Stall keukens Ervaringen Duitsland ? Stall keukens is in Duitsland bekend als Stall Treffpunkt Küche. Lees en plaats reviews met Stall keukens in Gronau – en Coesfeld. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Stall keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk de Top 3 keukenwinkels  >>>

 

keukenboeken

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenmagazines vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>>

 

Stall keukens ervaringen – informatie

Stall keukens is opgericht in 1908 en heeft nu al meer dan 100 jaar ervaring in de keukenbranche. Stall keukens ziet zichzelf als echte keuken kenners. Het familiebedrijf biedt u keukens op maat en een te evenaren prijs.

Ook biedt Stall u keukens op echt alle prijsniveaus en gegarandeerd voor elke smaak. Van trendy single keuken tot ultieme luxeklasse en van heerlijke landhuisstijl tot fraaie designlook.

Met 300 showroomkeukens op ruim 8.500 m2 heeft u genoeg keus en inspiratie bij Stall!

 

Voor meer informatie bekijk hier de website van Stall keukens.Stall keukens ervaringen

 

29 gedachten over “Stall keukens ervaringen Duitsland

 1. Leo Gonda Buunk Beantwoorden

  Wij hebben vandaag een nieuwe keuken geplaatst gekregen door de medewerkers Alexander Fleischer en Marc Blaschke van Stall keukens Duitland. Ze werken met precisie en zijn erg klantvriendelijk. We zijn erg blij met onze keuken.

 2. Frits Dijkstra Beantwoorden

  We hebben een uitgebreide zoektocht ondernomen voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk terecht gekomen bij Stall in Gronau. We zijn erg goed geholpen door Mariet Verstegen. Ze had veel ervaring en wist ons met haar vakkundigheid de juiste keuzes te maken. Op 29 januari is de keuken geplaatst door een erg goed montage team. Alles werkt en de keuken staat prachtig . We zijn super tevreden en kunnen Stall van harte aanbevelen.

 3. Frits Dijkstra Beantwoorden

  Bij Stall Gronau een keuken gekocht. Heel goed geholpen door Mariet Verstegen. Goede adviezen en met veel verstand van zaken. De keuken is geplaatst op de afgesproken datum door een vakkundig montage team. We zijn erg blij dat we bij Stall terecht gekomen zijn.

 4. Gonda en Leo Buunk Beantwoorden

  Vandaag in Gronau geweest bij Stall zijn op zeer vakkundig manier geholpen door Christoph, een man uit de praktijk zelf altijd keukens geplaatst. Veel tips mogen ontvangen en er werd goed mee gedacht. Als in maart ook de keuken door de monteurs wordt geplaatst zullen we hier opnieuw een review schrijven of wij wel of niet te treden zijn.

 5. Walters Beantwoorden

  Heel herkenbaar al de slechte ervaringen die hier zijn opgenomen….
  Koop hier vooral geen keuken, je wordt echt belazerd.
  Hier een keuken gekocht voor meer dan 20.000 euro. Helaas heleboel ellende met deze firma, alleen de monteurs kan ik niets verwijten die zijn uiterst deskundig.
  Allerlei gebreken weigerde men te herstellen, zelfs is tussentijds stiekem de overeenkomst aangepast (bij een kleine bijbestelling) om onder de afspraken uit te komen. Komt deels ook door de beroerde kwaliteit van het geleverde, niet alleen bij oplevering maar ook al kort na ingebruikname tonen meerdere dingen al gebreken (ladefronten die loslaten, keukenkraan waar bijna geen water uitkomt en uit elkaar valt). En voor herstel van de gebreken vraagt men rustig honderden euros ipv gewoon te maken. Elllenlange en tijdrovende correspondentie levert uiteindelijk ook helemaal niks op.
  Alleen het bij eerste levering al afgebroken keukenblad en te korte opstanden zijn uiteindelijk vervangen, maar dat duurde maanden ipv de afgesproken weken en al die tijd een beperkt bruikbare keuken.

 6. R.Benneker Beantwoorden

  2017 keuken gekocht en na 6 jaar 2 softclose schaniertjes defect. Kon 2 nieuwe bestellen voor 80 euro en plaatsen 110 euro. Heb even rondgekeken en 2 nieuwe originele gevonden bij bol.com voor 14 euro Inclusief verzendkosten. Vind dit toch wel een beetje schandalig van Stall keukens. Keuken kopen prima maar dat ze dan zulke dingen doen RAAR.

 7. Leo geurkink Beantwoorden

  12 jaar geleden keuken gekocht bij stall, prima voorlichting, tot op heden voldoet keuken prima, alle apparatuur werkt nog prima, geen scheefhangende deurtjes of ander ongemak, afspraken bij inmeten en montage prima nagekomen
  Zeker een aanrader

 8. Chris Kaper Beantwoorden

  Het is best moeilijk om een keuken uit te zoeken voor een huis waar je nog niet in woont. Dat proces van uitzoeken en ontwerpen is goed verlopen. De keuken zou naar een half jaar worden geplaatst als laatste onderdeel van de verbouwing. Ik heb diverse keren moeten bellen om de keuken goed te laten inmeten. Maar goed ook, want het verschil tussen de tekening en de werkelijkheid was zo groot dat er toch weer aangepast moest worden.
  Een week of twee voor de levering kreeg ik telefoon. De verkoper had gezien op foto’s dat het afvoerkanaal van de afzuigkap niet een grote Duitse maat had, maar de Nederlandse maat. Ik vroeg of hij geen adapter had, maar daar wilde hij niets van weten. Het kanaal moest groter, anders zou hij de afzuigkap niet aansluiten.
  Vervolgens wordt de keuken geplaatst en dat ging goed en netjes. Tot dat de kookplaat uit de doos werd gehaald. Die was helemaal stuk. We hebben 6 weken moeten koken op een campingplaatje. Een nieuwe plaat was volgens Stall slecht leverbaar. Bij mij om de hoek kon de electrozaak dezelfde plaat binnen twee dagen leveren. Ik heb Stall aangeboden om zelf een kookplaat te bestellen en te verrekenen met een deel van de laatste betaling. Daar wilde ze absoluut niks van weten. Vervolgens komt de nieuwe kookplaat en weer beschadigd. Na 10 weken was het probleem opgelost. Na drie maanden breekt er een knop van de kookplaat. Dat is volgens mij garantie, maar Stall zegt dat ze daar de verantwoordelijkheid niet voor nemen. Zoek het dus maar uit zeggen ze.
  Kortom: De keuken is van prima materiaal en betaalbaar. Ze komen graag een keer terug om de keukenfrontjes nog een keer te stellen. Als het echter op de apparatuur aankomt dan zou ik nooit meer bij Stall de inbouwapparatuur bestellen, maar gewoon bij een winkel waar je ook naar toe kan voor garantie en niet terecht komt in een discussie met een overbelaste receptie van een keukenboer.

 9. Paul van der Kuip Beantwoorden

  Stall heeft een prachtige showroom waardoor je veel goede ïdeeen kan doen. We hebben een prettig adviesgesprek gevoerd. Gewoon in het Nederlands. Alle tijd voor je.
  Aan het einde van het gesprek en wanner het ontwerp gereed is wordt er een prijs genoemd waarvoor de keuken geplaatst kan worden. Een schriftelijke en gespecificeerde offerte wordt niet verstrekt! Ook niet als je daar uitdrukkelijk om vraagt. Deze handelwijze van Stall is verre van prettig.
  Dit voor ons de aanleiding om niet met Stall in zee te gaan maar met een Nederlands bedrijf die wel transparant is.

 10. Harm R. Beantwoorden

  Na reeds enkele keukenzaken in Nederland bezocht te hebben zijn we ook eens in Duitsland gaan kijken. Stall was de uitverkorene. We zijn vriendelijk ontvangen door een Nederlandse dame met veel ervaring die samen met ons een prachtige keuken heeft ontworpen binnen de beperkte mogelijkheden van de ruimte.

  Op de afgesproken dat waren de de monteurs (3 man sterk) er om 08:30 en om 14:30 zijn ze vertrokken, de keuken zat erin. Er waren een paar kleine opleverpuntjes (vervangen van afzuigkap, vervangen van achterplaat, afstellen van lade en apothekerskast) die vervolgens nog zijn opgepakt waarna alles helemaal naar wens is opgeleverd.

  Ik raad Stall ten zeerste aan..

 11. Paul Beantwoorden

  Stall keukens Gronau:
  Wij hebben met verkoper Volker langdurig alle details van onze nieuwe keuken keer op keer op keer kunnen bespreken. Hij kwam telkens met alternatieven die een nog fraaier ontwerp gaven. Uiteindelijk helemaal onze droomkeuken geworden voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Deze verkoper is zeer meedenkend, creatief en nauwgezet: kortom een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken wil voor een prettige prijs.

 12. Krabbenborg Beantwoorden

  Eerst komen ze keuken leveren en monteren zonder wasbak. Kwam volgende dag met de post, vervolgens hadden ze al een gat uitgedaagd voor de wasbak en het gat bleek te groot dus wasbak voor nood met ducktape geplakt en wachtend op nieuwe aanrechtblad. Nu is de kookplaat stuk en wachten we al 3 maanden op een nieuwe. Iedere keer komt er een monteur en doen niks als foto’s maken. Vandaag kwam er eindelijk een monteur met nieuwe kookplaat maar ja bij stall hebben ze weer wat verkeerd gedaan, waardoor de monteur een verkeerde kookplaat bij zich had. Nu kook ik nog steeds op een 2 pits stelletje en kan ik weer weet ik hoelang wachten tot er wat word gedaAn. Vind dit absurt terwijl je garantie hebt. Dus mens en koop geen keuken bij stall want service is het te zoeken en een tegemoet koming zit er zeker niet in.

 13. Koen Kuiper Beantwoorden

  Van begin tot eind een prima ervaring.
  Eerste bezoek, na afspraak, prima ontvangen. Er werd ruim tijd genomen om de wensen door te spreken en te vertalen naar een plan.
  Tijdens het 2e bezoek werden de laatste details doorgenomen en bijgesteld.
  Aan het eind van dat gesprek werd er een totaalprijs afgesproken. Weliswaar geen offerte op detail, maar uiteindelijk gaat het wat mij betreft om de totaalprijs onder aan de streep. En die was zeker niet onaantrekkelijk t.o.v. de Nederlandse offertes die wij al hadden liggen.
  Na definitieve offerte en koopovereenkomst nog een aantal zaken aan kunnen passen, geen enkel probleem.
  Gisteren en vandaag is alles geleverd en gemonteerd. Naar volle tevredenheid, ook de monteurs dachten erg goed mee en overlegden voortdurend. Keurige en vriendelijke heren.
  Kortom; van de eerst tot de laatste minuut tevreden!!

 14. keukenamateur Beantwoorden

  Slechte ervaring. Intake was prima alles kon. Maar men weigerde offerte toe te zenden. We moesten een week later terugkomen. Aldaar weer geen echte offerte in de ware zin des woords.gekregen. Wel een totaalprijs € 27.000., maar geen ondersecheiden posten voor kasten, apparatuur en keukenblad. Een eventuele korting moesten we bespreken met de baas een week later tijdens derde bezoek. Dan doen we dus niet, nooit. Gauw terug in Nederland een uitstekende offerte offerte ontvangen in Enter. De gouden tijden van keuken goedkoop keuken kopen in Duistland zijn voorgoed voorbij.

 15. Mirr29 Beantwoorden

  Ook wij hebben onze keuken in Duitsland gekocht en wij zijn geslaagd in de Duitse plaats Gronau. Communicatieproblemen omdat het Duitsers zijn? Ik lees er veel over maar daar hebben wij zelf echt niets van gemerkt!!

 16. Pastoors Beantwoorden

  Na wat folders in de bus gehad te hebben, toch maar naar Duitsland gereden om te kijken welke mogelijkheden er bij ons waren.
  Daar het eerste gesprek gehad.. Deze dhr vroeg ons wat ons wensen waren.. Wat we mooi vonden.. Prijs wat wij in gedachten hadden..Hij ging er mee aan de slag…
  Een week later volgends afspraak weer terug..
  We kwamen daar.. Kregen koffie.. Hij zette zijn computer aan ( de tv was niet nodig volgends hem)
  En keuken totaal niet ons smaak.. Prijs was 15000 euro. Totaal niet de prijs wat reëel was voor de afmeting van de keuken.
  Na 5 min uitleg en erna gekeken te hebben zette hij zijn computer uit en was het gesprek afgelopen.. We kon weer na huis.

  Na een paar weken en na verschilde mensen uit ons omgeving die wel een positieve ervaring met stall keukens hebben en mail gestuurd met ons ervaring. Tot vandaag nog geen reactie.
  We hebben nu een keuken uit Nederland… Waar ze verschilde keukens getekend hebben en waar we na totale tevredenheid geholpen zijn.

 17. Jolanda G. Beantwoorden

  Aanrader om eens te bezoeken. Wij hebben het gedaan met een dagje uit naar Gronau. Ruim omgezette showroom en voldoende keukens om je ogen flink de kost te geven. De manier van benaderen bevalt hier wel goed. Voel niet zo de druk van de verkoper.

 18. Leusink Beantwoorden

  De adviseur heeft de keukenruimte geweldig ingedeeld. De prijs matchte met wat we in ons hoofd hadden zitten.

 19. Ram Beantwoorden

  De showroom in Gronau was gemakkelijk te vinden op het industrieterrein. We zijn in de showroom goed te woord gestaan door iemand met een inventieve blik op onze keuken. De prijs die we bij Stall hebben gekregen nemen we in onze vergelijking met één andere zaak mee.

 20. Gerritsen Beantwoorden

  De reclames lijken behoorlijk op die van de Keukenconcurrent in Nederland. Stall Küche heeft ons in ieder geval op een positieve manier verrast. In de showroom gaan ze gelukkig op een andere manier met je om. Erg rustig en onder het genot van een gebakje hebben we onze wensen uitgebreid doorgesproken.

  De uiteindelijke kosten voor deze keuken liggen binnen ons budget, we zijn echter van een aantal privé zaken afhankelijk voordat we een definitieve keuze kunnen maken.

 21. Moniek Beantwoorden

  Ruim opgezette showroom met veel keukens. Een uitgezocht en laten plaatsen. Moesten we een paar keer terug naar Duitsland om de puntjes op de i te zetten. Stall heeft alles goed in orde gemaakt.

 22. Marjolein Beantwoorden

  Voor de zoveelste keer de folder ontvangen en daarom ben ik hier de zoektocht naar een keuken begonnen in plaats van in Nordhorn. Veel opstellingen en mogelijkheden voor de keuken, puike showroom. Ook voor mijn wensen is een indicatie prijs gegeven. Deze wil ik vergelijken bij een andere Duitse zaak en 2 in Nederland.

 23. Van der Poel Beantwoorden

  Keukens zien er mooi uit in de folder die wij in de brievenbus hebben ontvangen. Wel erg schreeuwerig met hun kortingen. Toch binnenkort een bezoek brengen aan stall keukens in gronau.

 24. J. Roelfsema Beantwoorden

  Wij hebben onze keuken nu precies 2 jaar en zijn erg tevreden! Ook nadat tot driemaal toe onze zeepdispenser het begaf werden we snel, vriendelijk en kostenloos geholpen. Het contact is altijd goed verlopen en ook de montage van de keuken is prima en keurig gedaan. Vooral het advies vooraf zijn we erg tevreden over. De medewerkers van Stall hebben goed met ons meegedacht en hadden enkele zeer praktische tips waar we ze nu nog dankbaar voor zijn! Ik zie veel negatieve reakties en vind dat ook de positieve geluiden wel eens g ehoord mogen worden, vandaar na 2 jaar toch nog mijn reaktie!!!

 25. mevr laugs Beantwoorden

  Met mijn vriend ben ik naar Gronau gereden om daar de showroomkeukens eens te bekijken. Eerst waren wij van plan gewoon inspiratie op te doen in deze showroom. Maar na veel overleg met elkaar zijn we er toch over uit om hier terug te komen. Samen gaan we binnenkort terug naar Stall kuche in Gronau om te kijken of de keuken past qua maatvoering.

 26. Suzan T Beantwoorden

  Specialisten bij ons thuis hebben alle maten opgemeten. Aan de hand van een 3D-keukenontwerp hebben wij laten zien wat onze wensen zijn in de keuken. Scheelt heel veel werk voor jezelf, en het geeft je een goed gevoel over de uiteindelijke montage! prima werk

 27. Henny Beantwoorden

  Ik heb nu een jaar geleden een keuken gekocht in Gronau bij Stall Küche. Van A tot Z hebben ze tiptop service verleend, zowel het opmeten, plaatsen, naleveren van onderdelen (bij de levering miste een aantal roostertjes, niks schokkends). En afgelopen week zijn ze nog langsgeweest om te controleren of de keuken na een jaar nog steeds aan hun kwaliteitseisen voldoet! Als je overweegt om in Duitsland de keuken te kopen ga dan zeker ook even bij Stall naar binnen.

 28. Gulten Beantwoorden

  Wij waren ook heel erg teleurgesteld van Stall keukens in Duitsland, met alles hoe het verliep met moeite en tig telefoontjes. Nu nog na paar fouten na ben er erg moe van geworden dat ik de kracht niet meer heb om weer een afspraak te maken. De fouten die zij hadden gemaakt mocht ik met moeite recht zetten uiteindelijk met veel gezeur is mijn keuken klaar. Zou niet nog een keer daar willen bestellen.

 29. hilde Beantwoorden

  Voorwerk was perfect bij stall. Goede kundige adviseurs. Vrij veel onduidelijkheid bij levering en een aantal fouten in de bestelling. Teleurgesteld in de hele gang van zaken. Stall kwam niet na wat we hadden verwacht. Achteraf gezien is toen alles wel netjes opgelost, maar met pijn en moeite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *