beantwoorden

  Afgelopen zomer hebben wij besloten om voor een ‘open’bulthaup keuken ‘te gaan’, na het doorbreken van onze keukenmuur naar de woonkamer. Wij hadden hier een conceptopstelling voor in gedachten, maar Carsten Schmeinck, eigenaar van b Am Ring heeft hier zelf een andere (betere) inrichtingsvariant naast gezet. Inmiddels is ons huis verbouwd en de keuken geplaatst waarbij goed rekening is gehouden met ons nieuwe schilderwerk en de nieuwe vloer. Nergens, maar dan ook nergens een krasje tijdens de zeer omvangrijke en meerdaagse plaatsing. Echte Duitse pünktlichkeit, waar menig (NL)bedrijf nog wat van kan leren.

  Wij zijn super tevreden over:
  – meedenken tijdens proces
  – nakomen van afspraken
  – kwaliteit van de bulthaup keuken
  – totale prijs/kwaliteit.

  Een feest om naar te kijken en heel fijn zakendoen (afspraak = afspraak) met Carsten Schmeinck. Volgende keer absoluut weer. bulthaup Am Ring is zeker aan te raden.

 2. Steph Beantwoorden

  In december 2018 heb ik een Bulthaup B3 keuken met geweldige Gaggenau-apparaten bij Bulthaup am Ring gekocht. Niet alleen de goede prijs, maar ook het professionele advies en de goede planning hebben tot deze beslissing geleid, waar we geen moment spijt van hebben gehad. Je merkt dat C. klanten met heel zijn hart adviseert en Bulthaup tot in de puntjes kent. De montage in de zomer van 2019 was ook geweldig. De monteurs zijn super aardig en echte specialisten. Nadat er iets kapot ging in de keuken in de lockdown (het was mijn eigen schuld) stuurde ik een WhatsApp naar C. en hij stuurde me het reserveonderdeel direct per post (het was maar een schroef, dus makkelijk zelf te repareren). Blijkbaar kan hij tijdens de lockdown ook afspraken maken in zijn showroom … en het uitstapje naar hem is niet alleen de moeite waard vanwege de goede kop koffie die er staat 😉

 3. Myronne Beantwoorden

  Beste Kees,

  Ik probeer in contact te komen met Carsten, maar hij reageert niet op Messenger en niet op mijn mail. Heb je nog tips?

  Alvast dank!

  Hartelijke groet, Myronne

 4. Kees Beantwoorden

  Bij het zoeken naar een nieuwe keuken voor ons te verbouwen huis hebben we meerdere keukens bekeken en een keus gemaakt voor Siematic, bij Koolschijn in Delft. \'Dom genoeg\' besloten we om toch ook nog even bij Bulthaup te gaan kijken. Hadden we dat maar niet gedaan, want daar zagen we onze *echte* droomkeuken pas. Helaas was deze wel €15.000 duurder dan onze eerste keus: de Siematic van ca. €21.000. We zagen in dat deze Bulthaup inderdaad ver (te ver) buiten ons bereik lag, dus die gedachte lieten we maar varen.

  Voordat we de Siematic definitief wilden bestellen zijn we voor de zekerheid toch nog \"even\" naar Duitsland gegaan, omdat iedereen ons dat aanraadde en je er ook online veel over leest. We wilden daar op één dag dus nog zeker twee keukens bekijken om zeker te zijn dat we in NL de beste keus voor de beste prijs hadden gevonden. Zoals half Nederland doet zijn we in Nordhorn gaan kijken bij Ekelhoff, omdat ze daar zowel Symatic als het mooie -en dure- Poggenpohl leveren. Die laatste was een tegenvaller: de uitgestalde keukens waren niet in de beste staat. Kastjes sloten niet mooi, laden hingen scheef. Natuurlijk: duizenden mensen proberen zo\'n showmodel uit, dus het wordt zwaarder belast dan thuis, maar wij vonden het toch schokkend dat zo\'n dure keuken zo slecht van kwaliteit leek. Vervolgens lieten we precies dezelfde Siematic keuken berekenen als we bij Koolschijn in Delft hadden gezien (onze aanvankelijke eerste keus dus). Het bleek (toen we na enkele dagen de berekening ontvingen) dat deze in Duitsland geen cent goedkoper was dan in Delft. Voor ons op dat moment dus reden genoeg om deze gewoon in NL te bestellen, ook al omdat de mensen bij Koolschijn heel netjes waren, en heel open over hun prijzen. Ze hadden (bleek dus) ons een heel scherp voorstel gedaan, en dat mocht wat ons betreft beloond worden. Bovendien voelden we ons bij Ekelhoff niet met voldoende aandacht behandeld. Het was daar echt een verkoop-fabriek, en als je zo veel geld uit geeft wil je toch een fijn persoonlijk gesprek voeren met de mensen aan wie je je vertrouwen moet gaan geven.

  Op de terugweg naar huis besloten we een omweg te maken, om ook nog bij Bulthaup am Ring in Bocholt te kijken naar de keuken die wij zo mooi vonden.

  Het fijne van Bulthaup is dat er eigenlijk een beperkte keuze is, dus dat maakt het besluitvormingsproces relatief eenvoudig. De eigenaar van B-a-R (Carsten Schmeinck) hielp ons zelf, en nam uitgebreid de tijd voor ons om te luisteren naar onze wensen, en het probleem dat wij hadden met de hoogte van de prijs in NL. Vervolgens liet hij ons de verschillende mogelijkheden zien en maakten we de keuze voor de keuken die wij het liefst wilden hebben. Ook bij hem ontvingen we de offerte pas na enkele dagen per e-mail. Maar toen deze binnenkwam waren we zeer verrast… De prijs was bijna 10.000 voordeliger dan in Nederland, en we kregen daarbij ook nog eens allemaal de veel duurdere Gaggenau apparatuur in plaats van Siemens en Bosch in Nederland. De meeste apparaten van die merken zijn achter het frontje overigens identiek, maar dat geldt niet voor de oven van Gaggenau, die is veel beter (en dus ook veel duurder).
  Nu was het prijsverschil ineens \"maar\" €5000 met de Siematic. Een bedrag dat overbrugbaar was. Je koopt een keuken voor een periode van toch zeker wel 20 jaar, en dan is een bedrag van 250 euro per jaar voor een keuken die zo verschrikkelijk mooi is, en van zo\'n super kwaliteit natuurlijk niet zo gek.

  De ervaringen met B-a-R was ook verder uitstekend. Ze denken prima mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen per mail of WhatsApp. Als je wilt kunnen ze je keuken eerst komen opmeten, maar dat was bij ons niet nodig. Ik had zelf samen met mijn aannemer de maten correct opgemeten en dat bleek bij installatie dus ook prima te passen. Toch kan ik me voorstellen dat je liever kiest voor opmeten door de leverancier, dan weet je zeker dat eventuele fouten niet door jou komen. Helaas bestelde ik mijn keuken net in de zomerperiode en fabrikanten in Duitsland hanteren een vaste periode van sluiting voor de zomer (dat was ons bij Bulthaup in NL ook al duidelijk gemaakt, dus dit was geen verrassing). Gelukkig kon Carsten het een en ander nog net goed regelen met de fabriek, dus onze vertraging was minimaal. Uiteindelijk moet je overigens toch nog wel rekening houden met een periode van zo\'n 2,5 maand minimaal.

  Bij het plaatsen van de keuken liepen we toch nog tegen wat problemen aan. Zo was onze vloer niet goed vlak (gebruikelijk bij oude huizen, ons huis stamt uit de jaren \'20) waardoor de plinten niet mooi passend waren. Verder wilden we toch nog een extra lade in een kastje, en bleek er geen passende Nederlandse stekker bij de inductiekookplaat te zitten. Reden dus voor een tweede bezoek waarin alles netjes is afgerond.

  De (krachtstroom-) stekker heeft mijn aannemer overigens zelf gemonteerd omdat de Duitse monteur niet goed op de hoogte was van de Nederlandse situatie. Dit laatste vond ik wel gek, want uit de verhalen van de monteur bleek dat hij meerdere keren per maand een keuken in NL plaatst. Meer dan 40% van de opdrachten die B-a-R binnen haalt komt uit ons land, dan mag je toch wel verwachten dat men volledig op de hoogte is van wat zij tegen kunnen komen… Ik vond dat wel een minpuntje. Bij een keuken met die prijs wil je natuurlijk niet om hoeven kijken naar stekkertjes! Ook was het jammer dat de monteurs geen Nederlands spreken. Ook daarvan zou je zeggen: doe even een cursusje, want je zit bijna de helft van de tijd in Nederland. Zo moeilijk is het niet voor Duitsers die net over de grens wonen. Carsten zelf begrijpt wel goed Nederlands en probeert ook in onze taal terug te communiceren. En voor onszelf: mijn Duits is behoorlijk opgehaald sinds ik regelmatig met Carsten sprak, en met google translatie kom je ook verrassend ver.

  Afsluitend:
  – We maken inmiddels ruim drie maanden gebruik van de keuken en ik geniet dagelijks van de schoonheid van het design, en het gemak van de apparaten. De keuken is wat mij betreft het pronkstuk van ons huis, al was dat natuurlijk niet het primaire doel.
  – Desgevraagd zei de monteur dat er meestal een fors prijsverschil zit tussen de Bulthaup keukens in NL en in D, maar dat het verschil bij ons groter was dan gemiddeld. Ik dank dat dit mede komt door de duurdere apparatuur die we in Duitsland voor een veel lagere prijs kregen.
  – Mijn vertrouwen in Carsten is groot, ik kan hem echt aanbevelen.
  – In een volgend geval zou ik hetzelfde doen: met een ontwerp uit NL naar Bulthaup am Ring gaan en hun offerte vergelijken met wat je hier moet betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *