Lees en plaats ervaringen met Wellmann keukens in Duitsland. Wellmann keukens is in Duitsland bekend als Wellmann Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Wellmann keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Wellmann keukens informatie

Wellmann keukens was een van de toonaangevende keuken meubelfabrikant in Duitsland. Bij Wellmann keukens geven ze ook veel om de kwaliteit van producten die ze gebruiken voor hun keukens. Helaas is de website van Wellmann keukens niet beschikbaar. Dit keukemmerk ging failliet.

 

8 gedachten over “Ervaring keukens Duitsland Wellmann

 1. Toos de Mink Beantwoorden

  Wij hebben in 1981!!! een Wellmann keuken gekocht. Deze is nog in prima staat maar hij gaat nu toch weg want echt ouderwets. Eikenhouten frontjes nog als nieuw.
  Zeer tevreden klant.

 2. an som Beantwoorden

  in 2006 bij hornbach een wellmann keuken gekocht, behoorlijk uitgebreid, zelf geplaatst, scharnieren en lades, zeer goede kwaliteit nu 2021 begint hier en daar de folie op de frontjes los te laten, erg jammer. En vraag mij af of dat normaal is. verder toch wel tevreden over de kwaliteit. vooral bewondering voor de 80 cm brede lades die zeer zwaar beladen zijn. blijven prima rollen en sluiten.

 3. Merel Beantwoorden

  Wij hebben een wellmann keuken gekocht in 2010 bij de hornbach in Nederland. Deze is bezocht en we hebben deze zelf opgebouwd. Inmiddels zijn we 8 jaar verder en we zijn nog steeds erg tevreden over de keuken. Deze ziet er nog steeds goed uit, laden en scharnieren zijn nog steeds als nieuw, frintje en blad is nog steeds als nieuw, kortom prima kwaliteit!

 4. wilma Beantwoorden

  De site van Wellmann keukens maakte mij erg nieuwsgierig naar de keukens. Aangezien alles bewoog op de site kon je de keukens hierop niet goed bekijken. Ik heb vervolgens de tocht naar de showroom gemaakt. Vriendelijk geholpen en enkele keukens rustig bekeken. Samen met de verkoper ben ik snel tot een ontwerp gekomen, aangezien de verkoper er een fikse korting op kon geven als ik het die dag besloot, heb ik de offerte getekend. Een tijd later werd de keuken afgeleverd en werd het binnen een dag gemonteerd. Inmiddels een paar weken verder en ik ben erg tevreden over de keuken en hoe het hele proces is gegaan.

 5. mama Beantwoorden

  Omdat we hoorden dat duitse keukens net over de grens goedkoper waren, hebben we een afspraak gemaakt met wellman keukens. goede ontvangst en prachtig keukenontwerp laten maken. De keukenofferte was echter niet duidelijk en de offerte was ook niet goedkoper! Enigszins teleurgesteld zijn we terug naar nederland gegaan, waar we nu peinzen wat te doen.

 6. ina Beantwoorden

  Mooie keuken gekocht en eigenlijk zonder problemen geleverd. Verkoper zei dat er een speciale aanbieding was die alleen vandaag zou gelden. De prijs viel ons al zo mee, dat we meteen getekend hebben. Was top!

 7. jeffrey m. Beantwoorden

  Onze ervaring met wellmann keukens in duitsland: Wij hadden er veel meer van verwacht. Teleurstelling was groot, vooral omdat wij het gevoel hadden dat we niet belangrijk waren. Snel ontwerp en toen konden we weer gaan. Inmiddels was duidelijk dat wij niet meteen een handtekening zouden zetten. Ze waren wel aardig, maar het is geen brood wat je koopt. Uiteindelijk gaan we toch in Nederland kopen. Ik gunde het de verkoper niet echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *