Lees en plaats ervaringen met Rose keukens. Rose keukens heeft in Duitsland bekend al meer dan 30 jaar ervaring. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Rose keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

Kuchen Rose is permanent gesloten.

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Rose keukens informatie

Rose keukens heeft meer dan 30 jaar ervaring ze leveren niet alleen keukens op maat maar ook uw droom keuken. Ook biedt Rose keukens u computer-aided design, hoogwaardige materialen en apparatuur om voor de perfecte installatie van uw keuken. Voor meer informatie en de actuele openingstijden bezoek hier de website van Rose keukens.

 

2 gedachten over “Rose keukens ervaringen

  1. P.P. Vellinga-Schutte. Beantwoorden

    Tjaaaa…mijn ouders hadden a
    Een Rose keuken met voor die tijd prachtige apparatuur heel bijzonder ik ken denniemand ( en nig) met zo’n keuken.instellen van de oven enz. Volgens mij gekocht in de jaren 60? /70. Ik was in 1965 uit huis weet het dus niet precies jammer kan het niet vragen .miss. Heeft zelfs de huidige bewoonster deze mooie keuken hopelijk nog….

  2. Sonja Koekoek Beantwoorden

    Ik ben al 27 jaar gebruikster van een Rose keuken, die erg goed blijft.
    Maar na al die jaren zijn mijn afvalemmertjes (van groen plastic_) aan vervanging toe. Wie kan me de goede maat emmertjes leveren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *