Porta keukens ervaringen Duitsland? Lees en plaats reviews met Porta keukens in Aken, Duitsland. Deze keukenwinkel is in Duitsland bekend als Porta Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Porta keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier- Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Porta keukens ervaringen – informatie

Porta keukens is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop van keukens, Porta keukens is een meubelzaak die ook keukens verkoopt. Porta biedt u alle producten aan van verschillende categorieën.

Ook biedt deze Duitse keukenzaak in een meubelboulevard een grote selectie van keuken trends en keuken ideeën. Ze verkopen populaire keukenmerken.

Daarmee verdelen ze de keukens in diverse stijlen zoals landhuis keukens, design keukens, moderne keukens en klassieke keukens.

Wil je Porta keukens bezoeken moet je bij Maastricht de grens over.

Voor meer informatie en de actuele openingstijden bezoek hier de website van Porta keuken.Porta keukens ervaringen duitsland

 

 

 

12 gedachten over “Ervaring keukens Duitsland Porta

 1. h. knubben Beantwoorden

  Beste Olga,
  Wat bedoel je precies met meer dan 10 jaar oud en met 6 % BTW.
  Wellicht kun je me dat even toelichten.

 2. Olga Beantwoorden

  Goede raad: op de offerte van eerste keer moet alle prijzen staan van alle componenten zijn en korting en zeker van elektrotoestelen. Direct tweede offerte met 6%. Als u woning is meer dan 10 jaar, u hebt recht voor BTW 6%, enkel de elektrotoestelen met 21%.

 3. Maartje en Stefan Beantwoorden

  De keuken die we wilden komt van Porta. We konden ook nog binnen ons budget blijven.
  De keuken die wij hebben gekocht bestaat uit twee delen:
  Aan een kant een aanrecht met alleen een inbouw vaatwasser en keukenkasten onder en een afzuigkap boven.
  Aan de andere kant een wandkast met een ingebouwde oven, magnetron, koelkast en vriezer.
  De keuken heeft mooi gemeleerde lichtgrijze fronten en de spotjes maken het totaalplaatje af.

 4. Siebren Beantwoorden

  Ze hadden vooral doorsnee keukens van simpele materialen. wat betreft de apparatuur lopen ze goed bij (de nieuwste afzuigsystemen ed.)

 5. sara freriksen Beantwoorden

  in de drukke winkel was het lastig om een verkoper tot onze beschikking te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt en zijn we samen tot een prachtige keuken gekomen. alles is volgens afspraak gegaan en de keuken staat geweldig in ons huis

 6. froukje Beantwoorden

  Onze gewenste keuken: gezocht en gevonden!! Het voelt als een kwaliteitskeuken die in alle gemakken verziet. In de winkel lag de nadruk op het goed adviseren van ons. Dat is ze gelukt!!

 7. Janssen Beantwoorden

  vandaag bij Porta geweest voor een nieuwe keuken. Ze hebben veel keuze maar nergens staat een prijs vermeld. Dat is op zich niet erg, hebben 3 personeelsleden aangesproken voor vragen. De eerste zou zo terug komen maar niet meer gezien. De tweede brabbelde wat terwijl hij door liep. nummer 3 vroeg paar minuten geduld. Na die paar minuten wachten had hij opeens toch geen tijd. Dit was op dinsdag avond… naar buiten gelopen en niet meer terug

 8. Guido Jr. Beantwoorden

  Porta keuken Gekocht. Geleverd en Opgebouwd.
  Minpunt: ik moet alles van sanitair zelf aansluiten. Ze hebben nog niet eens de kraan geplaatst. Belachelijk.

  • Annelies

   Porta is een Duits bedrijf; die mogen niet buiten Duitsland aanlsuitingen doen. Is Europese regelgeving, daar kunnen zij weinig aan veranderen.

 9. A&P Beantwoorden

  Richting Aken in Duitsland gereden met de familie omdat we op zoek waren naar een Duitse kwaliteit keuken. De dichtstbijzijnde keukenzaak was Porta kuechen met een redelijk grote vestiging. We waren erg onder de indruk van de showroomkeukens die zij daar hadden. We konden daar rustig rondkijken, zonder dat één van de medewerkers ons opdringerig aansprak. Al snel zagen we een aantal L-keuken opstellingen die ons aanspraken. Waarbij de frontjes van beukenhout waren. De keuken voldeed ook aan de grootte. Na de specifieke wensen te hebben besproken met de adviseur is er een mooi ontwerp uitgekomen, deze is een half jaar gelden geplaatst en we hebben er nog steeds veel plezier van.

 10. Beau K. Beantwoorden

  Wij hebben een bezoek gebracht aan de Porta keukenzaak in Aken Duitsland, en ons oog viel voornamelijk op de natuurlijke BALI/NEO keuken in klassieke stijl de zowel genoemde merk Häcker Küchen. Alleen vinden wij het maar lastig om een keuze te maken. We wilden over aantal jaren een nieuwe keuken en wilden naar een warenhuis. Het heeft wel iets weg van de IKEA.

 11. h. barbeel Beantwoorden

  Porta keukens in Duitsland heeft ons een mooie keuken geleverd. Betrouwbaar in afspraken, goede montage, echter wel wat minpunten in de communicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *