Hans te Wildt Keukens ervaringen? Lees en plaats ervaringen met dit bedrijf in Emmerich. Deze keukenzaak is in Duitsland bekend als Hans te Wildt Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij deze keukenzaak? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Klik hier – vergelijk goedkope Duitse keukenwinkels >>>

 

Hans te Wildt Keukens ervaringen – informatie

Wij verheugen ons over uw belangstelling voor onze keukens en dienstverleningen. U kunt heel eenvoudig contact opnemen met Küchen & Wohnen Hans te Wildt. De keukenstudio in Emmerich heeft circa 1.000 vierkante meter aan ruimte die vol staan met keukens in de meest uiteenlopende stijlen.

Om te kijken of jouw droomkeuken hier tussen staat kun je een afspraak maken of gewoon langs gaan bij de keukenwinkel in Emmerich.

Openingstijden

Deze keukenzaak is de volgende dagen open:

Maandag:      08:00 – 18:30
Dinsdag:         08:00 – 18:30
Woensdag:    08:00 – 18:30
Donderdag:  08:00 – 18:30
Vrijdag:          08:00 – 18:30
Zaterdag:       08:30 – 14:00
Zondag:         Gesloten

Of maak een afspraak en bespreek samen een datum en tijd.
Adres:
Klosterstr. 1-7
46446 Emmerich
Duitsland
02828-92101
www.hanstewildt-kuechen.de

Lees hieronder de ervaringen met deze Duitse keukenwinkel in Emmerich.

9 gedachten over “Hans te Wildt Keukens ervaringen

 1. Edwin Hinloopen Beantwoorden

  Wij hebben onlangs voor de tweede keer een keuken bij Hans te Wildt gekocht. Net als bij de eerste keer (28 jaar geleden) zijn we erg tevreden over het meedenken bij het ontwerpen van de keuken en het plaatsen van de keuken, gewoonweg vakkundig.

 2. Rob Beantwoorden

  Ik kan mij totaal niet vinden in de reactie van Rick Rodenburg. Je wordt heel erg goed geholpen door Maurice en hij denkt mee zonder je onder druk te zetten. Het gaat hier nog op vertrouwen en je woord houden. Zo is het gegaan bij m’n zwager en schoonvader. Prijs kwaliteit ligt hoger voor vergelijkbare prijs dan bij Nederlandse keukenboeren.

  Kan het iedereen aanbevelen en Rick Rodenburg lijkt hier onzin uit te kramen.

 3. Rick Rodenburg Beantwoorden

  Grote onzin. Zogenaamd goedkoper, transparant en gekwalificeerde medewerkers. Wij hebben een lange reis vanuit Alkmaar gemaakt om een keuken te kopen.”Herausragende service von Hans te Wildt” is de boodschap! We zijn zijn zeer teleurgesteld weer vertrokken. Ze zijn zelfs duurder dan in Nederland en je wordt nog onderdruk gezet om te beslissen voordat ze iets hadden geoffreerd. Als je nee zegt wordt je ook nog geschoffeerd in het Duits, alsof wij het niet zouden horen en/of begrijpen! Al die mooie verhalen zijn grote onzin.

 4. Wilson Kayser Beantwoorden

  Hier onze prachtige keuken gekocht. Van begin tot eind geweldig geholpen door Maurice. We zijn in totaal wel een stuk of 6-7 keer langsgeweest voordat we ons definitieven keuken hadden. Telkens paste hij alles aan en deed daar niet moeilijk over. Geen enkele keer van hem de indruk dat hij wilde dat we iets tekenden. Telkens gaf hij zelfs aan dat wij maar lekker moesten nadenken over de tekeningen en offerte en dat hij wel van ons zou horen als we het wat vonden.
  Prachtige keuken, goede service en ontzettend klachtgericht!! Topzaak

 5. Sil Beantwoorden

  Wij zijn bij verschillende keukenzaken wezen kijken in nederland en duitsland. Ook bij de winkel die het dichtst bij was in DE omdat het daar goedkoper zou zijn. Wij zijn uiteindelijk erachter gekomen dat in DE de keuken mooier was vormgegeven en ietsje goedkoper ten opzichte van de nederlandse winkels. Wij hebben meerdere ervaringen gehoord over andere zaken waar wij ook zijn geweest zoals keiten schmitz of scheffer keukens. Uiteindelijk bij te wildt beland. Het hele proces van aanschaf tot levering is prima verlopen.

 6. Ogul Beantwoorden

  Te Wildt is een prima zaak om je keuken te halen. ten eerste zijn het de opmeting die allemaal kloppen, de prijs die normaal is en het advies dat ter plekke wordt gegeven. waaronder een keukenontwerp die kan worden gemaakt. ze houden overal rekening mee en alles verloopt vlekkeloos. Ik ben tevreden.

 7. BB Beantwoorden

  De vorige buren gaven altijd hoog op van Hans te Wildt keukens in Elten en die hadden hele mooie keuken staan. Nu wij aan een nieuwe keuken toe zijn, zijn we dus ook maar in Elten begonnen. De buren hadden niks teveel gezegd! Mooie showroom met bijzondere en excentrieke keukens en leuk personeel. Ons oog is gevallen op een tijdloos model van Systemat en in hun 3D bioscoop konden we al goed zien hoe mooi de keuken in onze kamer zal staan. Als alles volgens plan verloopt wordt de keuken over een paar weken geplaatst. Wij zullen de tip van onze oude buren zeker doorgeven aan de nieuwe buren: ga naar Te Wildt als je budget dat toelaat.

 8. Ann Beantwoorden

  Bij Hans te Wildt een Siematic gekocht. Erg aardige verkopers en goede kwaliteit. Ze hebben een mooie showroom waar je goed inspiratie op kan doen. Ze helpen je op een persoonlijke manier bij het maken van keuzes. De plaatsing duurde wat langer maar de afwerking is wel gewoon goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *