Bulthaup am Ring keukens ervaringen? Lees en plaats reviews met dit bedrijf in Bocholt, Duitsland. Deze keukenwinkel is in Duitsland bekend als Bulthaup am Ring Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht ? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw verhaal. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>


keukenbrochures-aanvragen
Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Bulthaup am Ring keukens ervaringen – informatie

Bulthaup am Ring is een officiële dealer van Bulthaup keukens. Ze bieden u keukens die bij uw levensstijl en persoonlijkheid past. Bij Bulthaup werken geen keukenverkopers, maar keukenarchitecten.

Deze keukenwinkel ligt in het hogere segment. Vanaf ongeveer 20.000 euro kunt u hier een keuken kopen. De gemiddelde keukenprijs van een Bulthaup keuken zit rond de 50.000 euro.

Wees u bewust dat Bulthaup alleen maar designkeukens verkoopt, en geen klassieke keukens.

Vestigingen

Bulthaup am ring ervaringen

Deze keukenwinkel heeft één vestiging in Bocholt, Noordrijn Westfalen. Bocholt ligt vlak aan de Nederlandse grens bij Aalten.

Bezoek website Bulthaup Bocholt >>

10 gedachten over “Bulthaup am ring keukens ervaringen

 1. Frans Beantwoorden

  Kort voor de Kerst 2023 kregen we onze Bulthaup keuken geleverd. Ze is werkelijk práchtig!
  Dat is niet echt een verrassing: ga naar een Bulthaup dealer en je kunt zien wat er allemaal met Bulthaup mogelijk is.
  Wat ons bijzonder prettig verrast heeft is de service die er door Bulthaup am Ring geleverd wordt.
  Per toeval kwamen we in Bocholt terecht. Eigenlijk omdat onze dochter, die ook op zoek was naar een nieuwe keuken, ons aanraadde om toch ook eens in Duitsland te kijken. Het stadje Bocholt -hoewel dicht bij de Nederlandse grens gelegen- kenden we niet. Maar al zoekend wat er dan aan keukenzaken net over de grens liggen, stuitten we op de naam Bulthaup am Ring en werden er meteen door aangesproken.
  We gingen er op de bonnefooi naar toe en hoewel we geen afspraak hadden werden we allerhartelijkst ontvangen. Op het eerste bezoek volgde een tweede en een derde en uiteindelijk waren we er uit en werd een nieuwe keuken gekocht. Tegen een prijs die zeker de concurrentie met een aanbieding uit Nederland zou hebben weerstaan.

  De kwaliteit van de keuken is van hoog niveau, de prijs die we bij Bulthaup am Ring betaalden zeer concurrerend, maar -zoals eerder al aangegeven- het is vooral de service die grote indruk op ons heeft gemaakt. De heer Schmeinck reageert zeer snel en serieus op mail-berichten en zorgt op een zeer actieve manier, dat zaken, die niet meteen helemaal goed waren, alsnog in orde gemaakt werden. Ook als het extra werk betrof, dat niet direct Bulthaup gerelateerd was, maar dat te wijten was aan onvolmaaktheden van geleverde apparatuur (stoomoven en vaatwasser met defecten).
  Ik zou niets kunnen bedenken dat er beter zou kunnen.
  Het is dat we de komende jaren al van een goede keuken zijn voorzien, anders zou ik zeggen “Gerne wieder!” Carsten en Torsten bedankt.

 2. J Smit Beantwoorden

  Bij Carsten een mooi keuken gevonden , na in Nederland rond gekeken te hebben zijn wij via aanbevelingen bij Bulthaup am Ring te recht gekomen . Wij hadden al wat foto,s vooruit gestuurd en Carsten had al een opstelling en prijs indicatie klaar toen wij een afspraak hadden en deze viel ons mee , Carsten liet ons ook een andere opstelling zien en dat was een goede zet uiteindelijk hebben wij ook voor deze opstelling gekozen . Het is zeer fijn dat Carsten alle tijd voor ons nam en niets opdringt en fijne adviezen geeft geheel vrij blijvend . De levering en montage kan ik alleen maar met een 10 beoordelen gewoon weg super en er wordt keurig netjes gewerkt en opgeruimd , er was een rails die niet goed werkte de monteur merkte dit zelf op en heeft deze mee terug genomen een nieuwe besteld en 1 week later weer komen plaatsen (After sales ) Ook fijn dat Carsten nog even contact op neemt en vraagt of alles naar wens is en aan geeft dat als er problemen zijn niet te aarzelen om dit bij hem te melden . Al met al hebben wij dit hele proces als zeer prettig en vakkundig ervaren en genieten wij nu dagelijks van onze mooie keuken .

 3. roel Beantwoorden

  In onze vorige woning hadden we ook een Bulthaup keuken en na bij wat andere merken te hebben gekeken kwamen we uiteindelijk toch weer uit bij Bulthaup. Naast de goede prijs- kwaliteit verhouding blijven de keukens modern en bij de tijd.
  De vorige keuken hadden we ook al in Duitsland gekocht en dat was uitstekend bevallen. Goede service, duidelijke afspraken, die ook worden nagekomen, scherpe prijs en vooral ook oog en oor voor de klant. We hoefden ons dan ook niet te bedenken om de keuken ditmaal wederom in Duitsland te kopen.
  Na wat zoekwerk zijn we terecht gekomen in Bocholt en hebben daar absoluut geen spijt van, ondanks de afstand van meer dan 2 uur.
  We zijn bij het ontwerp super geholpen door de heer Schmeinck. Hij denkt mee, laat alternatieven zien en geeft ook duidelijk zijn beeld. Tijdens gesprek besloten om de keuken qua opstelling te veranderen hetgeen hij direct ook op tekening en offerte heeft verwerkt en we die zelfde middag nog duidelijkheid hadden.
  Ook de levering en plaatsing ging wederom voortreffelijk en eigenlijk zoals je mag verwachten. Hier kunnen vele “keukenboeren” een voorbeeld aan nemen !! Ondanks ziekte van werknemer is de keuken toch volgens planning geplaatst en keurig en volledig opgeleverd. De manier waarop werd gewerkt straalde vakmanschap en passie uit.

 4. Alet Van ‘t Eind Beantwoorden

  Alet

  Sinds een week wonen wij in een appartement. Vijf jaar geleden renoveerden (verduurzaamden) wij ons grote herenhuis. We hebben toen een keuken van Bulthaup bij Carsten gekocht. Omdat keuken en service heel goed zijn bevallen, hebben we ook in dit appartement een keuken bij Carsten gekocht. Wederom de persoonlijke service, wederom een mooie keuken. Paar opvallende zaken noem ik:
  – ontzettend snel en passend in onze planning. Heel knap, want alles moest in twee maanden tijd.
  – strakke keuken die prachtig aansluit bij modern meubels met wat antieke kasten
  – opletten geblazen bij aansluiting Duitse monteur en Nederlandse water/elektriciteit installatie. Zie ook andere opmerkingen. Handig om vooraf goed af te stemmen.
  – Carsten bleef steeds betrokken en informeerde ons doorlopend
  – tenslotte: een prachtige en vooral ook efficiënte keuken
  Kortom: zeer tevreden

 5. Frank Beantwoorden

  Onze reactie is niet zo uitgebreid als de voorgaande maar onze ervaringen zijn heel positief.
  We hebben de keuken gezien bij een bekende en daarvoor nooit van Bulthaup gehoord. Van hem kreeg ik de offerte doorgehaald en dacht meteen oops……Na een bezoekje bij een Bulthaup dealer hier in onze stad werd de keuze voor de keuken verder bevestigd en de opstelling duidelijker. Omdat we nu in gekke tijd leven met microchips tekorten en gekke levertijden zei mijn onderbuikgevoel, een Duitse keuken met allemaal Duitse apparaten kun je beter in het land van oorsprong kopen. En met Duitsers is het altijd goed zaken doen met hun pünktlichkeit! Je wilt geen vertragingen of uitgestelde leveringen met leenapparaten.

  Uiteraard heb ik ook gekeken naar het prijsvoordeel en dat is er zeker. Ik had geen studie gemaakt van de inbouwapparaten en daar hebben we het advies van Carsten gevolgd. In 10 minuten gaf hij een aantal belangrijke adviezen met duidelijke argumenten en dat is wat je wilt.
  De keuken is toch een aantal weken later gekomen, maar dat kwam uiteindelijk goed uit, omdat een foutje met de nieuwe PVC vloer eerst moest worden hersteld. Montage is gedaan door een zeer deskundige man, die vriendelijk was en goed communiceerde met ons.

  Ik begrijp dus ook niet waarom mensen het ‘eng’ zouden vinden om een keuken te kopen in een ander land. Via internetshoppen stellen we ook toch geen vragen waar die pakketjes allemaal vandaan komen.

 6. Ger Beantwoorden

  Wij hadden al jaren een Bulthaup keuken in ons vorige huis en die was goed bevallen. Daarom opnieuw een Bulthaup keuken gekocht. Dit keer in Bocholt.
  De advisering van C.S. was dermate onderscheidend dat we zonder omhaal met hem in zee gegaan zijn en niet meer bij andere -Duitse of Nederlandse- keukenfirma’s zijn gaan kijken.
  De planning van de plaatsing was een beetje spannend, maar Bulthaup am Ring heeft geweldig deskundige en vriendelijke monteurs in dienst. Onze keuken is dan ook mooi ingebouwd.
  Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen, wij zijn zeer tevreden.

 7. Maarten V Beantwoorden

  Afgelopen zomer hebben wij besloten om voor een ‘open’bulthaup keuken ’te gaan’, na het doorbreken van onze keukenmuur naar de woonkamer. Wij hadden hier een conceptopstelling voor in gedachten, maar Carsten Schmeinck, eigenaar van b Am Ring heeft hier zelf een andere (betere) inrichtingsvariant naast gezet. Inmiddels is ons huis verbouwd en de keuken geplaatst waarbij goed rekening is gehouden met ons nieuwe schilderwerk en de nieuwe vloer. Nergens, maar dan ook nergens een krasje tijdens de zeer omvangrijke en meerdaagse plaatsing. Echte Duitse pünktlichkeit, waar menig (NL)bedrijf nog wat van kan leren.

  Wij zijn super tevreden over:
  – meedenken tijdens proces
  – nakomen van afspraken
  – kwaliteit van de bulthaup keuken
  – totale prijs/kwaliteit.

  Een feest om naar te kijken en heel fijn zakendoen (afspraak = afspraak) met Carsten Schmeinck. Volgende keer absoluut weer. bulthaup Am Ring is zeker aan te raden.

 8. Steph Beantwoorden

  In december 2018 heb ik een Bulthaup B3 keuken met geweldige Gaggenau-apparaten bij Bulthaup am Ring gekocht. Niet alleen de goede prijs, maar ook het professionele advies en de goede planning hebben tot deze beslissing geleid, waar we geen moment spijt van hebben gehad. Je merkt dat C. klanten met heel zijn hart adviseert en Bulthaup tot in de puntjes kent. De montage in de zomer van 2019 was ook geweldig. De monteurs zijn super aardig en echte specialisten. Nadat er iets kapot ging in de keuken in de lockdown (het was mijn eigen schuld) stuurde ik een WhatsApp naar C. en hij stuurde me het reserveonderdeel direct per post (het was maar een schroef, dus makkelijk zelf te repareren). Blijkbaar kan hij tijdens de lockdown ook afspraken maken in zijn showroom … en het uitstapje naar hem is niet alleen de moeite waard vanwege de goede kop koffie die er staat 😉

 9. Myronne Beantwoorden

  Beste Kees,

  Ik probeer in contact te komen met Carsten, maar hij reageert niet op Messenger en niet op mijn mail. Heb je nog tips?

  Alvast dank!

  Hartelijke groet, Myronne

 10. Kees Beantwoorden

  Bij het zoeken naar een nieuwe keuken voor ons te verbouwen huis hebben we meerdere keukens bekeken en een keus gemaakt voor Siematic, bij Koolschijn in Delft. \'Dom genoeg\' besloten we om toch ook nog even bij Bulthaup te gaan kijken. Hadden we dat maar niet gedaan, want daar zagen we onze *echte* droomkeuken pas. Helaas was deze wel €15.000 duurder dan onze eerste keus: de Siematic van ca. €21.000. We zagen in dat deze Bulthaup inderdaad ver (te ver) buiten ons bereik lag, dus die gedachte lieten we maar varen.

  Voordat we de Siematic definitief wilden bestellen zijn we voor de zekerheid toch nog \"even\" naar Duitsland gegaan, omdat iedereen ons dat aanraadde en je er ook online veel over leest. We wilden daar op één dag dus nog zeker twee keukens bekijken om zeker te zijn dat we in NL de beste keus voor de beste prijs hadden gevonden. Zoals half Nederland doet zijn we in Nordhorn gaan kijken bij Ekelhoff, omdat ze daar zowel Symatic als het mooie -en dure- Poggenpohl leveren. Die laatste was een tegenvaller: de uitgestalde keukens waren niet in de beste staat. Kastjes sloten niet mooi, laden hingen scheef. Natuurlijk: duizenden mensen proberen zo\'n showmodel uit, dus het wordt zwaarder belast dan thuis, maar wij vonden het toch schokkend dat zo\'n dure keuken zo slecht van kwaliteit leek. Vervolgens lieten we precies dezelfde Siematic keuken berekenen als we bij Koolschijn in Delft hadden gezien (onze aanvankelijke eerste keus dus). Het bleek (toen we na enkele dagen de berekening ontvingen) dat deze in Duitsland geen cent goedkoper was dan in Delft. Voor ons op dat moment dus reden genoeg om deze gewoon in NL te bestellen, ook al omdat de mensen bij Koolschijn heel netjes waren, en heel open over hun prijzen. Ze hadden (bleek dus) ons een heel scherp voorstel gedaan, en dat mocht wat ons betreft beloond worden. Bovendien voelden we ons bij Ekelhoff niet met voldoende aandacht behandeld. Het was daar echt een verkoop-fabriek, en als je zo veel geld uit geeft wil je toch een fijn persoonlijk gesprek voeren met de mensen aan wie je je vertrouwen moet gaan geven.

  Op de terugweg naar huis besloten we een omweg te maken, om ook nog bij Bulthaup am Ring in Bocholt te kijken naar de keuken die wij zo mooi vonden.

  Het fijne van Bulthaup is dat er eigenlijk een beperkte keuze is, dus dat maakt het besluitvormingsproces relatief eenvoudig. De eigenaar van B-a-R (Carsten Schmeinck) hielp ons zelf, en nam uitgebreid de tijd voor ons om te luisteren naar onze wensen, en het probleem dat wij hadden met de hoogte van de prijs in NL. Vervolgens liet hij ons de verschillende mogelijkheden zien en maakten we de keuze voor de keuken die wij het liefst wilden hebben. Ook bij hem ontvingen we de offerte pas na enkele dagen per e-mail. Maar toen deze binnenkwam waren we zeer verrast… De prijs was bijna 10.000 voordeliger dan in Nederland, en we kregen daarbij ook nog eens allemaal de veel duurdere Gaggenau apparatuur in plaats van Siemens en Bosch in Nederland. De meeste apparaten van die merken zijn achter het frontje overigens identiek, maar dat geldt niet voor de oven van Gaggenau, die is veel beter (en dus ook veel duurder).
  Nu was het prijsverschil ineens \"maar\" €5000 met de Siematic. Een bedrag dat overbrugbaar was. Je koopt een keuken voor een periode van toch zeker wel 20 jaar, en dan is een bedrag van 250 euro per jaar voor een keuken die zo verschrikkelijk mooi is, en van zo\'n super kwaliteit natuurlijk niet zo gek.

  De ervaringen met B-a-R was ook verder uitstekend. Ze denken prima mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen per mail of WhatsApp. Als je wilt kunnen ze je keuken eerst komen opmeten, maar dat was bij ons niet nodig. Ik had zelf samen met mijn aannemer de maten correct opgemeten en dat bleek bij installatie dus ook prima te passen. Toch kan ik me voorstellen dat je liever kiest voor opmeten door de leverancier, dan weet je zeker dat eventuele fouten niet door jou komen. Helaas bestelde ik mijn keuken net in de zomerperiode en fabrikanten in Duitsland hanteren een vaste periode van sluiting voor de zomer (dat was ons bij Bulthaup in NL ook al duidelijk gemaakt, dus dit was geen verrassing). Gelukkig kon Carsten het een en ander nog net goed regelen met de fabriek, dus onze vertraging was minimaal. Uiteindelijk moet je overigens toch nog wel rekening houden met een periode van zo\'n 2,5 maand minimaal.

  Bij het plaatsen van de keuken liepen we toch nog tegen wat problemen aan. Zo was onze vloer niet goed vlak (gebruikelijk bij oude huizen, ons huis stamt uit de jaren \'20) waardoor de plinten niet mooi passend waren. Verder wilden we toch nog een extra lade in een kastje, en bleek er geen passende Nederlandse stekker bij de inductiekookplaat te zitten. Reden dus voor een tweede bezoek waarin alles netjes is afgerond.

  De (krachtstroom-) stekker heeft mijn aannemer overigens zelf gemonteerd omdat de Duitse monteur niet goed op de hoogte was van de Nederlandse situatie. Dit laatste vond ik wel gek, want uit de verhalen van de monteur bleek dat hij meerdere keren per maand een keuken in NL plaatst. Meer dan 40% van de opdrachten die B-a-R binnen haalt komt uit ons land, dan mag je toch wel verwachten dat men volledig op de hoogte is van wat zij tegen kunnen komen… Ik vond dat wel een minpuntje. Bij een keuken met die prijs wil je natuurlijk niet om hoeven kijken naar stekkertjes! Ook was het jammer dat de monteurs geen Nederlands spreken. Ook daarvan zou je zeggen: doe even een cursusje, want je zit bijna de helft van de tijd in Nederland. Zo moeilijk is het niet voor Duitsers die net over de grens wonen. Carsten zelf begrijpt wel goed Nederlands en probeert ook in onze taal terug te communiceren. En voor onszelf: mijn Duits is behoorlijk opgehaald sinds ik regelmatig met Carsten sprak, en met google translatie kom je ook verrassend ver.

  Afsluitend:
  – We maken inmiddels ruim drie maanden gebruik van de keuken en ik geniet dagelijks van de schoonheid van het design, en het gemak van de apparaten. De keuken is wat mij betreft het pronkstuk van ons huis, al was dat natuurlijk niet het primaire doel.
  – Desgevraagd zei de monteur dat er meestal een fors prijsverschil zit tussen de Bulthaup keukens in NL en in D, maar dat het verschil bij ons groter was dan gemiddeld. Ik dank dat dit mede komt door de duurdere apparatuur die we in Duitsland voor een veel lagere prijs kregen.
  – Mijn vertrouwen in Carsten is groot, ik kan hem echt aanbevelen.
  – In een volgend geval zou ik hetzelfde doen: met een ontwerp uit NL naar Bulthaup am Ring gaan en hun offerte vergelijken met wat je hier moet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *