Ervaringen Grenzland keukens lezen? Lees en plaats ervaringen met Grenzland keukens in Kranenburg, Duitsland. Grenzland keukens is in Duitsland bekend als Grenzland küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Grenzland keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland >>

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Grenzland kuechen informatie

Grenzland is een Duitse Bulthaup dealer en is al meer dan 35 jaar, zowel aan de Neder-Rijn als in geheel Nederland, het adres voor hoogwaardige keukens en keukenprojecten. Het familiebedrijf ontwerpt  keukens met oog voor detail in individuele keukenontwerpen. Het doel van Grenzland kuechen is dat ze hun klanten ondersteunen in alle stadia. Ook wanneer de keuken is gemonteerd zal de service niet stoppen. Bezoek hier de website voor meer informatie en de actuele openingstijden.

 

 

 

 

7 gedachten over “Ervaring keukens Duitsland Grenzland keukens

 1. Sandra Beantwoorden

  Geachte heer, mevrouw,
  Wij zitten momenteel midden in het keuken kopen proces. We zijn bij de Nederlandse bulthaup dealer geweest voor de b1 keuken. Prijs ligt wat boven ons budget. Ik vraag me af of de deutse bulthaup dealer wat gunstigere prijzen heeft. Nou besef ik me dat een bulthaup keuken niet goedkoop is, alleen was de Nederlandse dealer erg aan de prijzige kant. Vandaar vraag ik me af of je toevallig weet of het qua prijs verschilt? Vriendelijk dank voor uw reactie alvast. Gr.

 2. w. van herwijnen Beantwoorden

  Wij kochten geruime tijd geleden een keuken bij Grenzlandkeuken en zijn daar zéér tevreden over. Er werd goed meegedacht zonder dat er druk gelegd werd iets te moeten kopen. After-sales? Daar kan menig bedrijf nog iets van leren. Omdat ik meedoe aan een enquête van de consumentenbond kom ik toevallig bij deze ‘ervarings-site’, waar ik graag ervaring deel…

 3. Annemarie en Adrie Ouwerkerk Beantwoorden

  Mijn moeder en ik hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Grenzland Kuechen. De keukens zijn beiden prachtig geworden. Wij zijn 2 keer langs geweest in de showroom en alles goed doorgenomen. Als wij bellen met enkele vragen worden wij direct terug gebeld. Ook de monteurs zijn vaklieden en erg vriendelijk. Een volgende keer komen wij zeker terug om een nieuwe keuken te kopen.

 4. Gert-jan weijets Beantwoorden

  10 jaar geleden bij grenzlandkuchen een Alno keuken gekocht, tot op de dag van vandaag meer dan tevreden!

 5. C. van Opheusden Beantwoorden

  Niet alleen Alno en bulthaup, maar ook het huismerk van Grenzland Küchen is kwalitatief hoogstaand en toch is het een stuk voordeliger. Voor ons biedt dit de ideale prijs-kwaliteitverhouding en met Grenzland weet je sowieso dat het qua levering en plaatsing goed zit 😆

 6. Prima keuken Beantwoorden

  Een paar maanden geleden is bij ons de keuken geïnstalleerd door Grenzland Kuechen. Vriendelijke gang van zaken en we hebben een prima keuken. Goede ervaring met het kopen van een keuken in Duitsland

 7. tevreden Beantwoorden

  Prachtige keuken gekocht bij grenzland keukens. Twee keer langsgeweest en alles perfect verlopen en goed doorgenomen. Zijn niet goedkoop, maar scheelt veel geld ten opzichte van Nederland. Volgende keer gaan we gewoon weer naar deze keukenzaak in Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *