Küchen Pohl ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Kuchen Pohl in Duitsland. Kuchen Pohl is in Duitsland bekend als Kuchen Pohl. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuchen Pohl? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken? keukenbrochures-aanvragenVol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Kuchen Pohl informatie

Kuchen Pohl is al meer dan 30 van gespecialiseerd in het realiseren van keuken dromen in detail en door professionals met uitgebreide service. Ze passen elke keuken aan naar de individuele wensen en behoeften van de klant. Van planning tot aan montage; bij Kuchen Pohl staat u nergens alleen voor.

Ze verkopen de keukenmerken Siematic, Pronorm en Nolte.

Om deze winkel te bezoeken moet u naar Bielefeld. Dat is redelijk ver Duitsland in.

Ook bieden ze bij Kuchen Pohl betrouwbaar en zorgvuldig werk bij het aankopen van een keuken. Bezoek hier de website voor meer informatie.Kuchen pohl ervaringen Duitsland

 

1 gedachte over “Küchen Pohl ervaringen Duitsland

  1. Ronnie Smit Beantwoorden

    Via nederlandse beurs gekocht bij Kuchen Pohl Neuenkirchen. In eerste instantie helft niet/ verkeerde geleverd. service en monteur/ montage is vreselijk slecht. Onfatsoenlijke afterservice.
    Op beurs kon alles, is ook vastgelegd. In de winkel bleek dit plots een probleem. Uiteindelijk is de keuken compleet gemonteerd maar enkele zaken niet naar wens. kastjes zijn er tussen “getrapt”ivm krappe passing. Hierdoor deurnaden scheef. enkele laden lopen niet goed in demper en het afkitten is buiten de verkeerde kleur ook nog eens als door een kind van 10 gedaan. Alles smerig achtergelaten.
    We zijn teruggeweest maar zij hadden de macht want we blijven niet zover rijden en hebben opgegeven. Geen garantie dus. Al met al een zeer nare ervaring en raad niemand aan in Duitsland een keuken te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *