Hornbach keukens Duitsland ervaringen? Lees en plaats ervaringen met Hornbach keukens in Duitsland. Hornbach keukens is in Duitsland bekend als Hornbach Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Hornbach keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>>

 


Gratis keukenboeken?
 Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

Hornbach keukens informatie

Hornbach staat over het algemeen bekend als bouwmarkt, maar u kunt hier ook keukens kopen. Vrijwel alles voor uw keuken kunt u hier vinden. Wasbakken, prullenbakken, kranen, keukenapparatuur, keukenkastjes;Hornbach echt alles is hier te vinden. U kunt hier kleine keukens kopen al vanaf €400. In deze keukens zit een kraan, een wasbak en een koelkast en een kookplaat.

Prijzen lopen op tot €3000. Voor dit geld heeft u een kleine keuken met een kookplaat, vaatwasser en een magnetron.

Hornbach keukens is niet alleen specialist in de verkoop van keukens, maar ook een bouwmarkt van Duitse kwaliteit. De veelzijdige en flexibele keus van de apparatuur houdt rekening met elk budget. Hornbach keukens biedt u 10 jaar garantie op fabricagefouten en duurzaamheid. Bezoek de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Hornbach keukens vestigingen

Hornbach heeft momenteel bijna 100 vestigingen door heel Duitsland.

3 gedachten over “Hornbach keukens Duitsland ervaringen

 1. an Beantwoorden

  Al meer dan 14 jaar een wellmann keuken van hornbach, top kwaliteit, ik kan niets anders zeggen.
  wel zelf geplaatst dat dan wel weer. we hadden een zeer ingewikkeld blad met meerdere hoeken. paste perfect en is na al die jaren nog prachtig, zelfs een heel kwetsbaar hoekje waar al duizenden keren langs is gelopen en gestoten is nog steeds heel. we hebben o.a twee ladenkasten van 80 cm breed die zwaar beladen zijn maar nog rollen en sluiten als een nieuwe.
  enigste wat nu slecht begint te worden is het deurpaneel wat op de vaatwasser zit. dit komt door de hete stoom die vrijkomt bij het openen van een nog draaiende of net geëindigde vaatwasser. ik zou willen dat ik daar nog een paneel voor zou kunnen krijgen, want keuken kan nog jaren mee.

 2. Henk Beantwoorden

  Voor de jongens in hun keet een hornbach keukentje uit duitsland gehaald. Deze was makkelijk te monteren en werkt naar behoren. De kwaliteit is wat je bij de prijs kan verwachten Marion.

 3. Marion Bericht auteurBeantwoorden

  Wie heeft ervaring met de Wellmann keukens van Hornbach?

  Mijn ervaring is dat bij Hornbach ze alle tijd nemen voor een offerte ook al kom je hem volledig aanpassen. en nee, ik heb bij beide keren geen vraag gehad over tekenen van de offerte e.d.

  De prijzen zijn vergelijkbaar met bijv. De Keukenkampioen of Icook. Dus daarvoor zouden we het niet hoeven te doen.

  Gesprek bij Hornbach was prettig, ervaren adviseurs. Maar wie heeft ervaring met de kwaliteit, de levensduur en garantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *