Küchengalerie am Dom ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Küchengalerie am Dom keukens in Haren, Duitsland. Deze keukenzaak is in Duitsland bekend als Kuchengalerie am Dom Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Küchengalerie am Dom informatie

Kuchengalerie am dom ervaringen

De Küchengalerie am Dom is sinds 2004 met al hun passie en de volle 100% betrokkenheid bij elk project dat er wordt aangenomen.

Deze winkel heeft inmiddels 2 keukenzaken in Duitsland. Een vestiging in Haren bij Ter Apel. De andere vestiging in Rhede. Dat is bij Vlagtwedde de grens over.

Samen met u ontwikkelen ze de keuken die het best bij u past – en die aan al uw wensen voldoen. Ze regelen alles dat er nodig is om uw unieke keuken tot leven te brengen.

Van het plannen van uw keuken tot het leggen van uw keukentegels. Ook helpen ze met alles rond uw unieke keuken. Natuurlijk kunnen ze ook uw oude keuken slopen.

Küchengalerie am Dom is lid van “Der Kreis”. Een organisatie van meer dan 2700 landen uit 8 verschillende Europese landen. Hierdoor kan Küchengalarie am Dam voor veel prijsvoordelen zorgen.

Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *