Küchenstudio Meppen ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Keukenstudio Meppen in Duitsland. Kuechenstudio Meppen in Duitsland is tevens bekend als Küchenstudio.

Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuechenstudio Meppen? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

 

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, opstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Küchenstudio Meppen ervaringen – informatie

Al meer dan 30 levert Kuechenstudio Meppen hun klanten keukens van hoge kwaliteit, exclusieve keukens en leefruimtes.

De site is overzichtelijk en in het Nederlands. Ook kunt u gelijk de showroom zien op de site. Daarnaast kunt u een magazine aanvragen vol Duitse keukens.

Ook is gelijk het voltallige team te vinden op de website. U vind deze keukenwinkel bij Emmen net over de grens.

Bij Kuechenstudio Meppen geven ze niet alleen om de stijl van de keuken.  Ook willen ze dat uw keuken ergonomisch verantwoord is. Zo wordt er bij dit bedrijf met elk detail rekening gehouden.

Voor meer informatie en de actuele openingstijden bezoek de website.

 

6 gedachten over “Küchenstudio Meppen ervaringen

 1. Jefty Beantwoorden

  De website is behoorlijk onoverzichtelijk. Heb op een verjaardag gehoord dat deze winkel een aanrader is. Zijn er mensen die nog meer ervaringen met ons willen delen?

 2. B. Wennink Beantwoorden

  Wanneer je in Nederland en Duitsland aan tafel zit dan merk je wel het verschil: in Duitsland zit je wat korter en is de sfeer meer ontspannen. Het betekende wel dat we een paar keer naar Meppen mochten rijden maar het is een mooie landelijke keuken geworden. In vergelijking met Nederland scheelt het toch al bijna E 1500, waardoor het de moeite waard is geweest.

 3. Steef Beantwoorden

  Vanuit Emmen ben je zo in Meppen,
  Nu moest onze keuken vervangen worden. Wij twijfelden geen moment en gingen gelijk naar de keukenwinkel in Meppen. Mooie keukens gezien en met vele ideëen weer naar huis gegaan. Gelijk een week later opnieuw terug gegaan om met de verkoper om de tafel te gaan om de beste prijs te bewerkstelligen.
  Hij is vorige week geplaatst.
  Wat een fijne keuken!

 4. Angela Beantwoorden

  Deze keukenboer kon in al onze wensen voorzien. Het volledige traject is naar onze wens ingericht. Met onze wensen in als bagage meegenomen, kregen we een legio aan mogelijkheden om de wensen in vervulling te laten gaan. Nu staat er een gedegen keuken waar we (hopelijk) weer jaren mee verder kunnen.

 5. Jody Beantwoorden

  Ze hebben mij vriendelijk te woord gestaan en een advies met prijs voor een moderne keuken gegeven. We dubben nog over een aantal zaken.

 6. van toorn Beantwoorden

  eindelijk een duitse keukenwinkel die gewoon nederlandse tekst op haar site heeft. magazine van keukenstudio meppen aangevraagd en rustig een aantal keren bezocht. wat deze winkel beter had dan andere winkels was dat de nadruk lag op goed advies, en niet zozeer op de verkoop. onze keuken is hier gekocht en goed geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *