Lees en plaats ervaringen met Keiten Schmitz. Keiten Schmitz keukens is in Duitsland bekend als Küchenzentrum Keiten-Schmitz. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Keiten Schmitz? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. Uw reactie is in een minuut geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 


Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:keukenbrochures-aanvragen

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Keiten Schmitz keukens informatie.

Keiten Schmitz keukens is sinds 1970 een ervaren leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Keiten Schmitz keukens verkoopt veel verschillende merken keukens en apparatuur. In hun showroom, gelegen in Bocholt-Suderwick, hebben ze meer dan 70 verschillende keukens opgesteld in allerlei verschillende opstellingen en stijlen. Van landelijk tot aan design, er is voor ieder wat wils! Keiten Schmitz levert en installeert ook in Nederland.

Bezoek ook de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

 

11 gedachten over “Ervaring keukens Duitsland Keiten Schmitz

 1. Jos H. Beantwoorden

  We hebben nu 3 keer een mail gestuurd met een klacht, helaas wordt daar door Keiten Schmitz niet op gereageerd.
  Bij die mails zijn foto’s bijgevoegd waarop te zien is dat het lakwerk van de kast loslaat.

 2. Gerrit Beantwoorden

  Wij hadden daar een plint besteld en die zou eind januarie komen dus niet en februari gebeld en toen zeiden ze als die binnen zijn bellen we wel maar nog niets gehoord en toen na een andere keukenvloer en die was de helft goedkoper en met 14 dagen was het geregeld dus wij gaan nooooit meer na de keukenvloer in Bocholt !!! Wat een pruts bedrijf !!

 3. c.busman Beantwoorden

  Ben uiterst tevreden, prima service en vakkundige monteurs die ook nederlands spreken.
  Ik kan iedereen aanbeveel om hier uw keuken aan te schaffen want ook onze volgende keuken zullen we hier kopen.Correcte bediening van de eigenaars en mijn enige klacht (dubbele aansluitkosten door installatiebedrijf is keurig door hen opgelost.
  In 1 woord TOP en nee, ik werk hier niet.

 4. Rutger Beantwoorden

  Ik heb ruim 2 jaar geleden een keuken gekocht bij keiten schmitz.
  Mooie keuken, goede prijs, alleen de after sales is ronduit droevig.
  Een deel van de keuken raakte vrijwel direct beschadigd na de installatie, dit zou onder garantie vervangen worden, nu 2 jaar later en er zeker 15 keer achteraan bellen, en het moet nog gebeuren.

 5. Mo Beantwoorden

  Wij hebben 10 jaar geleden onze Alno keuken bij Keiten Schmitz gekocht. Bij de verkoop van ons huis, zag de keuken nog uit als nieuw.
  Toen al goed geholpen.
  Ondanks dat sommige keukens oudbollig uitzagen in de showroom. Was onze keuken dat allerminst. Mooie strakke moderne keuken met allemaal Siemens apparaten erin. Blij met hun tips en adviezen. Zoals bv. Welke kleur heeft u vloer? Die kleur? Oh, nee dan verkoop ik die kleur, die u gekozen hebt niet. Daar wordt u echt heel ongelukkig van.
  En gelijk had hij. We zijn zo blij dat we inderdaad naar hem geluisterd hadden!

  Wij gaan voor in ons nieuwe huis wederom naar Keiten Schmitz. Zeker weten!

 6. koen Beantwoorden

  bij keiten schmitz gekeken naar een keuken,sommige modellen beetje oubollig,vriendelijk geholpen in het nederlands,later nog wezen kijken bij wansing keukens in dinxperlo,ook alles perfect geregeld..

 7. Jolanda Damink Beantwoorden

  goede ervaring met keiten-schmitz en wel om de volgende redenen:

  persoonlijke benadering
  professionele adviezen
  klantgericht
  vernieuwende ideeën
  heldere werkwijze
  duidelijke offerte

 8. Manuela Beantwoorden

  Onze keuken staat al ruim een jaar en we zijn erg blij hoe alles is verlopen. Het ontvangst in de winkel, de goede geopperde ideeën van de adviseur, het eindontwerp en het plaatsen, chapeau!

 9. Herman Beantwoorden

  Keiten Schmitz in Bocholt geweest. Voor de tijd hebben we in de online brochures gekeken en een aantal mooie keukens zien staan. Bij een auto trip langs veel verschillende keukenzaken kwamen we hier uit en zijn net zo vrolijk naar binnen gelopen als dat we eruit kwamen. We hebben onze keuken met Miele apparatuur gevonden!

 10. HD80 Beantwoorden

  Een echte Alno keuken gekocht bij Keiten-Schmitz voor een mooi prijsje. Aanrader voor mensen die van design keukens houden en in de grensstreek wonen!

 11. dinxperlo Beantwoorden

  Nette winkel en voor ons lekker dichtbij 🙂 De prijzen vielen ons wel wat tegen na alle verhalen die we op internet over Duitse keukens had gelezen. Het is wel fijn dat Keiten Schmitz eigen monteurs heeft, dat scheelt toch weer een hoop mogelijke kopzorgen en is voor ons een absolute pre.. We gaan nog wel even bij andere zaken kijken of er een betere deal mogelijk is en zo niet rijden we graag nog een keer naar Bocholt, want het ontwerp beviel ons absoluut.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *