Ervaring Wissing keukens Duitsland

Ervaringen Wissing keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Wissing keukens in Gildehaus en Gronau, Duitsland. Wissing keukens is in Duitsland bekend als Wissing Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Wissing keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Wissing keukens informatie

Keukenstudio Wissing is in 2003 gestart met de verkoop van keukens. Wegens faillissement is er geen verdere informatie beschikbaar over Keukenstudio Wissing, excuses voor het ongemak.

6 reacties in “Ervaring Wissing keukens Duitsland”

 1. Ronald schreef:

  Zeer slechte ervaring gehad met de verkoper van Wissing keukens Gildehaus. Komt de afspraak niet na, kunnen zelf elke keer het initiatief nemen en van planning heeft hij nog nooit gehoord. Jammer dat hij het aanspreek persoon is van dit bedrijf. De montageploeg heeft wel goed werk geleverd.

 2. Okyay schreef:

  Na 3 jaar de vastwasser grundig reageert nergens op. Ze beloofden merk Beko maar dit werd een grundig.
  Planken laten los onder de koelkast en naast de oven er wordt niet gereageerd op de mail.bedankt Wissing

 3. CM van der Sijs schreef:

  Wann kommen sie zuruck um das Backofen zu reparieren??
  Es war nicht gelungen wenn ihr reparateur hier war am 3 November.

 4. Bruil schreef:

  Heel blij met mijn keuken van Wissing. Ik ben ook in Gronau geslaagd waar ik prettig ben geholpen. Ondanks dat dit een outlet shop is verlenen ze toch nog de gewenste service.

 5. Stefan schreef:

  Met de auto richting Gronau gereden om Wissing Kuchen te bezoeken. We waren op zoek naar een inbouwkeuken die op maat kon worden gemaakt het is prima verlopen geen foute opmetingen zoals je vaak hoort prima vakmensen. En daarbij ook nog de correcte, tijdgebonden aflevering. Heel erg bedankt.

 6. Boeskool schreef:

  Goede ervaring gehad bij Wissing Küchen in Gildehaus. Ons oog viel op de Calla, een lekker excentrieke keuken vol met eigenzinnige designelementen. De levering duurde wel iets langer dan verwacht, maar de installatie verliep daarintegen wel vlekkeloos (en daar gaat het toch vaker mis). Wissing krijgt van mij een dikverdiende 8

Deel uw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *