Ervaring Meda keukens Duitsland

Ervaring Meda keukens Duitsland? Meda keukens is in Duitsland bekend als Meda Küchen. Lees en plaats ervaringen met Meda kuchen in Kleve, Duitsland. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Meda keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

keukenbrochures-aanvragen

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Meda Küchen keukens informatie

Meda Küchen is in 1997 opgericht door Michael Dahmen en Guido Melcher, vandaar de naam Meda. Meda Küchen wordt gekenmerkt door een grote mooie showroom, een grote selectie van topmerken, gunstige voorwaarden en een award-winnende customer service.
Bij Meda worden keukens van gemiddelde prijs en hoger verkocht. Meda Küchen werkt met kwalitatief hoogwaardige keukenmerken. Denk hierbij aan Häcker, Nolte en Poggenpohl. De apparatuur doet echter niet onder, met merken als Siemens, Bauknecht, Neff, Miele, Gaggenau, Bosch en AEG. Voor meer informatie bezoek hier de website van Meda Küchen.Meda keukens ervaringen duitsland

 

 

Plaats uw review:

Oordeel SlechtMatigNormaalGoedUitstekend


*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de voorwaarden.

20 reacties in “Ervaring Meda keukens Duitsland”

 1. Meijer schreef:

  zeer onbetrouwbaar bedrijf, houdt zich niet aan schriftelijk vastgelegde afspraken en begint te dreigenen te liegen zo snel het hun uitkomt. Koop hier niet!

 2. Aktas schreef:

  Wat een rot zaak! Doe alsjeblieft geen moeite om daar naar toe te gaan!!
  Wij hebben netjes afspraak gemaakt, wij moesten anderhalf uur gaan rijden.
  Wij kwamen daar op tijd aan, maar moesten een half uur wachten voordat we aan tafel konden zitten.
  Eenmaal aan tafel, word ons verteld dat ze de beste zijn gekozen voor advies geven. Paar vragen gesteld en budget gevraagd waar natuurlijk over te praten was. Alleen die verkoper wilde ons niet verder helpen. Omdat wij een lage budget hadden terwijl wij tot 10.000€ zouden gaan. En ineens loopt hij weg en wilt hij ons niet helpen en dan staan we geshockt buiten.

  Ik vindt het ergste dat ik me kinderen heb achtergelaten om helemaal naar duitsland te rijden voor NIKS!!!
  Zoiets hebben wij nooit nergens meegemaakt!!!

 3. Remco schreef:

  In nov 2016 een keuken besteld, we waren super blij met ontwerp, maar bleek later een fout in de maatvoering te zitten, terwijl wij de bouwtekening hadden gegeven voor de exacte maten. Edoch 30cm verschil in lengte. Tevens na dat wij het contract getekend hadden, gaven ze aan dat de inhoud van de keuken nog er bij moest, terwijl wij duidelijk aangaven wat ons budget was, waar we toen al over heen waren gegaan, met 1500 euro. Ineen kon er geen prullenbak systeem meer in komen. We wilden afzien van de koop, ze gaven eerder aan dat we 2 weken bedenk tijd hadden…. Dit bleek dus niet waar en we zaten er aan vast. Dus hebben we aardig wat moeten slikken. Zo werd een lade kast aangepast tot legplanken. Die 30cm loste ze in eerste instantie op met 15cm plint rondom?!! uiteindelijk anders opgelost, door ons aangedragen idee. UIt eindelijk kwamen we er gezamelijk met heeeel veel moeite er uit, en afspraak gemaakt voor plaatsen. Bij levering bleek blad verkeerd en keuken kast design niet volgens afspraak, tevens waren lades vergeten en een was niet volgens tekening. Heb toen wederom ruzie staan maken, vol houden en niet betalen, op komen voor je rechten!!! Uiteindelijk, na een half jaar is het geplaatst, maar echt nooit meer. Was een dure les!
  Tevens slecht advies,… onze nieuwe koelkast staat nu al op de nominatie om te vervangen worden, zo slechte koelkast nog nooit gehad, onze oude keuken koelkast was nog beter!.

  Nooit meer een keuken uit Duitsland, vooral als het mis gaat, dan besef je pas hoe slecht je duits eigenlijk is, als je bijna in een juridische gevecht komt.

 4. Salemink schreef:

  Meda kuchen te kleve/kleef: In maart 2017 een mooie keuken gekocht bij het filiaal in Kleve. Medio mei werd deze geïnstalleerd echter bij sommige onderdelen was de maatvoering verkeerd en werden onderdelen verkeerd geleverd. Installateurs noteerden alles doch Meda Küchen vergat de bestelling door te geven. Vertraging tot 5 oktober. Toen bleek dat wederom een onderdeel verkeerd was geleverd. Opnieuw stagnatie. Nu maar weer wachten wanneer het laatste onderdeel geleverd en geïnstalleerd gaat worden. De keuken is nog steeds niet af. Zijn toch wel teleurgesteld in de trage afhandeling. Heden maar weer gebeld. Krijgen het gevoel aan het lijntje gehouden te worden.

 5. R schreef:

  Het lijkt mooi en goedkoop tot er iets niet klopt. Zijn 4 maanden verder, geen informatie, geen communicatie en al helemaal geen oplossingen. Een van de problemen is bijvoorbeeld een naad midden door het aanrechtblad. Blad beweegt t.o.v. elkaar en er komt smeer in. Verder servieskast incompleet; wasbak verkeerd gemonteerd, kraan zit los en frontplaatje laat los.

 6. De Jansentjes uit Nederland :-) schreef:

  Onze woonkamer lijkt een stuk ruimer door onze nieuwe meda keuken!
  Wat communicatie onduidelijkheden met het montageteam, maar niets dan lof, goede gedaan heren!

 7. Laura schreef:

  Heb niet de gewenste keuken in de showroom kunnen vinden. Gelukkig zijn we opgevangen en aan de hand van veel voorbeelden en tekst en uitleg zijn we toch tot onze gewenste keuken gekomen.

  Ben helaas de naam van de verkoper vergeten. Maar middels deze weg wil ik hem toch bedanken voor het puike werk wat hij heeft geleverd.

 8. WILLEMS schreef:

  NOOIT MEER

  we bestellen een completen keuken bij aflevering komen ze met de verkeerde handgreepjes en verkeerd keukenblad. toen we belde, zei die geweldige Frank uit wurselen eigenlijk gewoon, jammer dan. jullie zullen het wel veranderd hebben. wij hebben niks veranderd, zei hebben fouten gemaakt en nu komt het ze hebben GEEN oplossing.

 9. Bass schreef:

  Prachtige showroom waar onze wenskeuken bijna geheel stond opgesteld zoals we deze in gedachten hadden.
  Door een paar aanpassingen door te geven waren we met ontwerpen vrij snel klaar. Prijs daarna afgetikt en het wachten was op de keuken. Alles geleverd en gemonteerd volgens afspraak.

 10. Al. schreef:

  in Kleve geweest om in een aantal Duitse keukenwinkels rond te kijken. Van tevoren opgezocht welke winkels er zitten. Van Meda hadden wij nog niet eerder gehoord, maar het bleek een succes. Na een aantal bezoeken hebben we er een mooie eilandkeuken gekocht. Het is aan te raden hier eens langs te gaan als je op zoek bent naar een keuken. Het is een grote zaak met veel opgestelde keukens in verschillende stijlen. Handig als je nog oriënterende bent.

 11. J. Eskes schreef:

  Heb de tekening van collega winkel meegenomen om hier een vergelijking te laten maken. Aangezien er best wel een aantal praktische zaken anders kunnen hebben we besloten het geheel aan te passen. De indeling van de apparatuur hebben we in de L keuken precies andersom gezet. Het resultaat is een stuk logischer geworden en hebben daarom ervoor gekozen onze opdracht aan Meda uit te besteden. Levering is zonder noemenswaarde bijzonderheden verlopen.

 12. Bolle schreef:

  Gemakkelijk was de keuze voor de keuken niet. Met 5k in de pocket mag je behoorlijk zoeken om de gewenste keuken te vinden. Waar we elders op zo’n 6-7k uitkwamen, hebben we het voor elkaar gekregen om net onder de 5k te eindigen. Het is een nette rechte keuken met voldoende materiaal om er lekker te kunnen koken.

 13. Bente - schreef:

  Voor een lager budget kun je goed slagen. Waar elders ‘het absoluut niet mogelijk is’, zijn we in Kleve gewoon geslaagd voor een prima keuken met alle extra’s die we in gedachten hadden. Het is de moeite waard geweest om hier ruim een uur voor in de auto te zitten.

 14. Wendy schreef:

  Wij hebben dit jaar een keuken gekocht bij Meda Kuchen in Kleve. Heel vriendelijk geholpen, montage ging perfect…maar…service tot aan de deur! Is het bedrag binnen, dan reageert men niet meer op emails. Ons was een pannenset beloofd bij de aankoop van de keuken, na tig mailtjes en geen respons, toch maar eens gaan bellen, zouden terug gebeld worden. Niet dus. Weer gebeld, eindelijk ons contactpersoon te pakken gekregen, werd ons gewoon meegedeeld dat ze de pannensets niet meer hadden. Helaas pindakaas..we kregen ook niets anders. Na een maand was het klepje van ons vriesvakje stuk, door eigen schuld, weer een mailtje gestuurd of ze het klepje los voor ons kunnen regelen. Opnieuw geen respons. Kortom, ondanks dat de keuken ons goed bevalt verder en mooi geplaatst is (door een bedrijf die zij inhuren, alle lof voor die jongens) zou ik er nooit meer een keuken kopen.

 15. Ella L. schreef:

  Het zien van de keuken is een vereiste om zo een gevoel er bij te creëren. In deze showroom heb ik erg veel keukens kunnen zien en voelen. Bijkomend voordeel is dat je een keuken ook op afbetaling kan kopen.

 16. Monica schreef:

  Bij het monteren van de keuken hadden wij zoveel pech. De keuken paste niet in de ruimte terwijl jullie mensen hebben gemeten en de aansluitpunten zaten niet op de goede plek. Wat een topteam hebben jullie. Het duurde wel langer dan gepland maar uiteindelijk de keuken is klaar, helemaal naar onze wens.

 17. annemiek schreef:

  Een zoektocht naar de perfecte keuken begon bij een familiebezoek in Duitsland, waardoor wij op het idee kwamen om langs de keukenzaak die in de buurt lag langs te gaan. dit was Meda kuchen in Oberhausen. Wij waren erg onzeker over de kleuren van de keukens in Nederland waardoor wij met elkaar hadden afgesproken verder te zoeken. En eenmaal aangekomen bij Meda werden wij vriendelijk ontvangen in de showroom en konden wij gerust zelf even een rondje maken om te kijken naar de keukens, wij hadden direct een goede klik met de zaak. Wij waren benieuwd wat de mogelijkheden waren over garantie en huisbezoeken. Een van de medewerkers heeft ons daar prima bij geholpen. Het was een lange dag maar wij zijn er wel van overtuigd dat wij hier terug komen.

 18. Phillip schreef:

  Wel is het lastig dat er zoveel keukens in de showroom staan dat je bijna niet weet waar je moet zoeken! Toch heb ik met een prima prijsje mijn rechte keuken gevonden met inbouwapparatuur en laten monteren tot in de kleinste details. Ik ben heel erg blij!

 19. Arianep schreef:

  Ik had een zeer slechte ervaring met MEDA keukens in Wurselen: vertraging, aanvulling en fouten! 6 weken wachten en geen antwoord !

 20. HG71 schreef:

  Wat een showroom heeft Meda in Kleve! Zoveel keukens, ik wist eerlijk waar niet waar ik moest kijken 😮 Gelukkig hadden we een afspraak gemaakt en zijn we samen met de verkoper op zoek gegaan naar een keuken die bij ons past. Gaandeweg werden onze wensen duidelijk en we zijn beland bij een meesterwerkje van Häcker. De keuken straalt eenvoud uit, maar schijn bedriegt! En onderhandelen is dus niet nodig in Duitsland met die nette prijzen. Als je in DE een keuken zoekt is Meda absoluut het bezoeken waard 🙂

Deel uw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *