Küchen design Kleve ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Kuchen design Kleve. Kuchen design Kleve is in Duitsland bekend als Küchen Indivduelle Design Kleve. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuchen design in Kleve? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

 

Küchen Design Kleve ervaringen – informatie

 

Deze Duitse keukenzaak heeft is een CBW erkende keukenzaak met meer dan 25 jaar ervaringen in de keukenbranche. Ze kunnen u dus goed adviseren en ondersteunen bij uw aankoop. Küchen Design Küchen design Kleve ervaringenKleve biedt een grote collectie met 1001 creatieve oplossingen aan in verschillende stijlen en in verschillende prijscategorieën.

U kun er terecht voor moderne keukens, designkeukens, greeploze keukens, maar ook klassieke keukens.

Keuken Duitsland Kleve kopen? Diverse topmerken zoals Siemens, Gaggenau, Quooker, ATAG, Pelgrim en Miele. De keukens die u hier koopt zijn ook beter voor uw portemonnee aangezien de keukens bij Küchen Design Kleve goedkoper zijn dan in Nederland. Ook heeft de keukenzaak een eigen montage dienst. Bezoek ook de website voor meer informatie.

 

Openingstijden

Kuchen Design Kleve is op de volgende dagen open:

Maandag:       Gesloten
Dinsdag:         10:00 – 17:30
Woensdag:     10:00 – 17:30
Donderdag:   10:00 – 17:30
Vrijdag:         10:00 – 17:30
Zaterdag:      10:00 – 17:00
Zondag:         Gesloten

Küchen Design Kleve: Nederlands sprekende adviseurs.

Is uw Duits niet zo goed? Dit is geen probleem, vrijwel alle medewerkers bij Kuchen Design Kleve spreken Nederlands.

96 gedachten over “Küchen design Kleve ervaringen

 1. Peter Van Scherrenburg Beantwoorden

  Op aanraden van een vriend richting Duitsland gereden en bij kuchen design als eerste binnengelopen.
  Daar werden we vriendelijk ontvangen door Tom, hij heeft veel laten zien qua ideeën en had al snel in de gaten wat onze wensen waren wat betreft de keuken.

  Na veel nadenken en overleggen hebben we in een aantal uur onze droomkeuken samengesteld, gelijk besteld en akkoord gegeven.
  Tom heeft heel erg met ons meegedacht en mijn dank gaat ook voornamelijk naar hem uit!

  De levering en montage verliep soepel, keuken is volgens afspraak gemonteerd en hebben het netjes achter gelaten.

  Kortom we zijn zeer tevreden en zou hier zeker weer teruggaan.

  Peter

 2. R. Kratochvil Beantwoorden

  Wij zijn heel tevreden over de nieuwe keuken die we bij Kuchen Design Kleve hebben gekocht. En dan gaat het eigenlijk niet eens alleen over de prijs, die een stuk gunstiger was dan een vergelijkbare keuken waar we in Nederland naar gekeken hebben. Het gaat ons ook om dat er iemand is die kan en wil meedenken zonder dat alles duurder wordt. Wij wilden bijvoorbeeld geen duur aanrecht en Marco kwam met een hele mooie oplossing: rvs en dat kwam goedkoper uit dan composiet. Omdat de keuken meteen aan de woonkamer grenst kwam er een oplossing voor een draaibaar/verrijdbaar meubel. Handig als we in de keuken veel aan het doen zijn en makkelijk weg te schuiven als het in de kamer vol bezoek zit. Kortom: we zijn heel tevreden. Ook over de installatie die in een dag klaar was. Alles zag er netjes uit en werkt prima. Dank je wel!

 3. Camiel Beantwoorden

  Ik had van familie het advies gekregen om een over de grens te kijken voor een keuken. Zodoende ben ik bij Küchen Design Kleve terecht gekomen. Daar ben ik heel gastvrij ontvangen en hebben we samen een keuken samengesteld. Al met al heel tevreden met de service en ik kan niet wachten totdat mij nieuwe keuken geplaatst wordt.

 4. Albert en Ria Hendriks Beantwoorden

  Onze keuken is eind maart zeer vakkundig geplaatst door Marc. Het is helemaal zo geworden als wij het in gedachten hadden, ook door dhr. Schoonenberg zijn wij bijzonder goed en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Al met al zijn wij erg tevreden met het resultaat.

 5. Michal Beantwoorden

  Het mag dan wat meer kosten dan andere keukenzaken in de omgeving, het resultaat mag er zijn. Uiteindelijk een heel mooie Duitse design keuken geleverd gekregen. Tot op heden heb ik alleen complimenten gekregen hoe fraai het geworden is!

  Ook al had ik een algemeen beeld van hoe mijn keuken eruit zou zien, tijdens het ontwerp van de keuken kreeg ik goed advies over andere mogelijkheden hoe de keuken ingericht kon worden. Dit zorgde ervoor dat ik voor een ontwerp ging wat praktischer en mooier was dan wat ik voor ogen had, op dit vlak werden mijn verwachtingen overtroffen.

  Wat we ons enkele tijd na het ondertekenen van de offerte realiseerden, is dat in het ontwerp de koelkast/vriezer vlak naast een radiator geplaatst was. Dit is natuurlijk niet logisch, dat een radiator de koelkast/vriezer mee verwarmt zodat deze harder moet gaan werken om de alles koel te houden. Gelukkig is hier flexibel mee omgegaan door de keukenzaak en is het ontwerp hierop snel aangepast, alleen jammer dat wij dit als ‘leken’ zelf moesten vinden en aankaarten en de specialisten van de keukenzaak dit in de ontwerpfase zelf niet hadden gezien.

  Na het ondertekenen van de offerte moet je je ook proactief opstellen. De levertijden (in ieder geval bij mij, tijdens coronatijd) kunnen lang zijn. Je krijgt, na een algemene indicatie van de levertijd tijdens de ontwerpfase, echter geen verdere updates meer tot voor kort voor de levering. En dat terwijl een medewerker al eerder wel een specifieke leveringsweek had toen ik hier telefonisch om vroeg. Ook werd een eerdere afspraak lange tijd niet nagekomen, hier werd na telefonisch contact snel actie op ondernomen. Een pluspunt is dus wel dat er mee werd gedacht.

  De montage verliep heel soepel, de monteur was een vakman, werkte heel precies en was vrijwel in een dag klaar, over zijn werk kan ik alleen lof hebben. De deur van de koelkast/vriezer knalt echter tegen de muur aan als deze helemaal geopend wordt, aangezien deze in een hoek zit en de muur 90 graden is en doorloopt. Tijdens de ontwerpfase had ik specifiek gevraagd of dit niet zou gebeuren, en mij werd verzekerd dat dit niet zou gebeuren omdat er nog een strook tussen de koelkast/vriezer en de muur liep en dat bij het openen de deur niet meer dan 90 graden opende en de muur niet zou raken door de strook. Nou, de deur opent meer dan 90 graden en raakt daardoor de muur, volgens de monteur kunnen de scharnieren van deze specifieke fabrikant niet aangepast worden. Ja, het kan makkelijk worden opgelost door een beschermblokje te bevestigen aan de muur, het is alleen jammer als er loze beloftes worden gedaan op deze manier.

  Alle minpunten terzijde, over het algemeen ben ik tevreden over het resultaat ondanks dat het hele proces niet vlekkeloos verliep.

 6. Chris Beantwoorden

  Met veel plezier langsgeweest om een keuken uit te zoeken in Kleve, zeer goed geholpen en uiteindelijk toch een kookeiland, iets waarvan we dachten dat het te krap zou worden.

  Netjes ontvangen, rustig door alle keuzes gelopen. Naderhand nog wat zaken aangepast wat ook geen probleem was, altijd in goed overleg. Keuken is een half jaar later geplaatst door vakkundige mensen, kleine beschadiging vanuit de fabriek gelijk netjes opgelost. Kan het alleen maar aanraden om hier een keuken te bestellen!

 7. De heer en mevrouw Donders Beantwoorden

  Onlangs hebben we besloten om een oriënterend gesprek aan te gaan met uw bedrijf, verrassend was de intentie van degene die ons hielp om 4 opties aan te geven wat mogelijk zou kunnen binnen de ruimte die we hadden aangegeven. Persoonlijk houden we van deze omgekeerde aanpak en hebben met veel plezier alle opties bekeken en hebben een keuze kunnen maken. Het was dan ook niet vreemd dat we bij ons tweede bezoek tot een definitieve afspraak zijn gekomen. Er was een zeer onbewuste missende factor in de keuken vergeten op te nemen in de offerte maar dat werd opgelost. Een zaak van een man en man een woord een woord. We kijken uit naar de definitieve plaatsing en geven de kuchen design studio 5 sterren

 8. Ernest en Mareli van de Kamp Beantwoorden

  In de zoektocht naar een nieuwe keuken, kwamen we terecht in Kleve. Na een aantal grote zaken te hebben bezocht, kwamen we bij Kuchen Design Kleve. Een wat kleinere zaak, maar wat een verademing.

  Een zeer gastvrij ontvangst. Na wat rond te hebben gekeken, hebben we een afspraak gemaakt om eens rustig te kijken na de mogelijkheden. Op de afgesproken datum werden we opnieuw zeer gastvrij ontvangen door A. en M.

  Zelf hadden wij al wat zaken voorbereid en naar mogelijkheden gekeken voor een keukenopstelling. Waar andere zaken deze ideeën gewoon overnamen, was het M. die ging vragen naar de wensen en kwam zelf met ideeën en mogelijkheden. Dat vonden wij super. Na wat ideeën te hebben besproken hebben wij een keuze gemaakt en een nieuwe afspraak gemaakt zodat het idee kon worden uitgewerkt en worden gepresenteerd op een groot scherm. Het ontwerp was super en de uitleg duidelijk. Hier en daar wat puntjes veranderd en uiteindelijk was daar onze droomkeuken op papier.

  Tussen bestelling en levering nog regelmatig contact gehad met M. als er vragen waren van onze kant. M. reageerde altijd heel snel wat ons een gevoel gaf dat je als klant serieus wordt genomen.

  Voor de geplande levering heeft M. van te voren contact met ons opgenomen dat er problemen waren met levering van de bestelde koelkast en inbouw koffieapparaat. Dit had te maken met de wereldwijde problematiek wat betreft levering van apparaten met een chip. Voor de koelkast werd een goede tijdelijke koelkast geleverd.

  Een half jaar later is de keuken door een team in 1,5 dag geplaatst. Deze twee mannen zijn zeer professioneel te werk gegaan en zijn zeer vriendelijk.

  Wekelijks hebben we contact gehouden wat betreft de levering van de koelkast en het koffieapparaat. Deze zijn enkele weken later alsnog netjes geleverd en ingebouwd door een van de mannen het inbouw team. Deze heeft gelijk nog even de puntjes op de i gezet wat betreft afstelling van de apparatuur (uitlijnen).

  Het eindresultaat is wat ons betreft super en staan wij dagelijks met een hele grote smile op ons gezicht in de keuken.

  Goedkoopste keukens Duitsland

 9. Fam.Bayens Beantwoorden

  Wij raden Kuchen Design Kleve aan omdat:
  Wij hartelijk ontvangen werden
  Er met ons meegedacht werd,
  Het geen probleem was, dat de keuken nog iets uitgebreid moest worden
  Aan alle afspraken gehouden werd
  De keuken werd geplaatst door een man, die vakwerk afleverde, en
  hoorbaar plezier in zijn werk had.
  Kortom: wij zijn dik tevreden!

 10. Miranda en Josef Beantwoorden

  Precies zoals gehoopt! Astrid en Marco hebben ons een warm welkom geheten, namen de tijd en met geduld zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Service is goed en de keuken is door kundige mensen geplaatst. Aanrader!

 11. J.Finsy Beantwoorden

  Kuchen design kleve heeft bij ons in december 2020 de keuken geplaatst waar we zeer blij mee zijn.
  Tijdens onze afspraak om te bespreken wat onze wensen waren en ons budget zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
  Koffie,thee en wat lekkers stond klaar en we voelden ons zeer op ons gemak.
  Aan al onze wensen is voldaan en zelfs nog meer.
  Al met al bevelen wij deze zaak aan voor uw nieuwe keuken en of apparatuur.

 12. Denise Beantwoorden

  We zijn enorm gastvrij ontvangen door Marco en Astrid. Marco neemt ruimschoots de tijd voor je. Hij luistert goed naar je wensen en komt zelf met goede en praktische ideeën.

  De keuken is vakkundig geplaatst en de nazorg is super!

  Hartstikke bedankt. Wij genieten volop van onze keuken.

 13. Roy en Miek Beantwoorden

  Twee woorden, zeer tevreden! Fijn geholpen van begin tot het eind, gewoon in Nederlandse taal. Mooie materialen van goede kwaliteit. Een aanrader om hier een keuken te bestellen.

 14. Charlie en Boran Beantwoorden

  Keuken staat in 1 dag gemonteerd en aangesloten. Zeer gedreven en vakkundige monteurs.
  Gaven bij oplevering nog wat “tips and tricks”en uitleg.
  Wij gaan er van genieten.

  Charlie en Boran.

 15. Happy Kitchen Beantwoorden

  Geweldige service! Alles perfect gemonteerd en naar onze wensen! Marco en Astrid geweldige gastheer en gastvrouw,chapeau! Zeker aan te raden als U op zoek bent naar Uw droomkeuken

 16. Deckers Beantwoorden

  Even een pluim voor de after sales service. Wij hebben ruim anderhalf jaar geleden hier een keuken gekocht. Naar onze volle tevredenheid. Nu ontstond er afgelopen week een klein probleem maar Kuchen Kleve heeft dat zonder gedoe, binnen een week, keurig en snel opgelost hoewel daar toch nog wel enige tijd voor nodig was. Chapeau.

 17. Jeroen Schippers Beantwoorden

  We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. Vorige maand geïnstalleerd en we genieten er nog elke dag van. Vrienden van ons hadden ook bij Kuchen Design Kleve gekocht en waren ook heel tevreden. Goede heldere uitleg van de mogelijkheden en zeker niet te duur in vergelijking met offertes die we bij Nederlandse keukenzaken kregen. Kortom: een echte aanrader en het koken is nu nog leuker!

 18. Pieter Roelofs Beantwoorden

  Zeer blij verrast met deze zaak. We waren niet van plan om in Duitsland te kopen, maar via via hoorden we van deze winkel. In Nederland al diverse offertes aangevraagd, maar vonden we wel heel porijzig BIj Keuken Design in Kleef precies gevonden wat we zochten en echt veel voordeliger dan in Nederlnd. Misschien moet je het treffen maar probeer het gewoon eens. Voor ons ook de eerste keer. Installatie geen probleem en iedereen spreekt gewoon Nederlands hoor. Echt Marco en Astrid:dank jullie wel voor deze fijne keuken!

 19. Nicole de Groot Beantwoorden

  Fantastisch! Blij met onze nieuwe keuken. Perfect ingedeeld met heel veel ruimte. Alles naar onze wensen en door het fijne advies een geweldige indeling! Met 1 dag keurig geplaatst door echte vakmensen. Met veel plezier sta ik inmiddels achter mijn pannen! Het genieten is begonnen!

  Zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen in hun mooie showroom waar je hartelijk ontvangen wordt met een heerlijk kopje koffie.

  Marco en Astrid bedankt voor het goede advies en service!

  Groetjes Ron en Nicole de Groot

 20. René Eigenhuijsen Beantwoorden

  Wat een fijne zaak!! Al bij binnenkomst proef je de gemoedelijke en gastvrije sfeer. Fijn en hartelijk ontvangst. Mooie showroom met verschillende opstellingen. Goed en vakkundig advies. Er wordt volop meegedacht om samen tot een ontwerp te komen. Prijs/kwaliteit is top! Ook de keukenmontage is in 1 dag perfect gedaan door zeer vakkundig bedrijf. Alles klopt, geen gedoe achteraf.
  Je merkt aan alles dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. We hebben nu een prachtkeuken die aan alle eisen/wensen voldoet.
  Marco en Astrid bedankt voor de service en jullie geduld!!

  Gr René & Lisa-Lynn

 21. geert Beantwoorden

  Van af de eerste binnenkomst hartelijk ontvangst met goede uitleg over de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden in de showroom. Daarna uitwerken van de wensen en een eerste schetsontwerp met prijs indicatie. Tweede gesprek over definitief ontwerp en offerte met ruime de tijd om details door te spreken en gedurende het gesprek ontwerp aan te passen. Goede afspraken ook m.b.t. planning en levering.
  Keuken installatie in en dag door vak mensen die van aanpakken weten.
  We hebben een mooie nieuwe keuken met veel kook plezier mede dankzij het goede advies van professionals.

 22. MvG Beantwoorden

  Uitstekende keukenzaak met een zeer deskundige gastvrouw en gastheer. Bij toeval bij deze zaak terecht gekomen en direct bij het eerste gesprek was er een klik. Er wordt goed meegedacht en ze willen echt het beste voor de klant. Er kan tot 12 weken voor de installatie datum nog gewijzigd worden en ook dat voelt goed. Echt een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een kwalitatief goede keuken voor een goede prijs.

 23. Martin en Diana Beantwoorden

  Wij hadden al heel wat keukens gezien toen we bij toeval bij Küchen Design Kleve binnenliepen.

  We wisten precies hoe de keuken eruit moest komen te zien. Alleen was nog de grote vraag of dit mogelijk was.
  Met meedenken van en inbrengen van ideeën van de verkoper hebben wij nu de keuken welke wij voor ogen hadden. 6 weken voor de geplande montagedatum bedachten wij ineens dat we nog een extra keukentje in onze toekomstige eetkamer wilde hebben.
  Helemaal naar onze smaak en wens en zelfs gelijktijdig met de andere keuken geplaatst.
  Wij zijn erg tevreden over de creativiteit, gastvrijheid, communicatie en de montage van de keukens.
  De monteurs werken heel secuur en rustig. Voor ons een TOPzaak en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare keukenzaak.

 24. Vincent Verwoerd Beantwoorden

  Creatief, vakkundig, geduldig en met een resultaat wat staat, zonder restpunten, in één keer goed. Levering en montage precies volgens afspraak door vriendelijk en kundig montage personeel!
  Echt wij zijn zeer tevreden over Küchen Design Kleve en niet in de laatste plaats over de gastvrouw en gastheer!
  Aanrader zo net over de grens.

 25. Ad Bericht auteurBeantwoorden

  Wij hebben de keuken bij deze winkel gekocht en zijn tot op heden tevreden over het advies, de levering en plaatsing; alles volgens afspraak. Prettig en vakkundig (Nederlands) personeel.

 26. Teunissen Beantwoorden

  We zijn zeer tevreden .een fijne rustige niet op dringend personeel in de showroom. Die alle tijd voor je nemen om tot een mooie keuken uit te komen.
  En het plaatsen is ook zeer goed gedaan , het is prima in één dag helemaal afgewerkt.

 27. Ad Versteegen Beantwoorden

  Prima advies, goede service, betrouwbare partner, goede kwaliteit, prima montage en gastvrije ontvangst.

 28. Koelewijn Beantwoorden

  Onze nieuwe keuken hebben wij gekocht bij Küchen Design Kleve, een kleine keukenshowroom net over de grens in Duitsland. Wij zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van onze complexe keuken en de daarbij behorende service. En ook als er iets anders loopt dan verwacht, is de service goed en wordt er naar je geluisterd en wordt het netjes afgehandeld. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen ziet er goed uit.

 29. MM Beantwoorden

  We zijn zeer tevreden over de service en de adviezen die we gekregen hebben.
  Het plaatsen is prima verlopen. 2 dagen van tevoren zijn we gebeld hoe laat ze zouden komen.
  De keuken is prachtig geworden; keurig afgewerkt en geen enkel minpuntje. We hadden wat problemen met de Cooker; gelijk de volgende dag belde het bedrijf voor ’n afspraak.
  We kunnen iedereen adviseren naar Kuchen design te gaan. J en M Nijmegen.

 30. van den Dobbelsteen Beantwoorden

  Nadat wij een keuken helemaal naar onze zin hadden gevonden, werd daar een mooie prijs aan gehangen en kregen wij alles duidelijk via de mail bevestigd. Ook werden wij tijdig op de hoogte gebracht wanneer de keuken geleverd werd. Toen er een onderdeel niet paste en daar de levertijd wat langer van was werd het op een andere manier heel netjes opgelost totdat het juiste onderdeel geleverd kon worden.
  En toen er na 2 maanden een onderdeel van de combi-oven kapot ging wat volgens de leverancier niet onder de garantie viel heeft Kuchen Design Kleve dat voor ons opgelost en gezorgd dat het alsnog gratis werd vervangen.
  Wij zijn heel netjes geholpen, hebben tijdens het kiezen van de keuken goede en waardevolle adviezen gekregen en gaan zeker weer naar Kuchen Design Kleve als we weer aan een nieuwe keuken toe zijn.

 31. ES Beantwoorden

  Recentelijk een hele mooie keuken gekocht. Hartstikke blij met het geduld, de flexibiliteit en de goede service. Absoluut blij met de persoonlijke aanpak. We waren op zoek naar een speciale keuken voor onze nieuwbouwwoning. Door de vorm van de ruimte en de aanwezige ramen was het wat puzzelen. In de eerste instantie een prachtig ontwerp gemaakt door Marco en dit afgerond.
  Later hadden we toch wat extra wensen, hier is heel zorgvuldig en geduldig mee omgegaan. Het uiteindelijke ontwerp is helemaal naar wens, echt super! Marco neemt echt de moeite om je wensen in het ontwerp toe te voegen.
  Voordat we hier terecht kwamen hadden we in NL twee keukenzaken bezocht. Bij Kuchen Design Kleve is de benadering 180 graden anders. Een hele andere aanpak dan in Nederland.
  Zeker een aanrader om hier eens langs te gaan.

 32. Ben en Nicola Beantwoorden

  Als tip hadden wij van kennissen te horen gekregen om eens te gaan kijken bij Kuchen Design in Kleve. Wij zijn op dit moment bezig om ons droomhuis te laten bouwen en waren al bij verschillende keukenzaken langs gegaan. Dat we ruim twee uur in de auto moesten zitten ( uiteindelijk ruim drie uur over gedaan 😉 ) vonden we niet erg, gelijk een mooi excuus om er en weekendje uit van te maken 🙂

  Wat gelijk opviel toen we binnen kwamen was de hartelijke begroeting van Astrid die je laat voelen alsof je thuis bij familie op bezoek bent. In gesprek met Marco was het enorm verfrissend dat er niet met ons mee werd gepraat maar dat er echt werd gekeken naar wat het beste in ons huis zou passen en waarbij het optimale wooncomfort werd gerealiseerd. Hierbij werd er goed rekening gehouden met onze woonwensen en kwam uiteindelijk onze droomkeuken op papier te staan!

  Wij kunnen niet anders zeggen dan dat een ieder langs moet gaan in Kleve om je droomkeuken uit te kiezen. Warm bad, kennis van zaken, geen standaard verkoopgesprek maar een wederzijdse interactie waarbij je met een goed gevoel de deur uit loopt omdat je de keuken van je dromen hebt uitgezocht.

  Bedankt Marco, Astrid en Rob

 33. Ellen en Daniel Beantwoorden

  Wij zijn in Nederland naar diverse keukenzaken geweest om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Bij 1 zaak hebben we heel kort een prijs opgevraagd maar zijn er verder niet serieus op ingegaan. Vrij snel zijn we al richting Duitsland gegaan om daar onze keuken te bestellen. Het eerste gesprek dat we hadden met Paul ervaarden wij als zeer prettig. Er werd volop de tijd genomen voor ons en alle mogelijkheden werden uitvoerig besproken met een lekker kopje koffie en Duits gebak.

  Nadat onze droomkeuken was ingetekend hadden we een vervolg afspraak ingepland om de prijzen en bijzonderheden te bespreken. Ook hier kwamen de bekende keukenverkooptrucjes wel naar boven zodra het bevestigd moet worden. Zelf voelde ik me daarbij op dat moment niet mee op mijn gemak. Achteraf moet ik wel bekennen dat ze er niets van gelogen hebben en dat we écht de juiste prijs voor de perfecte keuken hebben ontvangen zonder dat we achteraf nog met negatieve dingen zitten!

  Daar wij met een verbouwing zaten hadden we een redelijk strak tijdschema waar niet veel van afgeweken kon worden. Ze hielden hier goed rekening mee en zorgden ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd werd. De keuken staat inmiddels en past perfect in ons interieur. Het is écht de keuken die vooraf beloofd werd en alles klopt eraan. Wij hebben inmiddels al 4 mensen geadviseerd om ook naar Kleve te gaan en 1 heeft al een keuken gekocht en 1 is al serieus op gesprek. 1 filter in onze afzuigkap was niet naar wens van de winkel en zat een beetje scheef, dit zagen wij zelf niet eens! 3 dagen later kwam er een nieuwe filter binnen en hadden zij direct weer alles geregeld – service zoals het hoort! Wat ons betreft is Küchen Design Kleve heel erg aan te raden!!

  Wij hebben in ieder geval onze droomkeuken en zijn er ook van overtuigd dat we geen euro teveel betaald hebben en er perfecte service voor ontvangen hebben!!

  • Ayad

   hallo, mag ik vragen wat de prijs verschil in vergelijking met Nederland? liever in %. is het moeite waard om paar keer heen en weer te rijden?
   Alvast bedankt
   Ayad

 34. Adrie en Jeanet Assenbroek Beantwoorden

  We willen graag nog even laten weten dat wij heel tevreden zijn over de gang van zaken rondom onze nieuwe keuken. Zowel de bezoeken in Kleve alsmede het plaatsen van de keuken door Toine hebben wij erg prettig gevonden. En ook de snelheid waarmee de zaken op de eerste dag van plaatsing zijn opgelost, waarderen wij zeer. Iedereen die onze keuken ziet vindt het erg mooi.

  Wij zullen uw bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij familie en vrienden.

 35. Rutger en Wanda Beantwoorden

  Waanzinnig blij met onze nieuwe keuken. Mooie kwaliteit en goede service. Met name de persoonlijke benadering en het meedenken sprak ons aan. We hadden in ons hoofd wat we wilden, maar Kuchen Design kwam met verrassende ideeen die nog beter bleken te passen bij de ruimte.

 36. Evert Beantwoorden

  Wij zijn op een zeer prettige manier ontvangen in de zaak in Kleef. Geweldig geholpen door Paul en Marco, die zeer goed meedachten en ons onnodige uitgaven hebben bespaard!

  De keuken is inmiddels geplaatst door twee vakmannen, de broers Molenaar. Het is echt prachtig geworden!

  Er moet nog materiaal nabesteld worden, dit wisten wij van te voren, maar we gaan er vanuit dat dit ook keurig gedaan gaat worden!

  Een echte aanrader deze zaak!!!

 37. Fa. Arts Beantwoorden

  Naar diverse grote keuken bedrijven in nl bezocht te hebben, en elke keer met ergernis naar buiten zijn gegaan zijn we op aanraden van vrienden naar Duitsland gegaan naar Kuchen Design KLeve.

  Omdat wij een eerste huis hebben gekocht, en nog erg zoekende waren naar onze wensen in de keuken, hebben wij in het eerste gesprek rustig met de eigenaar (Marco) rond de tafel gezeten. Tijdens het gesprek zijn onze wensen besproken en de mogelijkheden voor onze ruimte. Naar het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij Kuchen Design Kleve, mede door het goede advies en de vrijblijvende informatie die wij hebben mogen ontvangen, en zeker niet te vergeten de gastvrijheid van Marco en Astrid.

  Vervolgens hebben wij een tweede gesprek ingepland, naar aanleiding van het eerste gesprek heeft Marco het e.e.a. op papier gezet en samen een ontwerp gemaakt. Naar aanleiding van het tweede gesprek zijn wij naar huis gegaan met een ontwerp, geheel naar onze wensen. Tussen tijds was er een kleine verandering in het huis, wat wel een impact had op het keuken ontwerp, naar diverse telefoontjes heeft Marco hier een goede oplossing voor gevonden.

  Inmiddels hebben wij de keuken besteld, en wachten af dat hij geplaatst gaat worden, echter gezien het gehele voor traject hebben wij de volste vertrouwen dat dit helemaal goed gaat komen.

  Wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop, en raden Kuchen Design KLeve zeker aan.

  Marco en Astrid nogmaals bedankt voor het goede advies en de gastvrijheid!

  Groet Fam. Arts

 38. Paul Beantwoorden

  We zochten een aparte keuken waar we helemaal onze eigen draai aan konden geven. In NL lukte dat niet of tegen een veel te hoge prijs. Bij marco & zijn team, zijn wel goed geslaagd. Goed advies, volgens planning & erg deskundig geplaatst. Aanrader!

 39. Jan en Elly van ´t Hof Beantwoorden

  In maart van dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na diverse bedrijven bezocht te hebben kwamen wij terecht bij Küchen Design Kleve. Wat een verademing. Alleen de ontvangst al. Marco en zijn vrouw deden, hoewel we geen afspraak hadden gemaakt, alle moeite om het ons aan niets te laten ontbreken.
  Er werd ruim de tijd voor ons genomen. Er werden geen overhaaste beslissingen geforceerd. In alle rust werd ons ontwerp besproken en vakkundig aangevuld of gewijzigd.Geen mes op de keel om te tekenen, maar alle tijd om over het ontwerp na te denken. We kregen computertekeningen en uitgebreide informatie mee naar huis om te zien hoe de keuken zou worden.
  Bij ons tweede bezoek werden we op dezelfde wijze benaderd. Prettig en hartverwarmend.
  Ook toen wij eenmaal besloten hadden om een keuken te kopen is het contact met dit bedrijf goed verlopen.
  In september is de keuken geplaatst. Een juweel, zeker niet in de laatste plaats door het vakkundig werk dat Harrie, de installateur, geleverd heeft. Deze man heeft een liefde en toewijding voor zijn werk en leverde een knappe prestatie.
  Over de aftersales kan ik kort zijn: er zijn nog wat kleine dingen die veranderd moeten worden maar ook hiermee wordt door Marco en zijn team zorgvuldig omgegaan.
  Kortom: op alle gebieden, dus zowel ontwerp, levering, betalingsvoorwaarden en aftersales een uiterst betrouwbare zaak.
  Ik kan Küchen Design Kleve ieder van harte aanbevelen.

 40. Pim Beantwoorden

  Pim

  Na wat ervaringen in Nederland met de nodige verkoopdruk bij de grotere zaken in Noord-Brabant een reisje gewaagd richting Kleve, welnu geen seconde spijt zowel qua prijs (20%-30% goedkoper) als verkoop gewoon super. Service nadien gewoon goed en keurig net personeel die weet waar ze het over hebben.
  conclusie is dat de kwaliteit top is, de afspraken worden nagekomen, en het contact is prima bij kuchen design kleve kun je met een gerust hart een keuken kopen.
  Dank je voor onze geweldige keuken.

 41. Guido en Elke Beantwoorden

  Wat een leuk en fijn gesprek in een prachtige showroom! Het voelde meteen prettig en vertrouwd aan bij Kuchen Design Kleve. We zijn dan ook goed geholpen door Marco en zijn vrouw. Een top team die de tijd voor je neemt.

  We hadden eigenlijk al voor ogen wat voor stijl keuken we wilden. Marco heeft ons vooral technisch kunnen adviseren. Hij was tot het einde van het gesprek erg betrokken en kwam met goede oplossingen.

  We kijken uit naar onze droomkeuken!

  Guido & Elke

 42. erik Beantwoorden

  Ik wist redelijk goed wat ik wilde ook vanwege de beperkte mogelijkheden. Ik kon in mijn keuken uitsluitend onderkasten kwijt dus was het een kwestie van simpel gezegd fronten uitzoeken en een blad. Maar in de details wist küchendesign Kleve (Marco) me toch te verrassen. Hij gaf waardevol advies en met de aantrekkelijke prijs voor de kwaliteit die werd geleverd, was ik er supersnel uit. Omdat de opstelling met allerlei gecompliceerde hoeken een uitdaging voor de installateur zou zijn, heeft hij zijn beste mensen erop gezet en het resultaat is perfect. En allemaal op redelijk korte termijn.

 43. Bart en Roos Beantwoorden

  We hebben een tijd geleden een oude Bruynzeel (Piet Zwart) keuken gekocht uit 1949. Bij Kuchen Design Kleve hebben ze ons heel goed geadviseerd voor de apparatuur en het werkblad. Beide daar gekocht en laten monteren. Goed advies, snelle service en erg gastvrij welkom. We zijn heel erg blij met het eindresultaat.

 44. Hans & Edith Beantwoorden

  Na heel veel keukenzaken te hebben bezocht. Een afspraak gemaakt bij Küchen Design Kleve. We zijn daar erg vriendelijk ontvangen. Er werd bij binnenkomst duidelijk gevraagd wat voor keuken we zochten en dat zij goede kwaliteit verkopen en dat je voor vergelijking in prijs wel dezelfde producten moet vergelijken.
  We hadden een goed ontwerp. Er werd goed meegedachten en we kregen goede tips. Tevens gaven ze duidelijk hun mening, zodat we goed over onze beslissing na kon denken. Erg fijn dat ze de hele dag de tijd hadden en we alles in 1 keer konden bespreken. Aan het einde van de dag getekend voor een keuken, oomdat we er een goed gevoel bij hadden en ze ons een scherpe prijs aanboden. 2 dagen later weer gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Alle vragen zijn keurig beantwoord en bij wat veranderingen van apparatuur hebben zij een scherpe aanbieding gedaan. We hopen dat we straks een mooie keuken hebben staan.
  Wordt vervolgd.

 45. Schmidt Beantwoorden

  Net als velen voor ons al vermeld hebben zijn ook wij tevreden klamten. Goede service, plezierige bejegening en een mooie nieuwe keuken in ons huis.

  Ronald en Monique

 46. Henny Beantwoorden

  Na diverse gigantische keukenshowrooms bezocht te hebben, was het binnenkomen bij Küchen Design Kleve een verademing. Dan de persoonlijke aandacht van Marco er nog bij en wij hadden er meteen een goed gevoel bij. Nog diezelfde middag geslaagd. Op advies van Marco een paar dagen later teruggegaan met een kleurstaal van de nieuwe vloer en maar goed ook, want de kleuren pasten echt niet bij elkaar. De keuken is inmiddels geplaatst. Er werd secuur en netjes gewerkt. Wij tevreden en gelukkig met onze keus.

 47. Jasper en Marianne Beantwoorden

  Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Keuken Design Kleve! Marco heeft ons vanaf het begin goed geholpen met het ontwerpen van onze keuken. Daar voor heeft hij veel tijd en geduld gestoken in het hele proces.
  Vanuit Groningen zijn wij twee keer naar Kleve gereden, maar dat was zeker de moeite waard!
  Ook de montage verliep zoals gepland. De kleine puntjes die verbeterd woesten worden, zijn binnen een korte tijd opgelost.

 48. Suzanne Beantwoorden

  Hallo Marco,

  Onze keuken is van de week geplaatst en is echt prachtig geworden. Jouw idee om een hoekbank te plaatsen en in het materiaal van de kastenwand het tafelblad te doen is echt helemaal wat we verwacht hebben(vrienden kwamen gisteren eten en we hebben de hele avond in de keuken doorgebracht)
  Nogmaals dank voor al je zorgen en goede ideeën!!

  Groetjes,

  Suzanne en Peter

 49. Britt Jansen Beantwoorden

  Slechte ervaring met Design Keuchen Kleve. Niet vooraf betalen, want als ze het geld binnen hebben is het klaar met de service. Op advies van design kuchen Kleve de woonkamer en keuken helemaal klaar laten maken voordat de keuken gemonteerd werd. Om vervolgens al het puin in onze woonkamer aan te treffen en beschadigde muren (verf en stucwerk beschadigd) Vervolgens contact gehad met design kuchen Kleve waar ze mijn zwager de schuld gaven en logen dat hij had gezegd dat het puin kon blijven liggen. Daarna hebben ze ook nog het lef om je onbeschoft te noemen als je hier ontzet op reageert. Ik zou niemand aanraden bij design Keuchen Kleve een keuken te kopen.

  • Team Küchen Design Kleve

   Wij zijn werkelijk geschrokken van deze mail. Die muur is gewoon niet door ons beschadigd, maar goed dit is dus de kracht van internet. Onderstaande e-mail hebben wij verstuurd vóórdat deze recensie is geplaatst. Wij hopen dat hiermee het werkelijke verhaal duidelijk wordt.

   ———————————————————-
   Beste mevrouw Jansen,

   Het spijt ons zeer uw reactie te moeten lezen.
   Wij hebben een prachtige keuken voor u ontworpen, en deze is keurig geplaatst.
   In een telefonisch onderhoud met uw partner geeft hij aan dat u zeer tevreden bent over het eindresultaat.
   Ik heb zelf foto’s gezien, het is een prachtige keuken geworden.
   Helaas was een wandpaneel in de verkeerde afmeting geleverd maar dat is nu naar alle tevredenheid opgelost.

   Na montage van de keuken heeft u aangegeven dat er een muur beschadigd is. U legt de verantwoordelijkheid daarvoor bij ons neer.
   Tijdens de montage van uw keuken was de gehele dag uw zwager(broer van uw man/vriend) op de locatie aanwezig, deze heeft nadrukkelijk aangegeven uiterst tevreden te zijn over de werkwijze en de geleverde kwaliteit.
   Echter tijdens deze dag zijn er ook meerdere mensen werkzaam geweest in het huis die de eventuele schade hebben aangebracht. Verder is het keukenafval door ons midden in de ruimte achtergelaten zonder enige muur geraakt te hebben. Wat er na het afscheid eventueel gebeurd is moet u niet onze mensen in de schoenen schuiven.

   In het telefoongesprek dat u later met Noud heeft gehad over deze schade heeft hij u dat ook nogmaals verteld dat u dan de hoorn erop gooit vindt ik zeer onbeschoft !
   In een daarop gestuurde e-mail hebben wij u geschreven geen enkele aansprakelijkheid te aanvaarden voor genoemde schade, hier blijven wij bij.
   Wij hebben alles meer dan netjes afgehandeld en dan nog schrijft u niet voor positieve mond op mond reclame te zorgen.
   Dit is niet eerlijk! Maar wij gaan geen kosten vergoeden van schade die door een ander is veroorzaakt De stappen die u aangeeft te gaan nemen hebben wij niet verdient

   Ondanks bovenstaande wensen wij u fijne feestdagen en veel wijsheid.
   Met vriendelijke groet,
   Team Küchen Design Kleve

 50. Fam. Merx Beantwoorden

  Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij in Kleef bij Küchen design hebben gekocht. Het ontwerp is geheel in overleg naar onze wensen, tot stand gekomen.De keuken werd in 3 dagen geplaatst en zag er direct al prachtig uit en wekte bij iedereen die haar zag bewondering! De keuken is nu 2 weken “operationeel” en alles werkt perfect.
  wij kunnen iedereen deze zaak aanbevelen.

 51. Monique Beantwoorden

  4 maanden geleden hadden wij een afspraak bij Küchen Design in Kleve. We werden erg vriendelijk ontvangen. Aan tafel hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en daar is de adviseur mee aan de slag gegaan. We zijn uiteindelijk tot een mooie keuken gekomen die geheel naar onze wens is. De keuken in inmiddels geplaats, geheel naar tevredenheid!! Küchen Design Kleve bedankt voor de goede adviezen en voor de mooie keuken!

 52. Villia de Koningh Beantwoorden

  My experience of Küchen Design Kleve was brilliant. Their advice was excellent, and even though my budget was small all my needs were met. I am more than happy with my Kitchen and the quality of the product is better than I expected for my budget. The kitchen arrived on time with nothing missing. The way Küchen Design Kleve deals with issues is also extremely professional, sorting the issue without and problem, swiftly and efficiently.
  If you desire an honest, drama free Kitchen buying experience this is the address for you.

 53. A van Casteren Beantwoorden

  In Januari zijn we bij Küchen Design Kleve informatie gaan vragen over een keuken. We werden daar goed geholpen. ze wilde onze wensen horen en daar uit is er een mooie keuken uit gekomen.
  de opvreten en tekening werd door gemaild zodat we thuis er nog rustig over naar konden denken. Thuis nog wat aangepast en door gemaild. In April was het dan zover, en ja hoor wat een plaatje het is nu December en we zijn nog steeds trots op onze keuken, geniet er elke dag van.

  Overigens is niet alleen het advies en ontwerp helemaal top, maar ze hebben ook nog een eigen montagedienst die de plaatsing perfect verzorgd.

  Agnes

 54. Inge Beantwoorden

  Jaren geleden hebben we een geweldig advies gehad van dhr Schoonenberg, dusdanig dat wij zijn visitekaartje altijd hebben bewaard.
  Nu we recentelijk een nieuw appartement hebben gekocht hebben we zijn naam gegoogled en kwamen we uit bij Kuchen Design Kleve.
  Ook nu weer, goede advisering en samen hebben we een prachtige keuken ontworpen.
  Zeer ontspannen sfeer en oog voor detail, planning en advisering (voor de rest van de woonkamer), qua kleur en mogelijke indeling.
  Kortom, hoort zegt het voort, het juiste adres voor een prachtige nieuwe keuken.

  Groetjes Inge

 55. Henk de Leeuw Beantwoorden

  Slechte ervaring, keukenkastjes scheef en niet zoals besteld, weigeren ze te herstellen.
  Kwamen na de offerte getekend te hebben nog met extra kosten, ik ga hier nooit meer heen!

  • Küchen Design Kleve

   Geachte heer de Leeuw,

   Met verbazing lezen wij uw reactie op deze side, u bent in de veronderstelling dat wij u de keuken geleverd hebben maar wij kennen u niet als onze klant. Wij willen u dan ook vragen deze ervaring te verwijderen en uit te zoeken welke firma u de keuken wel heeft geleverd!
   Alvast dank voor uw medewerking.

   Met vriendelijke groet,

   Küchen Design Kleve

 56. Marijke Kamsteeg Beantwoorden

  In het voorjaar 2015 een keuken gekocht bij Kuchen Design Kleve. De werkzaamheden (plaatsen muurtje, leggen vloertegels en wat stucwerk) hebben we ook via hen laten doen. Keuken is geplaatst in juli 2015. Enkele dingen zoals eens stukje achterwand onder de afzuigkap (achterwand in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad) en een werkend klein apothekerskastje ontbraken nog. De ovens werden enkele maanden later geleverd. Ook bleek het aanrechtblad minder diep dan we hadden afgesproken. Op hun advies hadden we gekozen voor een aanrechtblad van 70cm diep. Een deel bleek 65cm diep te zijn en een deel 60cm diep. Offerte er nog eens bijgepakt, hierop stond WB70 (door ons geïnterpreteerd als werkbladdiepte van 70cm, maar blijkt de code voor 65cm diep met facetafwerking). Na hierover gebeld te hebben kreeg ik te horen dat het toch 60cm is geworden omdat wij de keuken niet groter wilden hebben, wandje had anders 10cm naar achteren geplaatst moeten worden (is nooit over gesproken!). Indirect werd ik uitgemaakt voor leugenaar. Tevens hadden wij aangegeven boekenplanken te willen voor de kookboeken, de planken bleken echter maar 20cm diep. Zullen we dan wel besproken hebben bij een andere keukenzaak (dit is nooit elders besproken). Wel hebben ze toen een open regaal geleverd ter compensatie. Verder zat tussen de achterwand en de kastjes zat een tamelijk grote kier waardoor de onbewerkte muur erachter zichtbaar is. Kreeg te horen dat dit vaker gebeurd omdat plafond vaak niet recht is. Van te voren niet geadviseerd om deze muur op die hoogte af te werken. Had mijns inziens wel gemogen als ze hier zoveel ervaring mee hebben. Is niet meer te verbeteren.

  Er zat een beschadiging in een vloertegel in de inloopkast. Deze hebben we laten vervangen en bij het schoonmaken bleek dat nu de tegel ernaast was beschadigd bij het vervangen (net of er een nog draaiende slijpmachine op was gelegd). Deze beschadiging viel minder op dus hebben we maar laten zitten (risico van vervangen was dat er weer een tegel zou beschadigen, ook volgens de tegellegger). Toen wij het metalen plaatje van de deurpost wilden halen om het kozijn te schilderen bleek dat de schroeven waren dolgedraaid. Er was niet voorgeboord in het hardhout. De inkeping was ook niet netjes uitgebeiteld, maar gemaakt met een boormachine. Mijn man heeft nog een hoop werk gehad aan het uitboren van de doorgedraaide schroeven en het herstellen van het kozijn. Tevens de deurscharnier verplaatst om de deur recht te laten hangen. Enkele maanden later werd het stukje ontbrekende achterwand geleverd. Zeer lelijke naad onder de afzuigkap precies in het zicht. Als ik de verlichting niet aandeed viel het niet zo op, was het advies. Bovendien ontbrak er een hoekje van dit stukje achterwand. Volgens de monteur was er geen optie dit te verbeteren omdat bij het slijpen zo’n klein stukje achterwand altijd krom trekt. Ik heb in januari 2016 gemeld dat ik hierover niet tevreden was. Monteur zou het doorgeven aan de keukenzaak. Omdat ik niets hoorde keukenzaak gebeld. Zou worden doorgegeven aan de monteur. Weer niets gehoord, mail gestuurd. Geen reactie. Na meerdere mails gestuurd te hebben naar de heer M.K. van de keukenzaak waarop ik in juni 2016 eindelijk een reactie kreeg: valt binnen de tolerantie van het materiaal. Op mijn reactie op deze mail nooit antwoord gekregen. Uiteindelijk weer gebeld met een andere medewerker die regelde dat de bladleverancier 2wk geleden bij ons langskwam. Deze heeft de dit stukje wand opnieuw geplaatst, iets naar voren waardoor de naad toch veel netter lijkt.

  Al met al wel een mooie keuken na bijna anderhalf jaar, maar zeer belabberde service van het keukenbedrijf zelf. Monteur was wel altijd bereid te komen, deed erg zijn best, maar had het volgens mij erg druk waardoor alles naar mijn idee wat te snel werd afgewerkt. Overal zelf achteraan moeten bellen, anders hoorde je maanden niets.

 57. Vincent donkersloot Beantwoorden

  Dag verlof opgenomen om een nieuwe keuken aan te schaffen. Wisten redelijk nauwkeurig wat we wilde en hoe. Dit met verkoper Noud besproken, tekeningen overhandigd met alle maten. Makkelijker kun je het niet krijgen.
  Inmiddels is het 3 weken geleden. Email gestuurd waar blijft de offerte.
  Geen enkele reactie.
  Conclusie als zo ook de service is neem dan niet de moeite om hierna toe te rijden.

 58. G C Doornekamp Beantwoorden

  Via Kuechendesign Kleve hebben we nu een prachtige keuken. We moesten wel direct beslissen over de deal, wat we wel als een klein nadeel zagen en men moet ook eerst het volledige bedrag vooraf betalen. Dat is een voorwaarde die misschien -als advies -90 % moet zijn, want stel dat er iets niet goed gaat. Maar hoewel er een keukenkastdeur ontbrak en er kleine schade was door aanpassing van een aansluiting werd alles tot in perfectie opgelost. We vinden dat Kuechendesign wel heel zuinig mag zijn op hun keukenmonteur. Die man prijzen we recht de hemel in! Wat een service verleent hij!

 59. Maaike van de Leur Beantwoorden

  Een paar maanden geleden hebben wij Keuken design Kleve bezocht. Behalve koffie met gebak kregen we hier ook een écht goed advies. En, wat we heel fijn vonden: geen onzin-kortingen maar gewoon meteen een héle scherpe prijs. Nog een beetje afgerond en toen hadden we voor een lagere prijs een mooiere keuken gekocht. Vorige week is de keuken geplaatst, het is werkelijk een plaatje. Alles in 1 keer goed? Nee natuurlijk niet, de bestekbak ontbrak. Net een telefoontje gehad, is inmiddels binnen! Wij zijn echt heel erg tevreden.

 60. Jan en Petra van Gils Beantwoorden

  Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen, die tijdens het eerste bezoek worden geïnventariseerd door N. Na het eerste bezoek werd een nieuwe afspraak gemaakt om een week later terug te komen om het gemaakte ontwerp verder door te spreken. Ook dat verliep prettig en toch wilden we er graag nog een nachtje over slapen. Dat hebben we bij alle keukenzaken die we bezochten gedaan om niet overhaast te beslissen. Dit hebben wij bij alle van tevoren kenbaar gemaakt. Aan het eind van het gesprek nam de heer M. deel aan het gesprek en hij wilde ons over de streep trekken middels het geven van kortingen. Dit werd door ons als onprettig ervaren en hij reageerde daarop enigszins geïrriteerd. Desondanks hebben we een derde afspraak gemaakt voor de week er na met N. en nogmaals het ontwerp doorgesproken met enkele wijzigingen die wij nodig vonden. Het ontwerp was het beste wat werkruimte betreft ten opzichte van andere keukenzaken, en toch wilden we ook over dit nieuwe ontwerp even nadenken. We hadden eigenlijk al besloten om, als er geen wijzigingen meer in ons opkwamen, de volgende dag de keuken te bestellen. Deze keer was het N. die dat geduld niet had en ons liet weten dat we de keuken dan niet meer konden kopen en hij zich terugtrok. We zijn daarop vertrokken en werden de volgende dag gebeld door de heer M. Deze bood netjes zijn excuses aan en vroeg ons alsnog in gesprek met hun te gaan en nog een keer langs te komen. Voor ons was echter deze keer het boek gesloten. Jammer! Prijs/kwaliteitverhouding leken ons bij hen het beste op dat moment. Klantvriendelijkheid is voor ons echter ook heel belangrijk.

 61. Monique Beantwoorden

  Belofte maakt schuld!! Onze keuken is vorige week geleverd en gemonteerd en inderdaad alles naar wens verlopen.
  Nadat we al verschillende winkels in Nederland bezocht hadden en ook offertes hadden laten maken besloten we in Duitsland te gaan kijken.
  Echt voor de eerste keer werd ons gevraagd: wat zou u graag willen in uw keuken? Uiteindelijk 3-4 uur later was alles in kannen en kruiken en gingen tevreden naar huis maar wel met de boodschap zegt het voort.
  Hartelijk dank voor jullie ideeën en prachtige keuken.

  P.s. vrienden van Erik komen binnenkort ook naar kleve voor hun keuken.

 62. Rolph Brederode Beantwoorden

  Zeer onder de indruk door dit bedrijf.

  Wij hadden een afspraak bij Alma keukens in Kleve en kwamen daarna bij dit bedrijf terecht. Ik had al iets gelezen over dit bedrijf op internet. Alma keukens was het niet voor ons en daarna bij meda keukens rondgekeken voordat wij hier binnen kwamen. Of koken leuk is? Of wij ook aan gebruiksgemak hadden gedacht? Daarna heeft de ontwerper ons het licht laten zien! Een ontwerp waaraan niemand heeft gedacht of voorgesteld. Daarna zijn wij de stad ingegaan en heeft Mo het ontwerp uitgewerkt. Wij waren vanaf het begin onder de indruk en hebben na een lange dag keukens een mooie keuken gekocht, ontworpen door een keukenarchitect die ons heeft laten zien dat je met een ruimte veel meer kunt dan dat alle anderen hadden bedacht. En nu natuurlijk afwachten of zij het allemaal gaan waarmaken. Maar wij hebben wel verschillende referenties gehad die wij mogen bellen, ja zij geven ons niet de gegevens van klanten die niet tevreden zijn, maar ondanks dat zijn wij zeer tevreden en hebben alle vertrouwen.

  Fam. Brederode
  Amsterdam

 63. arla Beantwoorden

  Dag,
  Ik vond het ook wel mooie keukens hier. Maar ik miste wel wat sturing, wat nu echt bij mij zou passen enzo. Maar goed, daar moet ik misschien zelf heel goed over nadenken.
  Arla

 64. Ton Elias Beantwoorden

  Wij zijn helemaal niet enthousiast over de service in de showroom in Kleve!! Na het maken van een telefonische afspraak aangekomen in de showroom.
  Na een rondje en een inleidingsgesprek bleek dat de vertegenwoordiger in het geheel niet van plan was om een offerte te maken! Hij twijfelde blijkbaar aan onze financiële mogelijkheden!!Durfde geen enkele beslissing te nemen en moest 3 x zijn baas gaan consulteren! Uiteindelijk kwam het erop aan dat we maar een 2e afspraak moesten maken als we nog interesse hadden!

 65. Nadieh Beantwoorden

  Luxe mooie keukens bij kleve design gezien. Natuurlijk past hier ook een mooi duur plaatje bij. Of ik dit voor een keuken over heb, moet ik nog even bedenken. Maar de keukens waren toch wel erg mooi. Ook de verkopers deden goed hun best om mij voornamelijk de informeren over alle mogelijkheden die er bestaan in keukenwereld. Dit maakt het nog moeilijker, want het maak het erg aantrekkelijk om een keuken aan te schaffen. Misschien toch nog maar een keer langs om nog eens goed te onderhandelen over de prijs of toch elders kijken.

 66. Badu Beantwoorden

  Wij hebben sinds begin januari 2015 een keuken van Kuchen design Kleve onder de ‘bezielende’ leiding van dhr. S. Het was vrije keuze, maar het voelde uiteindelijk ontzettend gedwongen. We hadden direct moeten vertrekken toen hij ons onder druk zette, maar je voelt je geintimideerd en blijft zitten waar je zit. Achteraf hebben we enorm veel spijt. Een peperdure keuken waarvan er 2 kasten verkeerd zijn gemonteerd en van de 9 stuks inbouwapparatuur er 4 bij levering kapot waren. Ipv nieuw apparatuur werd de geleverde apparatuur hersteld.

  De apparaten staan los van de service. De keukenkastjes vertonen nu losse plekjes op de hoogglans afwerking. Het is genant… De keuken was een investering van zo’n 20 jaar en zoals het er naar uitziet, Waanzin!

  • Mw. Dogan

   Kuchen Design Kleve voldoet totaal niet aan de verwachtingen, noch aan de geschetste positieve verhalen hier. Dec 2014 een dure keuken met inbouwapparatuur van Atag laten plaatsen. Van de 6 apparaten, waren er 4 kapot. Na onze laatste poging voordat we een advocaat in de arm namen en dit ook aan Kuchen Design Kleve kenbaar maakten, werden we opgebeld dat onze klachten met een 100% tevredenheid opgelost gingen worden. Diverse mails hierover gehad waarna werd besloten dat ons verzoek (het terugnemen van de sinds aanschaf niet werkende stoomoven) niet gehonoreerd kon worden.

   Over naar een advocaat.
   De jurist van SRK kreeg te horen van Kuchen Design dat we een niet bestaande klant waren en ze derhalve onze keukenproblemen niet konden oplossen.
   Na flink wat gesteggel hierover, bleken we uiteindelijk toch wel een klant te zijn, maar konden ze ons uiteraard alsnog niet verder helpen.
   Na meer dan 6 maanden gedoe, kwamen we uiteindelijk overeen met ATAG waar de stoomoven van is, dat de koop ontbonden kon worden via de keukenleverancier. Fijn dat dit kon, maar van Kuchen Design kwam er wederom keer op keer geen reactie. Op 5 mei 2016 volgde het laatste verzoek van de jurist. Kuchen Design reageerde dat de mails als spam waren weggezet en ze daardoor geen weet hadden van de mailings. Daarvoor waren er al diverse mails geweest, dus dat de afzender ineens in de spammap komt, is toch vreemd te noemen.

   Om een lang verhaal iets korter te maken; uiteindelijk is op 13 juni 2016 de stoomoven retour genomen door Kuchen Design en nog eens 2 weken later werden de kosten van de stoomoven vergoed. (Om je een idee te geven over de lange adem die we hiervoor nodig hadden: dit proces is begonnen in februari 2015)

   Extreem vermoeiend en zeker niet een keukenleverancier die ik na onze horrorervaringen kan aanbevelen. Vind het erg verrassend dat andere mensen kennelijk betere ervaringen hebben.

 67. A Lenstra, Nijmegen Beantwoorden

  Deze winkel verkoopt vooral veel siematic keukens en is daarvoor zeker een goed adres in duitsland. Ons siematic plan is goed verlopen. Bij het terugkomen om de puntjes op de i te zetten was de showroom net in verbouwing helaas, (geluidshinder) maar wij hebben zeer voordelig een siematic op de kop getikt.

  met vriendelijke groet,

  A Lenstra

 68. Brenda Beantwoorden

  We zijn speciaal helemaal uit Nederland (totaal 3 uur rijden) naar Kleve gereden. Komen we aan in een showroom vol met klanten. Helaas voor ons dat de verkopers bezet waren en er die dag ook geen ruimte meer voor ons was.

 69. Ben en Maria op ’T Hoogh Beantwoorden

  Vandaag is onze nieuwe keuken geplaatst. Het was al een half jaar geleden dat we hem gekocht hadden dus we vonden het wel wat spannend hoe het er nu in het echt uit zou gaan zien… maar wat een plaatje!. Bedankt voor de goede service

 70. Carolien Oosterik Beantwoorden

  Gratis montage, extra korting op keukenkasten, 50% op apparatuur en een koffiemachine cadeau als je een keuken Koopt! Waar verdienen die keukenboeren geld als ze alles weggeven? Het riekt naar een sigaar uit eigen doos! In Kleve, Duitsland hebben wij een keuken gekocht. Zonder kortingen en cadeautjes maar gewoon direct een lage prijs.

 71. Noijens, Maarssen Beantwoorden

  Jullie hebben mij gevraagd om een recensie te schrijven over jullie bedrijf. Hier komt die dan! Bij binnenkomst dachten wij, wat een kleine showroom, maar jullie ontvangst, enthousiasme en deskundigheid maakte gelijk het verschil voor ons. Het was meer dan de moeite waard om naar Kleve te rijden. Veel succes in jullie nieuwe (en grotere) te openen showroom

 72. Michele Beantwoorden

  Ik ben erg blij dat jullie ons de Bora kookplaat hebben geadviseerd. Wat een genot om op deze manier te koken!

 73. Peter Faber Beantwoorden

  Op vrijdag 11 april jl. hadden we een afspraak ingepland. Vanwege een interne communicatiestoring, had de medewerker niets paraat. Volgende dag maar terugkomen om de wensen te bespreken. In 1e instantie leek de medewerker heel vriendelijk en behulpzaam. Na een paar uur gaf hij aan ´er met ons uit te zullen komen´ en liep naar het keukentje met zijn laptop voor overleg met zijn collega. Vond dit wat eigenaardig en reageerde er niet op. Na aan aantal minuten liet hij me op zn rekenmachientje zien voor welke prijs we de keuken konden afnemen. Het was een fors bedrag en ik wilde eerst afstemmen met mn echtgenote. De man werd onaangenaam. Hij verweet me dat ik geen keuken wilde. Het enige dat ik wenste, was enige bedenktijd om de opties nog eens te overwegen. Vervolgens kwam de eigenaar ons toelichten dat dit hun werkwijze was. Het enige wat ons werd getoond was een 3D keuken-overzicht op de laptop. Er is dus geen offerte of prijsopgave van de gebruikte materialen. Los van de gewenste inbouw app. heb je geen idee wat je koopt bijv. aan kasten, laden oid. Het aanbod is dus zog. all inclusive zonder enige opbouw of uiteenzetting. Ik vond vooral de toonzetting en houding van de verkoper zeer klantonvriendelijk en onfatsoenlijk in het 2e deel van het gesprek.

 74. Henk Hogers Beantwoorden

  Vanuit onze plaats is Kleve een klein stukje om voor de reguliere boodschappen naar Kuchen Design in Kleve. Na de telefonische afspraak zeer voorbereid ontvangen. In de showroom redelijk snel een keuken uitgekozen en wist ik gelijk welke keuken het beste aan mijn wensen zou voldoen. Mo heeft samen met mij een offerte gemaakt en was niet te beroerd om mij dingen af te raden. De prijs was goed. Wel hebben wij even nagedacht over het zetten van de handtekening. Mo heeft een paar aanpassingen gedaan en er zijn zeer duidelijke afspraken over het hele leveringsproces gemaakt.
  De keuken rond de indicatiedatum geleverd en en netjes geplaatst. Na een paar weken kwam ik erachter dat het sluitwerk van een kastje niet helemaal goed (meer was). Werd opnieuw afgesteld en naar volle tevredenheid opgelost.

 75. Anja Beantwoorden

  Ik snap de lovende woorden niet helemaal. Speciaal een dag uitgetrokken om naar kleve te rijden. Kort gesprek maar er niet heel diep op de keuken in werd gegaan. Er zou binnen een paar weken een tekening komen. Nu 2 maanden later nog steeds niks gezien. Jammer Mo, je loopt nu 2 keukens mis.

 76. C Dam, Arnhem Beantwoorden

  Goede adviezen gehad, prachtige siematic gekocht in kleve. De stap om in duitsland te kopen was best moeilijk, want welke risicos koop je erbij???
  na de oplevering en de montage is gebleken dat we geen betere keuze hadden kunnen maken bij deze winkel. Tot in de puntjes alles naar wens voltooid.Zeker een aanrader voor mensen die in de buurt van arnhem een keuken willen kopen.

 77. M Bleibtreu Beantwoorden

  Een duidelijk zeer kundige man met veel passie voor zijn vak. Showroom was inderdaad zoals vaker gelezen stuk kleiner dan verwacht, alles wat mogelijk was, was echter leverbaar. Onze Siematic keuken is na ampele overweging om deze in Duitsland te kopen, foutloos geleverd.

 78. Josiene Beantwoorden

  Met een bijzonder goed advies die wij hebben gekregen, kunnen wij zeggen dat wij goed geslaagd zijn. Een moderne keuken precies zoals wij het in gedachten hadden. In tegenstelling van andere keukenzaken is hier de druk van de verkopers niet aanwezig, daar hebben wij bij andere keukenzaken slechte ervaringen mee. De installatie verliep geheel vlekkeloos. Ondanks dat wij erachter kwamen dat de showroom vrij klein was, merkten wij al gauw dat wij er alles konden krijgen wat wij wilden. Samenwerking en nazorg is perfect verlopen. Dit is een bedrijf die de afspraken nakomt.

 79. pascal verhoek Beantwoorden

  prachtig Siematic keuken gekocht, eigenaar geeft goed advies, en komt na wat hij zegt, keuken is perfect geleverd!

 80. Natasha Bloksma Beantwoorden

  Küchen design Kleve doet nogal wat grote beloften op de website en ze maken die zeker dan waar! Van tevoren had ik dat niet gedacht, maar vanwege de mogelijkheid om de oude keuken bij hun in te ruilen voor extra voordeel heb ik ze toch bezocht.

  Al snel was duidelijk dat hier echte kenners werken met passie voor keukendesign en dat terwijl ze hartstikke goedkoop zijn vergeleken met de andere showrooms die ik tot dan had bezocht.

  Overigens is niet alleen het advies en ontwerp helemaal top, maar ze hebben ook nog een eigen montagedienst die de plaatsing perfect verzorgd.

  Ik kan echt geen minder punt bedenken, tot nu toe is alles super gegaan en ben ik ontzettend blij met de aankoop

 81. Fidel Beantwoorden

  Doordat ik al een tijdje bezig ben met de oriëntatie voor de nieuwe keuken was ik Küchen Design Kleve al eens tegengekomen, maar vanwege de verouderde website en weinige info verder op het internet heb ik ze destijds links laten liggen. Nu ik wat concreter wordt in mijn plannen heb ik ze toch nog een kans gegeven, de brochure was immers dik in orde. Ze hebben me tijdens mijn bezoek aangenaam verrast met hun klantgerichtheid en aanbod in keukens. Schrijf dus niet te snel een winkel af! Hoewel ik er nu nog niet volledig uit ben, maakt Kleve volop kans op een tweede bezoek.

 82. J. Van Helm Beantwoorden

  Dit is hoe een keuken gekocht hoort te worden! Zeer tevreden over keukens kleve. Na een zeer slechte ervaring met een grote onbeschofte keukenketen in Nederland EN een in Duitsland zijn we op terugreis uit Duitsland langs keukens kleve gegaan. Daar hebben we een compleet verfrissend ontwerp gekregen en een hele mooie siematic keuken gekocht. Nog wel een keer teruggekomen, maar de hele afhandeling is zeer goed bevallen. Het verbaast ons dat deze keukenwinkel nog niet zo bekend is.

 83. Marcel Schouten Beantwoorden

  Het dikke keukenboek van Küchen Kleve heeft mij overtuigd, dus ben ik afgelopen maand die kant op gereden en heb me bij hun laten voorlichten. Het was erg rustig in de winkel, daardoor hadden ze alle tijd voor een goed gesprek en dat is aan het uiteindelijke ontwerp te zien hoor. Als de nieuwe keuken straks staat weet ik zeker dat ik de hele buurt jaloers ga maken…

 84. Klaas van Nuenen Beantwoorden

  Hele goede ervaring bij Kuchen Design Kleve! Designkeuken gekocht voor een prijs waar ze in Nederland nog niet eens over na durven denken 🙂

  Advies: top
  Plaatsen: top
  Genieten: volop

 85. Hans Beantwoorden

  Super ervaring! Ik altijd iemand die niet zo goed weet wat hij wil, zo ook met de nieuwe keuken. Ik heb al een hele rits aan keukenzaken bezocht en via het internet talloze keukenboeken besteld, in eerste instantie heb ik Küchen Design Kleve links laten liggen vanwege de afstand. Hoewel de brochure mooi was, alsook zeer uitgebreid, wilde ik liever niet naar Duitsland rijden voor een keuken. Heel jammer, want de keukens in de brochure zijn bijzonder mooi. Omdat ik nog altijd geen keuken had gevonden ben ik toch maar naar Kleve getrokken en daar heb ik, tot mijn grote verrassing, nul komma nul spijt van gekregen. Hoewel de showroom enigszins aan de kleine kant is, is deze welgevuld met prachtige opstellingen. De adviseur liet mij op mijn gemak rondkijken en toen ik er klaar voor was stond hij paraat om al mijn vragen te beantwoorden. Dankzij zijn antwoorden en prettige manier van meedenken over mijn “problemen” ben ik er inmiddels zo goed als uit. Ik ga thuis nog even alles op een rijtje zetten en waarschijnlijk rijd ik volgende week weer naar Kleve om de koop te finaliseren.

 86. huisman Beantwoorden

  Zeer goede ervaring in Kleve! Ik ging in eerste instantie voor een luxe Italiaanse keuken, maar dat bleek toch niet binnen het budget te passen. De adviseur heeft daarop heel prettig meegedacht en we zijn uiteindelijk bij een Ballerina model uitgekomen die nog mooier is dan we van te voren hadden gedacht. We hebben de deal ook maar meteen afgerond en nu is het wachten tot de keuken geplaatst wordt, ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook zonder problemen zal verlopen. Bedankt mannen!

 87. Karin Beantwoorden

  Op aanraden van de buren zijn wij richting Duitsland gereden voor een dagje keukens uitzoeken en gezellig shoppen. Bij kuchen design kleve werden we hartelijk ontvangen kregen we alle ruimte om eerst rustig rond te kijken zonder opdringerige verkopers achter je aan. Ze waren gelukkig wel in de buurt om onze vragen te beantwoorden. Ons oog viel op een stijlvolle siematic en de verkoper heeft ons super geholpen om de keuken helemaal naar onze wens aan te passen. Ook financieel waren we er heel snel uit en hoewel ik wel een beetje bang was voor moeilijkheden bij het plaatsen ging zelfs dit zonder problemen. Mijn man en ik zijn helemaal tevreden en we kunnen iedereen kuchen design kleve aanraden! Het is een echte blikvanger in ons paleisje 🙂

 88. Marijn Wijnberk Beantwoorden

  Wat een verrassing, de heren van SieMatic Wijchen zijn Küchen Desig Kleve! Ik heb in 2004 een keuken gekocht bij deze heren en kwam, na aanleiding van een advertentie in de Gelderlander terecht in Kleve. De keuken heren van Kleve noemde ik ze spontaan. Gezellige, klein en inspirerende showroom. De heren zijn niets veranderd. Wij waren en zijn weer onder de indruk van hun creativiteit. Wij hebben voor onze nieuwe woning een maatwerk keuken gekocht bij de keuken heren van Kleve. Begin maart moet deze worden gemonteerd, alle vertrouwen als terugdenk aan onze ervaring in Wijchen. Veel succes heren!

  Marijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *