Lübbering  keukens ervaringen Duitsland lezen? Lees en plaats ervaringen met Kuchenstudio Lübbering  keukens in Nordhorn, Duitsland. Möbel Lübbering  keukens is in Duitsland bekend als Möbel Lübbering  Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze Duitse keukenzaak? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Küchenstudio Lübbering ervaringen – informatie

Möbel Lübbering is een middel grote keukenzaak gevestigd in Nordhorn, Lingen, Meppen en Papenburg. Het bijzondere aan deze Duitse keukenzaak is de ligging. Steeds liggen ze in de buurt van de Nederlandse grens.

De focus ligt op het gebied van keukens en meubels. Er zijn meer dan 70 medewerkers die voor uw klaar staan en uw graag helpen.

Getrainde consulanten inspireren u met de huidige trends en een montage team monteert uw nieuw gekochte keuken bij u thuis. Voor meer informatie bezoek hier de website van Möbel Lübbering.Mobel Lubbering keukens ervaringen duitsland

 

1 gedachte over “Lübbering keukens ervaringen Duitsland

  1. Karin Kroese Beantwoorden

    Geweldige keuken gekocht!! Goed advies, super service!!! Men denkt goed met de klant mee. Wij hebben een Nolte keuken en de kwaliteit is prima. Ook het plaatsen verliep soepel, de mannen zeer vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken gaat kopen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *