Chileo keukens Duitsland? Lees en plaats ervaringen met Chileo keukens in Duitsland. Chileo keukens is in Duitsland bekend als Chileo Küchen. Heeft u reeds een keuken gekocht bij Chileo keukens? Ook dan zijn we benieuwd naar al uw ervaringen. In een minuut is uw reactie geplaatst.

Vergelijk hier de Top 3 goedkoopste keukenwinkels van Duitsland.

Chileo keukens is permanent gesloten.

 

keukenbrochures-aanvragenGratis keukenboeken? Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Gratis aanvragen

 

Al bij een Duitse keukenzaak geweest? Help ons en ontvang:

Wij zijn continue op zoek naar uw ervaringen met Duitse keukenzaken. Schrijf een korte recensie over uw ervaring met een Duitse keukenzaak. Dit kan onderaan elke pagina. Als dank ontvangt u  van ons binnen 24 uur een e-mail met belangrijk advies over een keuken kopen van een keukenexpert. Wij zijn u zeer dankbaar voor elke ervaring.

2 gedachten over “Ervaring keukens Duitsland Chileo

  1. zuya Beantwoorden

    wij hebben ook bij Chileo keuken in Gronau gekocht, bij ons zijn bij veel deuren de folie losgelaten. Ik had gelijk gebeld maar hoorde inderdaad dat ze failliet waren. De verkoper was een Nederlandse man Martin. Het was een dure keuken nu ben ik op zoek naar de fabrikant die misschien onze deuren kan vervangen. Heeft iemand hiermee ervaring?

  2. mira Beantwoorden

    De service was prima bij Chileo keukens in Gronau, maar vergeleken met Nederland was de verkoopsfeer wat ongeduldig. Maar goed, prima prijs, goed geplaatst, naar ons idee prima keuken. Helaas is bedrijf nu failliet en heb ik een nieuw (hoog model) koffiezetapparaat iets te dicht onder het kastje geplaatst waardoor het folie nu is losgelaten. Bijbestellen wordt wel heeeeeeel erg lastig en repareren… geen idee of dat kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *