Ihr Küchentraum ervaringen Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Ihr Kuechentraum keukens in Aschendorf, Duitsland. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Küchentraum? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 

Gratis keukenboeken?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Klik hier voor magazines >>>

 

Ihr Küchentraum informatie

Ihr Kuechentraum heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche. U kunt er dus zeker van zijn dat u met experts werkt.

De adviseurs luisteren naar uw ideeën en wensen. Daarna maken ze een ontwerp van uw toekomstige keuken. Daarnaast regelt Ihr Kuechentraum de planning, de levering, de montage en de demontage van de keuken.

Kortom, ze kunnen u een complete Duitse keuken leveren.

Ihr Kuchentraum ervaringen

Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige keuken, maar heeft u geen behoefte aan een nieuwe keuken? Ihr Kuechentraum kan uw keuken ook renoveren. Dit is goedkoper dan een nieuwe keuken kopen en de keuken krijgt hierdoor een frisse look.

U kunt hier ook aangepaste keukens vinden voor ouderen en mindervaliden.

Ihr kuechentraum beschikt over een eigen showroom waar u inspiratie kunt opdoen voor een nieuwe keuken. Bezoek hier de website voor meer informatie en openingstijden.

Ihr küchentraum vestigingen

Ihr kuechentraum heeft momenteel 1 vestiging in Aschendorf. Het volledige adres is: Zu den Wallwiesen 6, 26871 Aschendorf.

Aschendorf is het makkelijkst te bereiken via Winschoten, Groningen.

3 gedachten over “Ihr Küchentraum ervaringen Duitsland

 1. M knol Beantwoorden

  Wij zijn zeer tevreden en blij met onze keuken.
  Dhr Lampe is zeer vakkundig en denkt goed mee over het ontwerp.
  Personeel wat de keuken komt plaatsen zijn harde werkers, die weten hoe ze een keuken moeten plaatsen. Vriendelijk en erg beleefd.
  Toen de keuken in ons huis stond en wij nog kleine aanpassingen wilde, was dit geen probleem en werd meteen geregeld.
  En dan is de prijs ook nog veel lager dan in Nederland.
  Al met al, bevelen wij deze keukenspecialist zeker aan.

 2. Bronsema Beantwoorden

  Wij hebben 10 jaar geleden een keuken bij Ihr Küchentraum gekocht en waren voor ons nieuwe huis op zoek naar een nieuwe keuken.
  We zijn in Nederland bij zo’n grote keten geweest, dit beviel erg slecht. Uiteraard ook opnieuw naar Ihr Küchentraum en daar waren we snel klaar!
  Ze hadden de gegevens van 10 jaar geleden nog en vroegen of de keuken beviel en of ik veel andere wensen had voor de nieuwe keuken.
  We kregen een keurig aanbod binnen een week op de mail, geheel vrijblijvend!
  Na nog een bezoekje voor de afstemming van een paar details hebben we hier opnieuw een prachtige keuken gekocht. Ik kan iedereen deze zaak aanbevelen!

 3. hidding Beantwoorden

  vrijblijvend en kort bezoekje gebracht aan Ihr Kuechentraum in aschendorf. Wij gaan wel vaker net over de grens boodschappen doen en deze keukenwinkel was ons vaker opgevallen. Leuke ruim opgezette showroom met zeer vriendelijk personeel! Eigenaar deed meteen een leuke demonstratie met ons, omdat er sinds kort luchtafzuiging in de kookplaten zit van het merk bora. Vol enthousiasme deed hij de kookplaat aan, was erg mooi om te zien hoe de afzuiging in de keuken naar beneden ging in plaats van naar boven. Hij zette geen druk en was eigenlijk meer gekleed als een monteur dan een verkoper. Kortom, heel anders dan in nederland. Deze winkel heeft op ons een redelijk goede indruk gemaakt. Let wel op de openingstijden! Om een uur zijn veel keukenwinkels in duitsland even dicht. (pauze)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *