Ervaringen keukens Duitsland Ihr Kuechentraum keukens in Aschendorf lezen? Lees en plaats ervaringen met Ihr Kuechentraum keukens in Duitsland. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Kuechentraum? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.keukenbrochures-aanvragen

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

Gratis keukenboeken?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Ihr Kuechentraum

Ihr Kuechentraum heeft al meer dan 35 jaar ervaringen en garandeert u een full-service met deskundig advies, een individuele planning een een nauwkeurig passende montage. Bij Ihr Küchentraum zetten ze alles op alles om uw perfecte keuken te realiseren. Ihr Keuchentraum biedt u ook demontage van de keuken, keuken renovatie, onderdelen service, reparatieservice, keukens voor huur en vakantie appartementen en keukens voor gehandicapten en ouderen.

Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

2 gedachten over “Ervaring keukens Duitsland Ihr Kuechentraum

 1. Bronsema Beantwoorden

  Wij hebben 10 jaar geleden een keuken bij Ihr Küchentraum gekocht en waren voor ons nieuwe huis op zoek naar een nieuwe keuken.
  We zijn in Nederland bij zo’n grote keten geweest, dit beviel erg slecht. Uiteraard ook opnieuw naar Ihr Küchentraum en daar waren we snel klaar!
  Ze hadden de gegevens van 10 jaar geleden nog en vroegen of de keuken beviel en of ik veel andere wensen had voor de nieuwe keuken.
  We kregen een keurig aanbod binnen een week op de mail, geheel vrijblijvend!
  Na nog een bezoekje voor de afstemming van een paar details hebben we hier opnieuw een prachtige keuken gekocht. Ik kan iedereen deze zaak aanbevelen!

 2. hidding Beantwoorden

  vrijblijvend en kort bezoekje gebracht aan Ihr Kuechentraum in aschendorf. Wij gaan wel vaker net over de grens boodschappen doen en deze keukenwinkel was ons vaker opgevallen. Leuke ruim opgezette showroom met zeer vriendelijk personeel! Eigenaar deed meteen een leuke demonstratie met ons, omdat er sinds kort luchtafzuiging in de kookplaten zit van het merk bora. Vol enthousiasme deed hij de kookplaat aan, was erg mooi om te zien hoe de afzuiging in de keuken naar beneden ging in plaats van naar boven. Hij zette geen druk en was eigenlijk meer gekleed als een monteur dan een verkoper. Kortom, heel anders dan in nederland. Deze winkel heeft op ons een redelijk goede indruk gemaakt. Let wel op de openingstijden! Om een uur zijn veel keukenwinkels in duitsland even dicht. (pauze)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *