Ervaringen Roller Möbel keukens lezen?

Lees en plaats ervaringen met Roller Möbel keukens in Duitsland. Roller Möbel keukens is in Duitsland bekend als Roller Möbel kuchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Roller Möbel keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Roller keukens informatie

Roller is een multi-channel provider voor meubels in Duitsland en is opgericht in 1969. Bij Roller kunt u functioneel, stijlvol en hoogwaardig meubilair voor een redelijke prijs kopen. Roller biedt u alles wat u nodig heeft om uw huis te renoveren of te wonen.

Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.Roller keukens ervaringen duitsland

 

 

Plaats uw review:

Oordeel SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 
 
OPTIONEEL: KEUKENFOTO TOEVOEGEN


*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de voorwaarden.

8 reviews over “Ervaring Roller Möbel keukens

 1. S.Sevkin Beantwoorden

  ARROGANT EN ONVRIENDELIJK,
  Ik koop nooit meer bij Roller Gronau
  zeer arrogante kassière maar ook onvriedelijke verkopers.
  Ik betaal liever iets meer en koop bij Ikea. Daar zijn ze veel en veel vriendelijker.
  ROLLER GRONAU: ik raad het niemand aan.

 2. Antoinette De Groot Beantwoorden

  Hallo we waren in grounau om te kijken voor keuken had op internet al mooie keukens gezien in de winkel zag ik andere prijzen dan op internet die mevrouw legde mij uit dat wij de keuken onlinemoesten bestellen dan was het goedkoper wij vonden het maar vreemd maar oké zal da graag hier bij hulp willen hebben en informatie mvg Antoinette

 3. Bjorn Auckel Beantwoorden

  We hebben een niet goedkopen keuken gekocht
  Verkoper was super.
  Maar monteurs erg slecht
  Onze keuken staat niet goed moet opnieuw eruit gehaald worden,Maar helaas de monteurs bellen gewoon niet voor een afspraak.
  We zijn al vaker langs geweest in de zaak maar gebeurd niks.
  Ze vertelde ons dat ze met nieuwe monteurs zijn gestart deze zijn nog erger komt helemaal niks van uit.
  Een goede tip koop geen keuken bij roller wat geïnstalleerd moet worden want dat zijn prutsers

 4. Goedkoop! Beantwoorden

  In een schuur achter de woning hebben we een heel simpel blokje geplaatst. In vergelijking met een bouwmarkt keuken zijn we toch een stukje voordeliger uitgekomen. Keuken was simpel zelf te plaatsen.

 5. Jordy Beantwoorden

  Dacht erg voordleig uit te zijn. blijkt dat je bij de keuken nog alle apparatuur mag gaan aanschaffen. Scheelt toch weel een paar honderd euro op het originele bedrag.

 6. Jack V. Beantwoorden

  Het keukenblok ‘Cordoba/Bergamo’ gekocht voor het appartement van mijn dochter. Het geheel is prima zelf te monteren voor iemand die geen twee linker handen heeft. Alleen voor het verleggen van de leidingen heb ik iemand in de arm genomen. De levertijd van een kleine 10 weken was overigens praktisch gelijk aan die van de door ons bezochte Nederlandse winkels.

 7. fiet Beantwoorden

  een simpel maar functionele keuken gekocht. een kennis heeft de keuken voor mij geplaatst. al met al ben heb ik mijn keukentje voor veel minder aan kunnen schaffen dan in nederland. roller kun je prima terecht als je niet zoveel te besteden hebt. de roller winkel in gronau is ook nog eens makkelijk te bereikeen van nederland. het ligt bijna naast de autobaan.

 8. Elferink Beantwoorden

  Gigantische winkel in Gronau bezocht. Kreeg een beetje het idee dat Roller de Duitse variant van Ikea is. Legio aan mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Heb hier mijn keuken gekocht en alles is prima gegaan. De kwaliteit is wat minder dan de keuken die ik had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *