Grenzland keukens Duitsland ervaringen lezen? Lees en plaats ervaringen met Grenzland keukens in Kranenburg. Deze keukenwinkel is in Duitsland bekend als Grenzland küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Grenzland keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar uw ervaring. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Klik hier – Vergelijk Top 3 goedkoopste keukenwinkels Duitsland  >>>

 

Gratis keukenboeken? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Kies uit meerdere brochures:

Ja, ik wil keukenbrochures vol Duitse keukens + prijzen ontvangen >>

 

Grenzland küchen informatie

Grenzland kuechen is een dealer van het welbekende keukenmerk Bulthaup. Dit keukenmerk staat bekend om zijn strakke, moderne designkeukens.

Grenzland kuechen ervaringen

Bij Grenzland kuechen wordt er geluisterd naar al uw wensen en ideeën. Met behulp van deze wensen en ideeën maakt de verkoper een ontwerp voor uw keuken.

Grenzland keukens ligt daarmee in het hoge segment. U moet sowieso voor een nieuwe keuken wel 15.000 minimaal meenemen. Toch ligt het gemiddelde eerder rond de 25.000 euro.

Dit keukenmerk is exclusief gewijd aan designkeukens en moderne keukens. Hier vind u geen klassieke keukens.

 

Meer lezen over Bulthaup? Lees hier meer informatie over prijzen, kwaliteit en nog veel meer.

 

Grenzland küchen vestigingen

Grenzland kuechen heeft 1 vestiging in Kranenburg-Frasselt. Het volledige adres is: Schulplatz 1, 47559 Kranenburg-Frasselt.

Kranenburg-Frasselt is het makkelijkst te bereiken via Nijmegen, Gelderland.

 

Bezoek de website van Grenzland keukens >>> 

7 gedachten over “Grenzland keukens ervaringen Duitsland

 1. Sandra Beantwoorden

  Geachte heer, mevrouw,
  Wij zitten momenteel midden in het keuken kopen proces. We zijn bij de Nederlandse bulthaup dealer geweest voor de b1 keuken. Prijs ligt wat boven ons budget. Ik vraag me af of de deutse bulthaup dealer wat gunstigere prijzen heeft. Nou besef ik me dat een bulthaup keuken niet goedkoop is, alleen was de Nederlandse dealer erg aan de prijzige kant. Vandaar vraag ik me af of je toevallig weet of het qua prijs verschilt? Vriendelijk dank voor uw reactie alvast. Gr.

 2. w. van herwijnen Beantwoorden

  Wij kochten geruime tijd geleden een keuken bij Grenzlandkeuken en zijn daar zéér tevreden over. Er werd goed meegedacht zonder dat er druk gelegd werd iets te moeten kopen. After-sales? Daar kan menig bedrijf nog iets van leren. Omdat ik meedoe aan een enquête van de consumentenbond kom ik toevallig bij deze ‘ervarings-site’, waar ik graag ervaring deel…

 3. Annemarie en Adrie Ouwerkerk Beantwoorden

  Mijn moeder en ik hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Grenzland Kuechen. De keukens zijn beiden prachtig geworden. Wij zijn 2 keer langs geweest in de showroom en alles goed doorgenomen. Als wij bellen met enkele vragen worden wij direct terug gebeld. Ook de monteurs zijn vaklieden en erg vriendelijk. Een volgende keer komen wij zeker terug om een nieuwe keuken te kopen.

 4. Gert-jan weijets Beantwoorden

  10 jaar geleden bij grenzlandkuchen een Alno keuken gekocht, tot op de dag van vandaag meer dan tevreden!

 5. C. van Opheusden Beantwoorden

  Niet alleen Alno en bulthaup, maar ook het huismerk van Grenzland Küchen is kwalitatief hoogstaand en toch is het een stuk voordeliger. Voor ons biedt dit de ideale prijs-kwaliteitverhouding en met Grenzland weet je sowieso dat het qua levering en plaatsing goed zit 😆

 6. Prima keuken Beantwoorden

  Een paar maanden geleden is bij ons de keuken geïnstalleerd door Grenzland Kuechen. Vriendelijke gang van zaken en we hebben een prima keuken. Goede ervaring met het kopen van een keuken in Duitsland

 7. tevreden Beantwoorden

  Prachtige keuken gekocht bij grenzland keukens. Twee keer langsgeweest en alles perfect verlopen en goed doorgenomen. Zijn niet goedkoop, maar scheelt veel geld ten opzichte van Nederland. Volgende keer gaan we gewoon weer naar deze keukenzaak in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *