Ervaring keukens Duitsland Hornbach

Hornbach keukens Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Hornbach keukens in Duitsland. Hornbach keukens is in Duitsland bekend als Hornbach Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Hornbach keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.keukenbrochures-aanvragen

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 


Gratis keukenboeken?
 Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

Hornbach keukens informatie

 

Hornbach keukens is niet alleen specialist in de verkoop van keukens, maar ook een bouwmarkt van Duitse kwaliteit. De veelzijdige en flexibele keus van de apparatuur houden rekening met elk budget. Hornbach keukens biedt u 10 jaar garantie op fabricagefouten en duurzaamheid. Bezoek ook de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

 

2 reacties in “Ervaring keukens Duitsland Hornbach”

 1. Henk schreef:

  Voor de jongens in hun keet een hornbach keukentje uit duitsland gehaald. Deze was makkelijk te monteren en werkt naar behoren. De kwaliteit is wat je bij de prijs kan verwachten Marion.

 2. Marion schreef:

  Wie heeft ervaring met de Wellmann keukens van Hornbach?

  Mijn ervaring is dat bij Hornbach ze alle tijd nemen voor een offerte ook al kom je hem volledig aanpassen. en nee, ik heb bij beide keren geen vraag gehad over tekenen van de offerte e.d.

  De prijzen zijn vergelijkbaar met bijv. De Keukenkampioen of Icook. Dus daarvoor zouden we het niet hoeven te doen.

  Gesprek bij Hornbach was prettig, ervaren adviseurs. Maar wie heeft ervaring met de kwaliteit, de levensduur en garantie?

Deel uw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *