Plana keukens Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Plana keukens in Duitsland. Met meer dan 40 vestigingen verspreid door heel Duitsland is Plana keukens een grote speler in de Duitse keukenwereld. Bij Plana kunt u terecht voor elk soort keuken, van klassiek tot aan de modernste design keukens. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Plana keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Plana keukens informatie

Plane keukens, producten en diensten zijn afgestemd op de behoeften en wensen van de klanten. Tot op de laatste millimeter wordt de keuken perfect ingemeten en zullen ze u er niet alleen voor laten staan. Ze hebben dan ook 10 argumenten waar ze aan kunnen garanderen dat Plane de perfecte service aanbieden. Klik hier voor de 10 argumenten. Hun 200.000 voorgaande tevreden klanten bewijzen dan ook dat u bij Plana een mooie passende keuken kunt vinden! Bezoek de website voor meer informatie.Plana kuchenland keukens ervaringen duitsland

 

 

  Plaats uw review:

  Oordeel SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   
   
  OPTIONEEL: KEUKENFOTO TOEVOEGEN


  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de voorwaarden.

  6 gedachten over “Ervaring Plana keukens Duitsland

  1. Geert-jan Beantwoorden

   Onbetrouwbaar, hanteren dezelfde verkoop methode als in Nederland dus koeienhandel, had in 2016 een offerte deze ging helaas niet door, dezelfde keuken moest met een andere verkoper in hetzelfde filiaal €8500,- meer kosten, dus onbetrouwbaar

  2. familie Van de Berg Beantwoorden

   De keuken van Plana bevalt ons prima. Ze waren er duidelijk gewend aan Nederlandse klanten. Bij binnenkomst werden wij begroet en stond een medewerker gelijk op om ons te helpen. Ze hebben een overzichtelijke winkel die een beetje is opgedeeld in verschillende prijsklassen. De service van Plana is ons heel goed bevallen.

  3. Elsa B. Beantwoorden

   Klantvriendelijk en vakkundig personeel.
   Ze waren heel flexibel en dachten vanuit ons als klant.
   De enige klacht die ik kan noemen is dat het een stuk duurder is geworden dan wij hadden gehoopt. Nu hebben we wel de kwaliteit waar we naar zochten. We kunnen weer jaren vooruit.

  4. johan Beantwoorden

   hierbij wil ik een recensie plaatsen

   aankoop van de plana keukenland was eerst minder goed ze deden er al snel veel geld af en duwden de keuken zowat in de maag zeg maar
   keuken uit eindelijk wel gekocht
   zou geleverd worden in begin december 2014

   gebeld begin december bleek de keuken nog niet klaar
   dus te late levering
   uit eindelijk is de keuken geleverd in februari
   de keuken is besteld in hoogglans
   paar delen zijn niet in hoogglans geleverd
   word gezegd ja is hier zo in duitsland en heb dit gezegd alles hoogglans

   verderf is er een verkeerde dampkap geleverd zou vele malen omgeruild worden is tot op heden nog niet gebeurd zit dus een jaar al bijna zonder dampkap met de nodige dampen in huis tijdens het koken

   plana keukenland te Wurselen

   laten iets meer van hun horen en al vele malen gevraagd om de beloofde dampkap om te ruilen

   dus mijn advies is koop er NOOIT een keuken de service is bedroevend slecht heb er geen andere woorden voor

  5. Van Laar Beantwoorden

   De keuken aangeschaft bij plana keukens. Het aanbod vanuit de winkel was interessant en er is alle tijd genomen om alle eventuele problemen te tackelen. Levering is volgens afspraak gegaan. We hebben geen op- of aanmerkingen op deze gang van zaken.

  6. Lara Beantwoorden

   Eerste indruk van plana keukens wurselen. Bij toeval langsgereden en savonds nog eens de site bekeken. er is geen nederlandse vertaling. Toch wel nederlanders in de winkel gehoord. Om deze reden gaan wij nooit een keuken hier kopen. Volgend bezoek zal in aken zijn.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *